marius_stp Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 dnd... visez. asta ii tata lor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 dnd... visez. asta ii tata lor.. Misto motorul. Si un nou sistem de propulsare fara lantz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Pai s-a plictisit omul sa modeleze si lantul Sau avea prea multe poligoane si dura randarea prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackCrown Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Pozele alea sunt vechi!Au mai fost pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Un tuning la fel de interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 OOO Adi dar asta are lantz. E o noua tehnologie oare????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Eu le-am spus sa nu-l mai puna, dar nu au vrut sa ma asculte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 E poate asa si functzioneaza, cred. Sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 misto rau kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fi|oz0phu' Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 primul e de pe bikeshop..cica cere 30.000e pe el..mda Poate ma lamuriti voi..faptul ca le lungesc spatele asa ajuta si la manevrabilitate..sau e doar asa pentru ca nu au unde altundeva sa puna butelia cu NOS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 din cate stiu lungesc bascua, pt a creste stab. la viteze mari, si pt a se ridica intr-o roata mai greu, astea cu bascula lunga is folosite pt curse drag... manevrabilitatea scade , f mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 o lungesc ca sa fie ei mai "shukari asa".astia n au ce face cu sistemul nos in loc sa l puna la o masina il baga pe racheta asta. butelia ai avea loc unde sa o pui nu cred ca trebuie sa lungeasca spatele.insa de ce sa pui nos la o hayabusa?oare chiar il folosesc sau e doar asa ca sa atraga mustele fara creier care chiar cred ca acest sistem chiar are o utilitate pe hayabusa.iar ala cu 3 roti l am vazut pe discovery. si singurul lucru care imi place la motocicleta aia snt cele doua fete.si daca tot i a mai pus o roata sa i mai puna si un scaun ca sa le pot lua acasa pe amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 din cate stiu lungesc bascua, pt a creste stab. la viteze mari, si pt a se ridica intr-o roata mai greu, astea cu bascula lunga is folosite pt curse drag... manevrabilitatea scade , f mult... o lungesc ca sa fie ei mai "shukari asa".astia n au ce face cu sistemul nos in loc sa l puna la o masina il baga pe racheta asta. butelia ai avea loc unde sa o pui nu cred ca trebuie sa lungeasca spatele.insa de ce sa pui nos la o hayabusa?oare chiar il folosesc sau e doar asa ca sa atraga mustele fara creier care chiar cred ca acest sistem chiar are o utilitate pe hayabusa.iar ala cu 3 roti l am vazut pe discovery. si singurul lucru care imi place la motocicleta aia snt cele doua fete.si daca tot i a mai pus o roata sa i mai puna si un scaun ca sa le pot lua acasa pe amandoua motocicleta este modificata special pt drag (liniute), de aia a fost lungita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 HOndutza aia de 1000 are carenaj full carbon...beton ha!?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 dap! asa este ! a fost modif pentru liniutze. moto pentru drag mai au o chestie in spate pentru a le ajuta sa nu se rastoarne in spate din cauza acceleratziei f mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 (editat) motocicleta este modificata special pt drag (liniute), de aia a fost lungita da stiam insa de ce nu i pun si o extensie in spate ca sa o mentina stabila la viteze mari cum au astea de drag.sau poate un eleron .sa inteleg ca in curbe aceste motociclete snt un pic inutile nu?oricum adevarata valoare a unui pilot se vede intr un circuit nu pe o linie dreapta intr o cursa ce dureaza cateva secunde.oare de ce am impresia ca aceste motociclete modificate snt in america? oricum arata bine astea care le a ti postat aici mai ales aia din carbon,nu snt exagerate insa am vazut si unele ce erau atat de alungite incat erau absurde. Editat Mai 6, 2006 de allias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 din cate stiu lungesc bascua, pt a creste stab. la viteze mari, si pt a se ridica intr-o roata mai greu, astea cu bascula lunga is folosite pt curse drag... manevrabilitatea scade , f mult... o explicatie mai buna nici nu se poate . va dati seama ca nu e prea rapida pe curbe in cazul in care reuseste sa le ia. pacat de motoarele astea. doar la drag sunt bune ..in rest ..la nica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 da stiam insa de ce nu i pun si o extensie in spate ca sa o mentina stabila la viteze mari cum au astea de drag.sau poate un eleron .sa inteleg ca in curbe aceste motociclete snt un pic inutile nu?oricum adevarata valoare a unui pilot se vede intr un circuit nu pe o linie dreapta intr o cursa ce dureaza cateva secunde.oare de ce am impresia ca aceste motociclete modificate snt in america? oricum arata bine astea care le a ti postat aici mai ales aia din carbon,nu snt exagerate insa am vazut si unele ce erau atat de alungite incat erau absurde. Cu tot respectul prietene....inseamna ca nu stii ce inseamna sa controlezi o asemenea putere intr-un demaraj....crede-ma sunt piloti in toata puterea cuvantului....oricum, nu prea le ai cu fizica ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 nope nu prea le am.normal ca presiunea (g force) exercitata asupra organismului este imensa la cursele drag.nu am spus ca nu sunt piloti buni am spus ca "adevarata valoare a unui pilot se vede intr un circuit nu pe o linie dreapta intr o cursa ce dureaza cateva secunde".poate aceiasi tipi ce snt buni la drag sunt buni si la circuite.insa mi se pare de prost gust sa iei o motocicleta ce a fost proiectata sa ia curbe f bine si sa o transformi intr o kestie ce merge bine doar in linie dreapta.nici macar nu snt motociclete drag in adevaratul sens al cuvantului.snt niste imitatii.pacat de motoarele astea cum a spus cineva inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 nici macar nu snt motociclete drag in adevaratul sens al cuvantului.snt niste imitatii.pacat de motoarele astea cum a spus cineva inainte. daca ai cauta poze de la concursurile de drag din afara ai vedea ca nu sunt inutile pt posesorii lor. daca lor asta le place, asta fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 nici macar nu snt motociclete drag in adevaratul sens al cuvantului.snt niste imitatii.pacat de motoarele astea cum a spus cineva inainte. daca ai cauta poze de la concursurile de drag din afara ai vedea ca nu sunt inutile pt posesorii lor. daca lor asta le place, asta fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Mai multa adrenalina (daca asta se cauta) si mai putina siguranta ofera o cursa gen ghost rider...asa ca cine vrea adrenalina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haptz_si_eu Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 dnd... visez. asta ii tata lor.. frate-mi'o e bengos rau turbarea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate