COA Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Salutare, Am si eu nevoie de putin ajutor. O janta fata cu discuri de frana care provine de pe f4i se potriveste pe un 600rr din 2004? Un cadru de bord tot de pe un f4i se potriveste la 600rr 2004? Furca fata de la un 600rr 2007 se potriveste la un 600rr 2004? Faceti-va mila de mine si spuneti-mi parerile voastre. Mesaj completat nu ma poate ajuta nimeni cu o parere??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Salutare, Am si eu nevoie de putin ajutor. O janta fata cu discuri de frana care provine de pe f4i se potriveste pe un 600rr din 2004? Un cadru de bord tot de pe un f4i se potriveste la 600rr 2004? Furca fata de la un 600rr 2007 se potriveste la un 600rr 2004? Faceti-va mila de mine si spuneti-mi parerile voastre. Mesaj completat nu ma poate ajuta nimeni cu o parere??? bikebandit.com mrcycle.com Te uiti la fiecare piesa si compari codurile daca sunt la fel se potrivesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COA Postat Septembrie 8, 2009 Autor Share Postat Septembrie 8, 2009 ms mult pt ajutor de acolo imi pot da seama ca nu se prea potrivesc deloc. totusi e cineva care sa stie sigur daca se potrivesc sau nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 ms mult pt ajutorde acolo imi pot da seama ca nu se prea potrivesc deloc. totusi e cineva care sa stie sigur daca se potrivesc sau nu?? Pai daca au alt cod clar nu se potrivesc - piesele identice au acelasi cod, daca difera chiar si cu 0,2mm au alt cod de productie si inregistrare. CA sa fii sigur (de exemplu eu cautam ceva pt motorul meu si asa am facut) du-te la un dealer de "pese" Honda si oamenii au in calculator programelul cu mocrofishe. Ei, raga-i sa-ti caute piesa pentru ambele modele si vezi daca au acelasi cod. Daca NU au, atunci bad luck, inseamna SIGUR ca sunt diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Sau vezi pe http://www.oemmotorparts.com - acolo gasesti listing-uri de piese. Editat Septembrie 9, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Pai daca au alt cod clar nu se potrivesc - piesele identice au acelasi cod, daca difera chiar si cu 0,2mm au alt cod de productie si inregistrare. CA sa fii sigur (de exemplu eu cautam ceva pt motorul meu si asa am facut) du-te la un dealer de "pese" Honda si oamenii au in calculator programelul cu mocrofishe. Ei, raga-i sa-ti caute piesa pentru ambele modele si vezi daca au acelasi cod. Daca NU au, atunci bad luck, inseamna SIGUR ca sunt diferite. Daca nu-s identice nu inseamna ca nu se potrivesc. Codurile sunt diferite chiar daca piesele difera doar la culoare. Spre exemplu pentru janta nu vad de ce nu s-ar potrivi daca merge pe acelasi ax si pozitia discurilor de frana este aceeasi. numai ca asta nu se poate determina decat prin masuratori/comparatii. Sau incercari. Editat Septembrie 9, 2009 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate