Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Omule ai citit ce ti-am spus eu ca sa iei examenu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Ce de puberasi frustrati. V-ar trebui un forum separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Da am citit tot, si am constatat ca aproape juma din topic e ocupat cu certurile voastre. Da, multumesc pentru sfaturi, dar hai sa facem un topic cu HAI SA NE CERTAM CARE E MAI BUN SI CARE ARE MOTOCICLETA MAI BUNA, SI CARE STIE INJURA MAI BINE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Gata ma am inteles,eu am spus ce sa faci si el m-a luat peste picior,sa o swga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Daca nu zicea sa o swga, erai super. La fel si post-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_slim Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Da am citit tot, si am constatat ca aproape juma din topic e ocupat cu certurile voastre. Da, multumesc pentru sfaturi, dar hai sa facem un topic cu HAI SA NE CERTAM CARE E MAI BUN SI CARE ARE MOTOCICLETA MAI BUNA, SI CARE STIE INJURA MAI BINE. Mai bine hai sa facem un topic "FARA CEARTA" , creca ar fi singurul la subtopicul tineri si nelinistiti, majoritatea au cate o cearta, mai mica sau mai mare, la un moment dat Pana una alta I'll sit back and enjoy the ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 ieee bataie intre cocalari pe 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 (editat) 17. Se aplica puncte de penalizare pentru: a) conducerea motocicletei fara una dintre placutele cu numarul de înmatriculare; B ) conducerea motocicletei de catre o alta persoana decât proprietarul; c) noxele motorului, daca depasesc limita legala admisa. Gresit! Raspuns corect a WHAT THE F*CK??? De cand trebuie sa pui 2 placute de inmatriculare pe MOTOCICLETA????? SI DACA L-AI LUA UNUL din ele, adica SINGURUL, aia deja nu se mai pedepseste doar cu puncte de penalizare :| Editat August 26, 2009 de danny1345 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 sunt multe intrebari care nu prea au logica,cum ar fi pentru a circula ecologic trebuie:a) sa schimbi pneurile intre ele la fiecare 2500 km si ce rasp mai erau,iar acest raspuns facea parte din cele 2 corecte ale intrebarii,eu cum pwla mea sa pun ala de pe fata pe spate si invers?Asta e Romania.Dar daca stai bine sa te gandesti la intrebarea ta,e logic ca e a.De noxe se ocupa ARR,daca o imprumuti nu e nicio problema de unde rezulta raspuns corect A... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) 17. Se aplica puncte de penalizare pentru: a) conducerea motocicletei fara una dintre placutele cu numarul de înmatriculare; B ) conducerea motocicletei de catre o alta persoana decât proprietarul; c) noxele motorului, daca depasesc limita legala admisa. Gresit! Raspuns corect a WHAT THE F*CK??? De cand trebuie sa pui 2 placute de inmatriculare pe MOTOCICLETA????? SI DACA L-AI LUA UNUL din ele, adica SINGURUL, aia deja nu se mai pedepseste doar cu puncte de penalizare :| pe net mai gasesti intrebari cu raspunsuri gresite sau ai nimerit asta la politie ? Editat August 26, 2009 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Nu, pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) Mai este intrebarea aia cu semnele de circulatie.Intrebarea 70 din carte. Ai "cedeaza trecerea " si " prioritate Pentru circulatia din sens invers" NU ai prioritate la intalnirea: a.indicatorului 1 b.indicatorului 2 c.ambelor indicatoare Ai fi tentat sa alegi raspunsul C,daaaaar raspunsul corect este A,B,C Si exact asta e raspunsul si in examen.Succes Editat August 26, 2009 de Floryn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Lol ce rahat. SIGUR ASA E SI LA EXAMEN??? Si eu am vazut in carte si asa e :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerk Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Mai este intrebarea aia cu semnele de circulatie.Intrebarea 70 din carte.Ai "cedeaza trecerea " si " prioritate Pentru circulatia din sens invers" NU ai prioritate la intalnirea: a.indicatorului 1 b.indicatorului 2 c.ambelor indicatoare Ai fi tentat sa alegi raspunsul C,daaaaar raspunsul corect este A,B,C Si exact asta e raspunsul si in examen.Succes Pai nu ai prioritate nici daca le intalnesti separat si nici impreuna ... asta este motivul pentru care sunt toate 3 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Sa le gasesti impreuna?? HA?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Toate intrebarile din carte sunt si la examen.Si raspunsurile din carte sunt exact aceleasi. Mie la examen mi-a picat intrebarea asta si de aceea am facut referire la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 daca prinzi acea intrebare il aduci pe politzai langa tine si ii arati ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Degeaba il chemi langa tine ... daca ai gresit intrebarea nici el nu mai are ce face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 offtopic.. Floryn, motocicleta ta cum este "aproape" din 2007? ca nu pricep..daca motocicleta mea e in toamna 2005, pot sa zic ca e 2006? nu intelege gresit, e numai curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn. Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) offtopic.. Floryn, motocicleta ta cum este "aproape" din 2007? ca nu pricep..daca motocicleta mea e in toamna 2005, pot sa zic ca e 2006? nu intelege gresit, e numai curiozitate e din 27 decembrie 2006 In 2006 s-au fabricat 2 modele : cel vechi din 99-06 si cel nou care e si acum 06- ... Editat August 27, 2009 de Floryn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Mai esti deprimat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Mai esti deprimat ? )) cred ca i-a trecut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Mai esti deprimat ? hahaha ...ce avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 28, 2009 Autor Share Postat August 28, 2009 Nu mai ÎS deprimat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 las' ca sunt eu n-am bani de benzina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate