andreei Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 (editat) Salut R6 2004 negru, militari - autogara Sugestii: vreau sa-mi montez o toba scurta 2bros (gen gsxr. r6'06). Ar vi vreo problema?modificari majore? Editat Iunie 30, 2008 de andreei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metealex Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 sal am si io un r6 din 2001 , xenon ,toba akrapovic , ne vdm pe strazile pline de gropi asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Salut R6 2004 negru, militari - autogara Sugestii: vreau sa-mi montez o toba scurta 2bros (gen gsxr. r6'06). Ar vi vreo problema?modificari majore? la suzuki toba se prinde bolt on(adica are 3 surubi)... depinde teava intermediara mai pe romaneste ( Link pipe-ul) ,daca pui niste poze cu prinderea de la toba imi pot face da o parere. si casca aia de la icon nu e cam slaba ?! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darklight Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 e cineva care are vreun r6 2000 la dezmembrat? 0768 307 883 ms am eu cateva componente de R6 din 2000 daca te intereseaza, motor pe cadru de pe care mi-am luat chiuloasa, telescoape plus alte cateva..tel: 0744-296064 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 salut, si cum spuneam intr-un post anterior, mi-am liut R6. Albastru din 2003, foarte misto. cam tare pentru mine, dar ma descurc. am o singura problema, s-a aprins un beculet galben pe bvord. de la ce poate fi? in rest o bomba pe roti. numai bine! Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Galben? poate portocaliu. mai treci pe la peco... o fi de la benzina... Apropo... unde gasesc sa cumpar maneta de frana? are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 era bine sa fie cel de benzina. E cel care indica o defectiune. Am citit pe net si zice ceva de o eroare la circuitul electric. merci oricum. alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciocolata Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) am shi eu un R6 2001 lam luat la 19.700 km si am 25.000 .. merge destul de bn ! in poze e cam nespalat...e de la tipul de unde lam cumparat ... arata mult mai bn spalat... sper sa nu va dezamagesca pozele Editat Iulie 12, 2008 de ciocolata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AxL_FzR_ Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 saliu !! am o intrebare. cum pot sa imi reglez si eu farurile sa bata mai jos! am inecrcat as dau masca de la far jos. si nu pot nici cum sa mic de faruri? cand l-am luat pozitiile merg pe amandoua faruri. si mai bat si mai sus decat trebe ii inebunesc pe toti care vin din contra sens. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 saliu !! am o intrebare. cum pot sa imi reglez si eu farurile sa bata mai jos! am inecrcat as dau masca de la far jos. si nu pot nici cum sa mic de faruri? cand l-am luat pozitiile merg pe amandoua faruri. si mai bat si mai sus decat trebe ii inebunesc pe toti care vin din contra sens. multumesc la a mea ( tzr50 ) ca si la altele banuiesc .. in mijlocul farului tre sa fie un surub cu un arc pe el .. din cate stiu eu din ala se regleaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 salut, la R6 2003 cate becuri de faza scurta si lunga trebuie sa fie? eu am unul singur pt faza scurta si unul pentru faza lunga. Mi se pare cam slaba lumina pentru faza lunga si cred ca am si becuri bune ca au o lumina albastra. merci, alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 nu este nici un surub in mijloc... am cautat eu mai demult exista o singura sansa, cred: dai botu jos si reglezi farul din cele 4 suruburi care tin farurile (doua in partea de sus, doua in partea de jos) au niste garnituri de cauciuc, peste garniturilea alea incearca sa pui niste adaosuri (saibe) sa stea farul mai aplecat in fata. alta cale nu vad, ori nu am fost eu atent la reglaje. R6 din 2003 are parca cate doua becuri pe fiecare far ca la bmw si cred ca unu e pe faza scurta si unul pe lunga. iti pui pe scurta doua becuri mai mici, normale si pe lunga doua gen "cireasa" de alea tguiate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs27flo Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 salut,am si eu un r6 2004 si mi sa spart sticla de la turometru!problema este ca nu pot inlocui decat toata fata de la bord sau bordul cu totul!daca ma poate ajuta cineva,va rog 0728733369 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius.bkr06 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 salut, la R6 2003 cate becuri de faza scurta si lunga trebuie sa fie? eu am unul singur pt faza scurta si unul pentru faza lunga. Mi se pare cam slaba lumina pentru faza lunga si cred ca am si becuri bune ca au o lumina albastra. merci, alex un singur bec pe faza scurta si unul pe lunga dc ii pui xenon o sa vezi mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 shark iulian...exagerezi..... aici se vb de r6...dute shi te lauda in alta parte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius.bkr06 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) shark iulian...exagerezi..... aici se vb de r6...dute shi te lauda in alta parte.... nu exagerez vb din experienta ca la fel am patit si eu nu vedeam nimic dc intram pe o strada mai intunecata dc erai un pic atent vedeai ca de r6 vorbeam Editat Iulie 16, 2008 de marius.bkr06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 voi de unde ati facut rost de buloane? (cei cu modelul 99-01). ca eu cat de ceva tip si toti dau din umeri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) buloane de la LSL pe louis.de / iar farul se regleaza cu ajutorul celor 2 suruburi (care sunt pe diagonala unul e pt orizantal si celalalt pt vertical ~ e manualul pe net pus! ) Editat Iulie 17, 2008 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 incercam sa te invit la o intrunire draga mie. Daca intri in defensiva atunci te las sa traiesti in 600cm3 Nu crezi ca exagerezi din'nou ? Poate ai descoperit tu acum ''asa tarziu'', dar R1 se vinde de vreo 10 ani,sau incerci sa reinventezi roata ? Intelegem ca esti entuziasmat ca te dai cu miaru' si traiesti in 1000cm3,dar sunt altii ''si mai si'' care au buse si cica traiesc in 1300-1400cm3,dar ei nu se mai agita ca sifonul precum faci tu. Nu cumva sa ajungi sa imparti fluturasi pe la intersectii cu r1 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 BAH !!!!!! de unde tragi tu concluzia ca sunt pusti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) nu ti-a reusit ,arati bine in poza chiar imi placi . Editat Iulie 18, 2008 de MUSASHI R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MUSASHI R6 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 (editat) bem si o bere da nu la intrunirea de care tot vorbeai P.S. :chiar nu vreau sa dau dovada de nimic Editat Iulie 18, 2008 de MUSASHI R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Curand o sa ies din Clubul detinatorilor de r6... o sa-mi fie dor..candva o sa ajung iar la r6...motocicleta asta parca are suflet..caracter..personalitate.e greu de uitat... o sa intru in clubul detinatorilor de Ktm ..deocamdata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 salut, Mai am o problema, de data asta un la cap. Mi-am comandat crashpaduri si ma doare sufletul sa tai carenele pentru a le monta. Nu exista alta varianta cu o alta prindere/adaosuri ceva in care sa nu mai fie necesara gaurirea carenelor? Si-a pus cineva? As vrea sa vad niste poze pentru a ma mai linisti un pic. P.S - super motor, e mai mult decat ma asteptam. numai bine! Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clonky Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Stie cineva pe unde as gasi amortizor ghidon pentru R6 - 2000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate