fairplaybiker Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2010 io prezent cu loza si ema (3 pers ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Vin si eu joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bujor Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Salutare si LA MULTI ANI, eu am sa revin doar pe 18 01, pana atunci schi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Ihi! Si io...si io. Prezent Joi! cu conditia sa o lasam un pic mai moale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 4, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2010 Ihi! Si io...si io. Prezent Joi! cu conditia sa o lasam un pic mai moale. o lasam moale pt tine ,te tine in poarta si pe banca de rezerve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 prezent si eu pt joi + ink un om ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 Haideti sa jucam odata ca so adunat de la sarbatori si so pus pe burta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 deci am un chef de fotbal, da parca vad ca deseara o sa ma accidentez...dupa pauza asta de 1 luna pt mine tot m-am anchilozat...oricum de ruginit nu am ruginit ca am avut grija de sarbatori sa am constant o alcoolemie decenta in sange primiti si majorete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 nu avem inca bara montata... Aron ai legatura...termen de finalizare??? Ma descurc si fara bara. Bara ii pt incepatoare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 "Ruginitzilor" , ne vedem azi la 19,3o la teren... Orcine are chef de o miscare si o berik dupa este bine venit . O stire de ultima ora, v-om juca de la 20,oo-21,30 deci v-om avea din nou o ora jumate, sa ne rupem in figuri pe teren, sper doar sa rezistatzi cu brio, dupa pauza asta competitzionala indesata cu carnatzii si cartabosii de la Cracun... ps: @cuki: referitor la termenul de finalizare itzi reamintesc, k traim in Romanica... Diseara 19,3o FOOTBALL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Jucam 1,5 ore? Mama mia! Direct la pat ajung. Ioi .... ca tot o sa fiu rupt pe weekend. Noah bine! Ne vedem deseara. De-acum inainte doar bere fara alcool ca is sofer. Zbye! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 "Ruginitzilor" , ne vedem azi la 19,3o la teren... Orcine are chef de o miscare si o berik dupa este bine venit . O stire de ultima ora, v-om juca de la 20,oo-21,30 deci v-om avea din nou o ora jumate, sa ne rupem in figuri pe teren, sper doar sa rezistatzi cu brio, dupa pauza asta competitzionala indesata cu carnatzii si cartabosii de la Cracun... ps: @cuki: referitor la termenul de finalizare itzi reamintesc, k traim in Romanica... Ce rai sunteti.... Pe mine nu m-ati luat cu voi la o miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 7, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2010 buna o fost miscare de azi ,abia am asteptat desi am pierdut da importat ii miscare ,am mai scapat de sorici si carnati din burta o parte mica din ei , luni inca o partida de scuturat sorici ............apropo aron da bara aia poate fi si din otel vopsit numa sa o montezi o data ca ne cam duci cu vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 buna o fost miscare de azi ,abia am asteptat desi am pierdut da importat ii miscare ,am mai scapat de sorici si carnati din burta o parte mica din ei , luni inca o partida de scuturat sorici ............apropo aron da bara aia poate fi si din otel vopsit numa sa o montezi o data ca ne cam duci cu vorba Tu mai trebuie sa mai scapi de multe. Asa ca baga fotbal in tine, macar de vreo 5 ori pe saptamana, sorici si carnati ce ai dat jos au fost portia ta pe 12 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2010 kirk ... raspunde !!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 Amu lasand la o parte faptu ca am jucat ca o cizma si ca dupa nici 50 de minute imi scuipam plamanii si ca nici macar un sprint decent n-am putut baga, mi-o prins bine de tot meciu! Daca totu mere bine, pana joi e posibil sa invat si pasa cu picioru in fata. Mesaj completat primiti si majorete? Daca stii sa sutezi la poarta de sa intre, nu veni ca ma baga astia rezerva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 9, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2010 asta spune tot trebuie sa bagam rezervele din echipa 2 pe luni ....se mai vaita careva sa stim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Ma! E mai bine decat am crezut initial. Un pic mai dificil la asezatul pe "tron" .... dar in rest acceptabil. Luni se joaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Lustruiti-va adidasii , caci diseara jucam din nou... Pt cei care nu stiu, se joaca o ora jumate, de la 2o,3o - 22,oo , iar dupa... Ne vedem la teren, la 20,15 !!! ps: rog, facetzi prezentza din mare, aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Lustruiti-va adidasii , caci diseara jucam din nou... Pt cei care nu stiu, se joaca o ora jumate, de la 2o,3o - 22,oo , iar dupa... Ne vedem la teren, la 20,15 !!! ps: rog, facetzi prezentza din mare, aici... acolo-s tati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 aduci si cufaru?? acolo-i.servieta cu pistoalele.dar parca ar trebui o tarie ca ingheata gloantele pe teava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2010 prezent si io cu ema si loza (maradona) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 dupa o lunga accidentare , soldata cu faptul ca am fost schiop aproape o luna i-mi anunt prezenta ( un pic intarziata ) tot din motive medicale la reintrunirea lotului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 prezent si io + Sebi de pe Rebreanu + ink un om !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate