choprider Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Maine ma prezint si eu daca nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) Maine ma prezint si eu daca nu ploua. Ma! Da ce are ploaia cu fotbalul? Editat Noiembrie 8, 2009 de Kirk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Parca vad, iara facem turneu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Ma! Da ce are ploaia cu fotbalul? imi place atitudinea ta Va astept diseara la 20,15 !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Mai este loc in seara asta si pentru mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Este pt. toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2009 Maine ma prezint si eu daca nu ploua. pensionaru ...si nici nu o plouat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 pensionaru ...si nici nu o plouat Pai o plouat in timpul zilei. Lasand gluma la o parte, au intervenit alte chestii, promit ca ma revansez . Terenul acela nu pleaca nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Pai o plouat in timpul zilei. Lasand gluma la o parte, au intervenit alte chestii, promit ca ma revansez . Terenul acela nu pleaca nicaieri. Dak joi nu te prezintzi la lot, potzi sa te iei de bratz cu Mutu, k nu vei mai fi convocat la "natzionala" Mesaj completat Maine e joi , la 19,45 va astept pe Sport Time Arena !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) cuki, de unde ziceai ca ti-ai luat pantofii aia Nike pt sintetic ? sau daca stie cineva unde se gasesc ( in afara de hervis si intersport) ca acolo am fost si ce mi-a placut ori nu aveau numarul, ori erau 200 de lei. ps: ne vedem maine seara Editat Noiembrie 11, 2009 de smakalan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Un pic de "tema de casa" pt diseara: Sper sa venitzi totzi cu tema de casa facuta diseara , Sport Time Arena va asteapta la fotbal, azi la 19,45 ps: sa nu intarziatzi , k jucam doar 1 ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Eu recunosc ca imi trebuie mult antrenament......dar nu am loc si timp unde sa ma pregatesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 suntem prezenti ....iar pt cei ce vin mai tarziu sa stie cand se aduna de 2 echipe max 8x8 adica 16 pers se inchid echipele si asa jucam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnynebunul Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Un pic de "tema de casa" pt diseara: Sper sa venitzi totzi cu tema de casa facuta diseara , Sport Time Arena va asteapta la fotbal, azi la 19,45 ps: sa nu intarziatzi , k jucam doar 1 ora cuki,nu te baga la creatie ca-ti impletesti picioarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Bai baieti, meciurile astea care le facem saptamanal si-au facut efectul. Nu mai fac febra musculara, is mult mai adunat in joc si parca si mai sanatos Acuma i-am si batut pe colegii mei care joaca in campionat, deci ceva ceva incepe sa se vada. Sa o tinem tot asa, cat mai putine absente si cat mai multe meciuri(2 saptamani fara accidentari pana acuma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2009 luni ora 20-15 la teren pt fotbal ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabibyte Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Exact! Prezent diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Din motive obiective....eu cred ca lipsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Azi, luni ora 20,3o fotbal+repriza a 3-a, pe Sport Time Arena, va asteptam !!! Tony de la CFR , va transmite salutari si va ureaza distractzie placuta pt diseara la joc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedics Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Prezent si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Azi, luni ora 20,3o fotbal+repriza a 3-a, pe Sport Time Arena, va asteptam !!! Tony de la CFR , va transmite salutari si va ureaza distractzie placuta pt diseara la joc... NUMAI "U", Arone! NUMAI "U". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 NUMAI "U", Arone! NUMAI "U". Uite Kirk, pt tine in mod special am cautat in arhiva personala si am gasit asta..., este veche, "din tineretze", cand ink mai batea inima pt U..., intre timp am divortzat, asa k FORZZA CFR !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 Uite Kirk, pt tine in mod special am cautat in arhiva personala si am gasit asta..., este veche, "din tineretze", cand ink mai batea inima pt U..., intre timp am divortzat, asa k FORZZA CFR !!! Faina poza! Am si eu o gramda din astea. Ani buni din tinerete mi-am petrecut-o in galeria lui "U". Doar ca eu nu am divortat de "U" si nici nu o sa divortez. Sper sa ajung si eu cumva la fotbal deseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 io tin cu ferrari .....oare se pune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate