Pijama Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Compania din Hamamatsu va intra in segmentul sportivelor de 125cmc cu noul GSX-R 125, pentru a concura cu Yamaha YZF R125, Honda CBR 125R dar si cu modele europene precum Aprilia RS 125 si Derbi GPR 125. Designul este inspirat de cel al fratilor mai mari GSX-R si este adaptat intr-un mod elegant la proportiile clasei. Mai multe detalii aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Era si timpul ca suzuki sa scoata un model ..asteptam demult. Mie imi place , seamana cu cbr.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Eu zic ca toba nu se potriveste deloc cu restu motorului. Scaritele coborate, ghidonul inalt si manerul pentru pasager ne fac sa credem ca motocicleta este mai aproape de spiritul practic al CBR-ului de 125 decat de cel sportiv al lui R125. Daca arata asa o sa bata la vanzari CBR`ul. R`ul in niciun caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkanian Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Daca imi amintesc bine a fost vorba ca vor lansa un 125 din 2008 dar nu au mai dat nicio veste , iar poza aceasta este inca de pe vremea aceea... De atunci se zvoneste ca au renuntat la proiect... Arata a CBR+NSR... Editat August 27, 2009 de Darkanian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Daca imi amintesc bine a fost vorba ca vor lansa un 125 din 2008 dar nu au mai dat nicio veste , iar poza aceasta este inca de pe vremea aceea... Gresit. "Poza" de mai jos e din 2008 si e defapt un CGI facut de MCN. Editat August 27, 2009 de paul_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkanian Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 (editat) Seamana Editat August 27, 2009 de Darkanian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Pozitia nu pare cine stie ce, cam ca la cbr. N-are nici o sansa sa bata yzf-ul. Toba aia e cam aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 Eu zic ca toba nu se potriveste deloc cu restu motorului.Scaritele coborate, ghidonul inalt si manerul pentru pasager ne fac sa credem ca motocicleta este mai aproape de spiritul practic al CBR-ului de 125 decat de cel sportiv al lui R125. Daca arata asa o sa bata la vanzari CBR`ul. R`ul in niciun caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat August 27, 2009 Share Postat August 27, 2009 URATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 eu zic ca arata bine.... acum depinde cat de lata va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oTo Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Daca s-ar si auzii ca Honda ar fi bine... sa moara fanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Suzuki GSX-R 125 photo update Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 zici ca e facut in paint.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Cu toate ca gsx-ru il consider cel mai frumos motor la clasele 600,750 si 1000.Asta e cel mai urat la clasa 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Cu toate ca gsx-ru il consider cel mai frumos motor la clasele 600,750 si 1000.Asta e cel mai urat la clasa 125 Eu cred ca arata mult mai bine decat CBR-ul de 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Eu cred ca arata mult mai bine decat CBR-ul de 125. Pai arata mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierre2400 Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 arata misto da` rotile...zici ca le-a ales ruibi-men....sunt umflate cauciucurile ca si cum ai pune 130 pe cbr si codita era prea frumoasa sa nu o strice ei cu maneru` ala oribil! si e si suzuki...da` nu scrie pe ea...poate fi noul hyosung asta:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) seamana f mult cu hyosung ... de la clasa 125 ..tot R125 e mai frumos au scos-o si astia de la suzuki ...sa nu ramana in urma la capitolul asta ma gandesc ca ...lanseaza unu pe net cate o schita la misto sa vada mai intai daca o sa aiba priza la pubiic modelul si pe urma o definitiveaza toba aia nu e diferita de burlanele cu care te roaga tiganii sa-ti faca streasina noua la casa .. manerul ala e pus ca sa aibe vantul de unde sa te impinga de a spate, cand bate pe autostrada Editat Septembrie 1, 2009 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Tot rsu' ramane baza ! Editat Septembrie 1, 2009 de VioS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Tot rsu' ramane baza ! Sau mito... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Sau mito... Sau KTM`u EXC 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 astea in 2 timpi nu mai sunt baza de cand a inceput si yamaha cu r125, parca vad in curand si un rs in 4t care le va face pe toate la design si se va si auzi ca o motocicleta. revenind la subiect, arata bine motocicleta, mai bine ca cbrica in orice caz, manerul si toba o cam strica in rest chiar mi se pare ca arata ok, o sa o bata pe yamaha doar daca are un pret destul de bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 arata ca o japoneza de 125... CBR 125, R125..cam slabanoage..inguste.... Tot Rs ul e o motocicleta de 125... Astea toate sunt...motorete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 arata ca o japoneza de 125... CBR 125, R125..cam slabanoage..inguste.... Tot Rs ul e o motocicleta de 125... Astea toate sunt...motorete... Stii vorba aia... fiecare isi lauda "domnisoara" , nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 arata ca o japoneza de 125... CBR 125, R125..cam slabanoage..inguste.... Tot Rs ul e o motocicleta de 125... Astea toate sunt...motorete... Mare om,mare caracter ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate