cmd Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 0722537975 - Tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Mulțumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 de la ce ar putea iesii galma asta ? » Post actualizat in 02 Sep 2015 19:23 este vorba despre R6 2000. capacul din dreptul distributiei. Asa este original, nu este nici o galma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Un mecanic bun pentru o sincronizare a carburație recomandați? În urma reparației carburatiei oscilează acul la bord și relantiul are mari fluctuații. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
str8 Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Salutare, Nu stiu daca postez in sectiunea care trebuie insa sper sa obtin ceva informatii utile de aici. Stie cineva ceva despre mobra asta? Este aceea din Bacau a tipului care are doua bucati la vanzare http://olx.ro/oferta/urgent-yamaha-yzf-r6-ID4oldK.html#eca4e0fa24 Nu imi dau seama daca o fi o problema cu mobra, vanzatorul sau ambele pentru ca o vad pe OLX de foarte multa vreme. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Salut vreau sa pun si eu Power Commander pe un r6 2003 si quick shifter dar nu prea gasesc nimic, pot pune quick shifter fara pc3 ? sau ce alternative am ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) ai alternativa qs standalone ,asta inseamna ca trebuie sa cauti singur pe internet daca exista sau daca face cineva pt modelul tau, pret etc etc mai mult ca sigur o sa ai nevoie de un senzor push/pull pe care trebuie sa-l legi la un minim pc3 ca sa o rezolvi » Post actualizat in 10 Sep 2015 07:48pt ca acum "hateri" se numesc cei care te ajuta mereu http://www.ebay.com/itm/SP-SYNCROtech-Quickshifter-Yamaha-YZF-R1-YZF-R6-Complete-System-Road-and-Race-/281773186008?hash=item419afd9bd8 » Post actualizat in 10 Sep 2015 08:28 SP SYNCROtech Quickshifter Yamaha YZF-R1, YZF-R6, Complete System Road and Race Editat Septembrie 10, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 100 euro, carenaj complet de curse. Ocupa loc degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Ce a-și putea face unui r6 din 2000 sa tragă mai bine și sa aibă un cuplu mai bun? » Post actualizat in 10 Sep 2015 09:08 Ce a-și putea face unui r6 din 2000 sa tragă mai bine și sa aibă un cuplu mai bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Pune o calcatura mai scurta..sau schimba moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Merci CMD ! ma cam depaseste treaba asta cu qs si pc3 sau pc5, din ce am citit acolo e stand alone qs ala de mai sus si am vazut ca are si senzor pull and push sa inteleg ca pentru a lega senzorul pull and push trebuie pc3 sau e pur si simplu stand a lone qs de la SP SYNCROtech Quickshifter.alta alternativa pc3 + quick shifter sau alternativa la power commander exista ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Calcatura??? La ce anume te referi ca nu înțeleg? » Post actualizat in 10 Sep 2015 10:03 Calcatura??? La ce anume te referi ca nu înțeleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 (editat) @ Gavrila : pinionul din cutie sa pui cu -1 dinte si foaia de pe spate +2/3 dinti » Post actualizat in 10 Sep 2015 10:05 da exista Himura , rapid bike 3 (vezi daca merge pe modelul tau) Editat Septembrie 10, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Mulțumesc mult.ai ideie cine m ar putea ajuta sa fac asta? Sau unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Am gasit power commander pt motorul meu si este la jumatete de pret cred ca isi face treaba si asta ... ai idee pe cineva in buc care face harti pt power commander eventual pe dyno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 la Tng sa-ti pui o harta si poate la Mashi sa-ti faci una pe dyno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Inca o intrebare se merita diferenta de aproape 150 euro intre pc3 si pc5 ? as merge pe pc3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 eu nu cunosc diferentele dintre ele,am mers acum pe o yamaha r6 cu pc3 si mergea foarte foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 O harta facuta, ajustata pe Dyno, costa de la 150 euro in sus. Himura, ce motor mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Tot r6-ele ala dar e doar de pista facut si vreau sa ii pun pc3 si power commander dar nu stiu care e cea mai buna combinatie pc3 si quickshifter, qs separat bazzaz si qs rapid bike 3 si qs si tot asa, cred ca cea mai intalnita este pc3 si qs dar nu stiu de unde sa iau harti pentru el etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Daca ai modelul 2003, ii pui PC3 si senzorul de QS direct cuplat pe mufa PC3-ului. Harta??? Mergi la UM , testezi 3-4 harti de pe net, si aia e. Trebuie sa cupleze si sonda lambda de pe Dyno ca sa-ti citeasca AFR-ul. Ai grija sa setezi corect timpii de taiere la QS, sa nu te lacomesti si sa pui 45ms, ai sanse sa footi cutia destul de rapid. Minim 65ms sa fie, si asta in treapta 5-6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Salut la toată lumea. o carburație, sincronizare ca la carte unde sau la cine a-și putea sa o fac? Menționez ca am un r6 din 2000. Mulțumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Locatie? Vrei sa viseze lumea de unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Mersi JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gavrila Stefan Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 București. Scuze. » Post actualizat in 11 Sep 2015 15:08 Salut la toată lumea. o carburație, sincronizare ca la carte unde sau la cine a-și putea sa o fac? Menționez ca am un r6 din 2000. București. Mulțumesc anticipat. » Post actualizat in 14 Sep 2015 12:06 Salut. Cine ma poate ajuta și pe mine cu numărul de telefon al lui Stan mecanicul va rog. Am înțeles ca ar avea servisul moto undeva pe la piața trapezului. Mulțumesc anticipat. » Post actualizat in 16 Sep 2015 15:31 Salut. După multe plimbari pe la fel de fel de,, mecanici,, astăzi într-un final am reușit sa dau de o persoana care sigur știe ce face. Motorul meu yamaha r6 din 2000 pot spune ca a renăscut,si asta numai datorita lui George TNG. Recomand cu multa încredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate