JCDenton Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Ce de puberasi frustrati. V-ar trebui un forum separat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Da am citit tot, si am constatat ca aproape juma din topic e ocupat cu certurile voastre. Da, multumesc pentru sfaturi, dar hai sa facem un topic cu HAI SA NE CERTAM CARE E MAI BUN SI CARE ARE MOTOCICLETA MAI BUNA, SI CARE STIE INJURA MAI BINE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Gata ma am inteles,eu am spus ce sa faci si el m-a luat peste picior,sa o swga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Daca nu zicea sa o swga, erai super. La fel si post-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_slim Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Da am citit tot, si am constatat ca aproape juma din topic e ocupat cu certurile voastre. Da, multumesc pentru sfaturi, dar hai sa facem un topic cu HAI SA NE CERTAM CARE E MAI BUN SI CARE ARE MOTOCICLETA MAI BUNA, SI CARE STIE INJURA MAI BINE. Mai bine hai sa facem un topic "FARA CEARTA" , creca ar fi singurul la subtopicul tineri si nelinistiti, majoritatea au cate o cearta, mai mica sau mai mare, la un moment dat Pana una alta I'll sit back and enjoy the ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 ieee bataie intre cocalari pe 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 (editat) 17. Se aplica puncte de penalizare pentru: a) conducerea motocicletei fara una dintre placutele cu numarul de înmatriculare; B ) conducerea motocicletei de catre o alta persoana decât proprietarul; c) noxele motorului, daca depasesc limita legala admisa. Gresit! Raspuns corect a WHAT THE F*CK??? De cand trebuie sa pui 2 placute de inmatriculare pe MOTOCICLETA????? SI DACA L-AI LUA UNUL din ele, adica SINGURUL, aia deja nu se mai pedepseste doar cu puncte de penalizare :| Editat August 26, 2009 de danny1345 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 sunt multe intrebari care nu prea au logica,cum ar fi pentru a circula ecologic trebuie:a) sa schimbi pneurile intre ele la fiecare 2500 km si ce rasp mai erau,iar acest raspuns facea parte din cele 2 corecte ale intrebarii,eu cum pwla mea sa pun ala de pe fata pe spate si invers?Asta e Romania.Dar daca stai bine sa te gandesti la intrebarea ta,e logic ca e a.De noxe se ocupa ARR,daca o imprumuti nu e nicio problema de unde rezulta raspuns corect A... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 (editat) 17. Se aplica puncte de penalizare pentru: a) conducerea motocicletei fara una dintre placutele cu numarul de înmatriculare; B ) conducerea motocicletei de catre o alta persoana decât proprietarul; c) noxele motorului, daca depasesc limita legala admisa. Gresit! Raspuns corect a WHAT THE F*CK??? De cand trebuie sa pui 2 placute de inmatriculare pe MOTOCICLETA????? SI DACA L-AI LUA UNUL din ele, adica SINGURUL, aia deja nu se mai pedepseste doar cu puncte de penalizare :| pe net mai gasesti intrebari cu raspunsuri gresite sau ai nimerit asta la politie ? Editat August 26, 2009 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Nu, pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Lol ce rahat. SIGUR ASA E SI LA EXAMEN??? Si eu am vazut in carte si asa e :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerk Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 Mai este intrebarea aia cu semnele de circulatie.Intrebarea 70 din carte.Ai "cedeaza trecerea " si " prioritate Pentru circulatia din sens invers" NU ai prioritate la intalnirea: a.indicatorului 1 b.indicatorului 2 c.ambelor indicatoare Ai fi tentat sa alegi raspunsul C,daaaaar raspunsul corect este A,B,C Si exact asta e raspunsul si in examen.Succes Pai nu ai prioritate nici daca le intalnesti separat si nici impreuna ... asta este motivul pentru care sunt toate 3 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 26, 2009 Autor Share Postat August 26, 2009 Sa le gasesti impreuna?? HA?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 daca prinzi acea intrebare il aduci pe politzai langa tine si ii arati ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 offtopic.. Floryn, motocicleta ta cum este "aproape" din 2007? ca nu pricep..daca motocicleta mea e in toamna 2005, pot sa zic ca e 2006? nu intelege gresit, e numai curiozitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Mai esti deprimat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Mai esti deprimat ? )) cred ca i-a trecut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Mai esti deprimat ? hahaha ...ce avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 28, 2009 Autor Share Postat August 28, 2009 Nu mai ÎS deprimat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 las' ca sunt eu n-am bani de benzina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 nu esti singurul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 (editat) Ce lame e asta: Sunt Deprimat! ) Ia-tzi doua lame,emo si gata. Editat August 29, 2009 de CobraArt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 sunt multe intrebari care nu prea au logica,cum ar fi pentru a circula ecologic trebuie:a) sa schimbi pneurile intre ele la fiecare 2500 km si ce rasp mai erau,iar acest raspuns facea parte din cele 2 corecte ale intrebarii,eu cum pwla mea sa pun ala de pe fata pe spate si invers?Asta e Romania.Dar daca stai bine sa te gandesti la intrebarea ta,e logic ca e a.De noxe se ocupa ARR,daca o imprumuti nu e nicio problema de unde rezulta raspuns corect A... Nu va ati prins inca ca sunt aceasi intrebari ca la B numai cu cuvantul 'masina' inlocuit cu 'motocicleta'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny1345 Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 Mai am 1 saptamana PRAF II FAC !!! :D Mesaj completat Hoo ma ce incet trece timpu. Mai am cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) Nu mai ÎS deprimat. Ce anti-depresive ai folosit ? Oricum, raspunsul final o sa-l am dupa ce dai examenul si stii daca l-ai luat sau nu. Sa vedeti atunci deprimare ... au ba. Si sper sa-l iei, fiindca ma deprimi si pe mine cand citesc ca esti deprimat. las' ca sunt eu n-am bani de benzina ) O singura rugaminte am la tine. Te rog sa nu-ti faci si tu topic, te rog! Editat Septembrie 4, 2009 de Biraid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate