Sari la conținut

fotbal

fairplaybiker
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

deci am un chef de fotbal, da parca vad ca deseara o sa ma accidentez...dupa pauza asta de 1 luna pt mine tot m-am anchilozat...oricum de ruginit nu am ruginit ca am avut grija de sarbatori sa am constant o alcoolemie decenta in sange :rock:

primiti si majorete? :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Ruginitzilor" , ne vedem azi la 19,3o la teren... :crack: Orcine are chef de o miscare si o berik dupa este bine venit :rock: . O stire de ultima ora, v-om juca de la 20,oo-21,30 deci v-om avea din nou o ora jumate, sa ne rupem in figuri pe teren, sper doar sa rezistatzi cu brio, dupa pauza asta competitzionala indesata cu carnatzii si cartabosii de la Cracun... :D

ps: @cuki: referitor la termenul de finalizare itzi reamintesc, k traim in Romanica... :D

Diseara 19,3o FOOTBALL post-22049-1262866074_thumb.jpg

Link spre comentariu

Jucam 1,5 ore?

Mama mia!

Direct la pat ajung.

Ioi .... ca tot o sa fiu rupt pe weekend.

Noah bine! Ne vedem deseara. De-acum inainte doar bere fara alcool ca is sofer.

Zbye! :crack:

Link spre comentariu

"Ruginitzilor" , ne vedem azi la 19,3o la teren... :crack: Orcine are chef de o miscare si o berik dupa este bine venit :rock: . O stire de ultima ora, v-om juca de la 20,oo-21,30 deci v-om avea din nou o ora jumate, sa ne rupem in figuri pe teren, sper doar sa rezistatzi cu brio, dupa pauza asta competitzionala indesata cu carnatzii si cartabosii de la Cracun...

ps: @cuki: referitor la termenul de finalizare itzi reamintesc, k traim in Romanica...

Ce rai sunteti.... :D Pe mine nu m-ati luat cu voi la o miscare :D

Link spre comentariu

buna o fost miscare de azi ,abia am asteptat desi am pierdut da importat ii miscare ,am mai scapat de sorici si carnati din burta o parte mica din ei , luni inca o partida de scuturat sorici ............apropo aron da bara aia poate fi si din otel vopsit numa sa o montezi o data :crack: ca ne cam duci cu vorba

Link spre comentariu

buna o fost miscare de azi ,abia am asteptat desi am pierdut da importat ii miscare ,am mai scapat de sorici si carnati din burta o parte mica din ei , luni inca o partida de scuturat sorici ............apropo aron da bara aia poate fi si din otel vopsit numa sa o montezi o data :crack: ca ne cam duci cu vorba

:rock: Tu mai trebuie sa mai scapi de multe. Asa ca baga fotbal in tine, macar de vreo 5 ori pe saptamana, sorici si carnati ce ai dat jos au fost portia ta pe 12 ore. :D

Link spre comentariu

Amu lasand la o parte faptu ca am jucat ca o cizma si ca dupa nici 50 de minute imi scuipam plamanii si ca nici macar un sprint decent n-am putut baga, mi-o prins bine de tot meciu!

Daca totu mere bine, pana joi e posibil sa invat si pasa cu picioru in fata.

Mesaj completat

primiti si majorete? :crack:

Daca stii sa sutezi la poarta de sa intre, nu veni ca ma baga astia rezerva!

Link spre comentariu

Ma! E mai bine decat am crezut initial.

Un pic mai dificil la asezatul pe "tron" :crack: .... dar in rest acceptabil.

Luni se joaca?

Link spre comentariu

Lustruiti-va adidasii , caci diseara jucam din nou... :lol: post-22049-1263201856_thumb.jpg

Pt cei care nu stiu, se joaca o ora jumate, de la 2o,3o - 22,oo , iar dupa... :wacko:

Ne vedem la teren, la 20,15 !!!

ps: rog, facetzi prezentza din mare, aici...

Link spre comentariu

dupa o lunga accidentare , soldata cu faptul ca am fost schiop aproape o luna i-mi anunt prezenta ( un pic intarziata ) tot din motive medicale la reintrunirea lotului . :wacko:

Link spre comentariu

dupa o lunga accidentare , soldata cu faptul ca am fost schiop aproape o luna i-mi anunt prezenta ( un pic intarziata ) tot din motive medicale la reintrunirea lotului . :wacko:

no de tine imi pare rau :crack: ca tot accidentat ai jucat si amun da cred ca la ambele picioare esti accidentat asa ca io zic sa vii mai des sa dai macar si tu de 10 ori pe saptamana cu picioru in minge si propun sa iti legam una de tine sa in rest sa fii la minge tot timpul :)

ps buji hai o data la fotbal ca aron nu mai poate fara tine :lol: .... :D

Editat de fairplaybiker
Link spre comentariu