LO550 Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 butelie de vin ?cu prietenul Ionut ne-am inscris deja la un vin bun poate accepti si tu invitatia noastra si bei cu noi sa ne inpacam VRETI SA MA CUMPARATI NU TINE SMECHERIA E RAZBOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Octombrie 9, 2009 Autor Share Postat Octombrie 9, 2009 am informatii noi din culise , sponsorul dementor -ktm(Dan Tatoiu) a marit fondul de premiere de la 5000 ron la 100 ron prima de start pentru toti concurentii care vor lua startul . Prima de start se poate ridica in piese sau accesorii de la magazinul Dementor sau prin curier rapid Multumiri din partea castravetilor si nu numai pentru dementor-ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 pentru a fi mai usor de localizat tabara, coordonatele GPS ar fi foarte utile. un exemplu de la reseller-ul rekluse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristizz Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 o urcare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Vin si eu cu 2 poze de la eveniment . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Dupa cum cred ca ati aflat am cistigat si aceasta cursa. HAHAHA , am fost singurul atv-ist! Pacat ca nu am adversari in campionatul intern , lumea cind aude de mine nu se mai inscrie la concurs !! Asta inseamna sa fi un campion adevarat, sa inspiri respect si teama!! Multumesc anticipat tuturor pentru felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Mai evident nici ca se putea..he blew his own cover! Felicitari pt. cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Auzi! Tu ma urmaresti peste tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Te voi dezamagi,ATV-ist singuratic, dar postul meu se referea la Blackwoo..nu vezi poza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 o urcare Nelutzu Tara cu noua lui Sherco in actiune! O cursa foarte misto. Foarte bine organizata (gasca mare). Vreme excelenta. Trasee faine - ceva cam rapide pentru gustul meu de melc endurist, dar alternau bine spanul cu transpiratia. Se vede treaba ca in zona aia nu se termina niciodata bucatile interesante. Vineri seara ne-am distrat de minune; mai putin distractiv a fost sambata dimineata, dar am reusit sa stam pe motoare Felicitari si la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Sunt la prima cursa organizata de clubul asta. Auzisem eu ca ei organizeaza super curse. Acum m-am convins. Traseu super. Organizare super. Multumit complet. Felicitari ! PS Asteptam poze nea' Ionut. Editat Octombrie 12, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) am mai multe poze ... deseara sper sa imi fac timp de ele. deocamdata una reprezentativa pentru seara de vineri Mesaj completat ______________________________________________ si inca una sub genericul "Love is in the air" Mesaj completat a treia e cu vedetele serii de sambata (aia cu cracii in sus, nu baietii din stanga) Editat Octombrie 12, 2009 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 am mai multe poze ... deseara sper sa imi fac timp de ele.deocamdata una reprezentativa pentru seara de vineri Mesaj completat ______________________________________________ si inca una sub genericul "Love is in the air" Mesaj completat a treia e cu vedetele serii de sambata (aia cu cracii in sus, nu baietii din stanga) ASA DA..TREABA DESCURCATA SE VEDE DIN POZE.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Octombrie 12, 2009 Autor Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) am mai multe poze ... deseara sper sa imi fac timp de ele.deocamdata una reprezentativa pentru seara de vineri Mesaj completat ______________________________________________ si inca una sub genericul "Love is in the air" Mesaj completat a treia e cu vedetele serii de sambata (aia cu cracii in sus, nu baietii din stanga) Eu iti multumesc personal dar nu esti obiectiv,au fost si probleme la cursa:1.am avut un accidentat din vina organizatorilor,un concurent a cazut in vila pe scari si si a luxat degetul iar Diana s a intepat la un deget si e pe cale sa i se infecteze(Asteptem vesti de la ea....) 2. 3. 4. . . . .Super tare poza cu Love is in the air.Patrick si prietenii stiu de ce....! Editat Octombrie 12, 2009 de blackwoo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 .Super tare poza cu Love is in the air.Barni stie de ce....! comentariul era pentru poza cu Patrick si Floyota dar nu stiu de ce nu reusesc sa editez postul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Poze cu organizatorii si castigatorii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Am pus ceva filmulete pe Youtube sper sa va placa ...... Multumesc dusmanului meu pentru ajutorul acordat duminica in primul tur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackwoo Postat Octombrie 12, 2009 Autor Share Postat Octombrie 12, 2009 Revin cu o precizare pentru cei care nu au fost prezenti la festivitatea de premiere: Prima de start oferita de catre Dementor-KTM in valoare de 100 ron/concurent in piese sau accesorii sau ce vreti voi, poate fi ridicata (expediata) incepand cu ziua de maine (13 octombrie). Multumim si pe aceasta cale DEMENTOR KTM,care sustine si performerii si castravetii si cluburile care organizeaza si pe mine personal !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Tatoiu Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Revin cu o precizare pentru cei care nu au fost prezenti la festivitatea de premiere: Prima de start oferita de catre Dementor-KTM in valoare de 100 ron/concurent in piese sau accesorii sau ce vreti voi, poate fi ridicata (expediata) incepand cu ziua de maine (13 octombrie). Multumim si pe aceasta cale DEMENTOR KTM,care sustine si performerii si castravetii si cluburile care organizeaza si pe mine personal !!!!!! cu mare placere , pt tine si al vostru club oricand !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Poate aflam si noi cine este Blackwoo! Mache? Rusu? Cobo? Sau Luci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Sau Narko .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Mai mintim si noi dar parca nu asa de tare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Mai mintim si noi dar parca nu asa de tare!!! De unde stii ca nu-s eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) multumiri organizatorilor 2 mici observatii: 1) CNE cred ca are mai mult de 3 editii la activ. ( CNE etapa a 3-a 2009 ) 2) federaLia Editat Octombrie 12, 2009 de blue_led Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin01mm Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 (editat) Nu esti tu pentru ca ai numarul MURDAR!!!! Mesaj completat Ai dreptate. Este etapa a 3-a nu editia a 3-a! Editat Octombrie 12, 2009 de alin01mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate