Daan Postat August 23, 2009 Share Postat August 23, 2009 Cine poata sa imi spuna ceva despre aceasta motocicleta? Din simtite, nu din auzite sau citite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Singura pe care am vazut-o a fost la bulgari, cam acum o luna. In rest nu prea sunt intalnite la noi; la intrunirea de la Predeal am vazut un Tornado si mai acum doua saptamani la Arc, tot un Tornado. Oricum, sunt niste aparitii destul de "exotice", ca look efectul este garantat. Mai mult n-am ce spune, ca m-am rezumat doar la capitolul admirat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Cosmin de la Cassa Locco avea unu galben parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat August 30, 2009 Autor Share Postat August 30, 2009 Cosmin de la Cassa Locco avea unu galben parca Are cont pe motociclism? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 acum am inteles de ce e in top 3 la tine dan proaspat posesor, 2005 , 5700 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 acum am inteles de ce e in top 3 la tine dan proaspat posesor, 2005 , 5700 km Deaia a disparut mobretu' ala de pe spiru haret,l-ai cumparat tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 erhm ... da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Cine poata sa imi spuna ceva despre aceasta motocicleta? Din simtite, nu din auzite sau citite. Nu am TNT, am TRek 1130A care este aproape acelasi motor, diferenta consta in carene si parbriz. In rest este aceeasi poveste...deci ca motor este jos palaria, are caracter, tinuta de drum deosebita si saua de exceptie. Probleme sant la inceput cu eprom si consumul, dar s-a rezolvat cu un update de soft. Nu este un motor uzual, din cauza ca serviceul este relativ limitat ca numar de dealeri si piesele de schimb se fac rost destul de greu si scumpe. Nu il recomand pt Ro dn cauza lipsei de service, altfel ca motor in sine este unul din foarte putinele motoare care au caracter si ofera senzatii deosebite. Cuplul este liniar si constant, poate merge si la turatie joasa cu explozie de putere imediat cum se trage de acceleratie. Acessoriile in general sant f reduse, deasemeni piesele aftermarket, deci costa ceva daca se vrea o modificare optica sau de tuning. Altfel sant f multumit de el, recunosc ca pina la 10.000 km m-a enervat cumplit cu tot felul de tampenii, dar dupa un set-up facut cu noul soft si o verificare mecanica merge impecabil. Situatie tipica la italiene, isi dau drumul dupa 10.000 km si trebuie ceva rabdare si tutun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zis_ungureanu Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 trek amazonaz vroiam sa mi iau si eu. gasisem un dealer intamplator in b,pe langa d na ghica, care mi facea un pret special de nou 7000 e,cand el costa vre o 12 000 la piese m am gandit si eu cand l am refuzat si mi am luat bmw pt mine ,ca aspect alaturi de buell ulise arata top 2 ever. mi ar place sa am sansa unei experiente la un drum cu el. pot da la schimb rt ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorgeB Postat Aprilie 18, 2012 Share Postat Aprilie 18, 2012 am scos-o la prima plimbare pe 2012 merge extraordinar de frumos si de bine... iar sunetul motorului ... hmmm ... inconfundabil am gasit si o firma care aduce piese la comanda . sunt colaboratori benelli si este vorba de : http://www.keewayromania.ro/ro/contact/ . am discutat la telefon si pot aduce in principiu orice doar ca dureaza sa stranga o comanda ca sa iasa la pret mai bine. sper sa ajute pe cineva aceasta informatie de asemenea am gasit cablu (DIY) + soft ca sa poti citi codurile de eroare din ECU WALBRO. asa e cand ai de-a face cu mobre mai rare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
condor Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Cu ce impresii termini acest sezon petrecut pe TnT? M-ar interesa mai mult ce probleme ai avut cu motorul, daca ai avut.De tinuta de drum sau comportamentul motocicletei vreau sa aflu singur intr-un drive test, asa ca m-ar interesa mai mult cum se comporta petermen lung, dar niste pareri, chiar si subiective,nu strica.Ma tenteaza de ceva timp modelul acesta dar nu am gasit nici un posesor cu care sa discut.Multumesc! Editat Octombrie 14, 2012 de condor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Octombrie 16, 2012 Share Postat Octombrie 16, 2012 mai este un tornadotre in Gura Humorului, salutare baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Iunie 30, 2013 Share Postat Iunie 30, 2013 An 2005 si 24.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate