q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 cine stie ... cunoaste! cine nu ... "curiozitatea a omorat pisica" ... lasa , lasa ca au anuntat frig noaptea, asa ca s-ar putea sa nu se mai gaseasca ramele, sa intre in oo la caldura Mesaj completat Pana una alta, va asteptam pe plaja de la Lehliu sa o facem lata, unii lunga (dupa putinte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 cine stie ... cunoaste! cine nu ... "curiozitatea a omorat pisica" ... miiau...s-a mai dus o viata, am mai ramas cu 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 (editat) Ca traseu, de mers pe A2 pana la Lehliu, apoi drumul spre Valea Argovei si apoi spre Danesti ... Daca va incurcati , intrebati de Baraj iar acolo intrbati de ... plaja .... Va pun si doua harti. Bafta!!!! Editat Septembrie 10, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 harta online puteti da zoom sa va lamuriti pe unde va aflati in spatiu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 ma primiti si pe mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Septembrie 10, 2009 Autor Share Postat Septembrie 10, 2009 ma primiti si pe mine ? Logan, te asteptam cu drag, nu trebuie sa intrebe nimeni daca poate sa vina ci doar sa se intrebe pe el insusi daca merge pe 2 roti sau nu, deci, altfel spus,daca ai un motor si nu ai stare, atunci nu mai sta pe ganduri! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 sunt bine-veniti toti bikerii de la mic la mare , precum si pasagerii/pasagerele lor va asteptam cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 ma primiti si pe mine ? Logane ce ai tata ai innebunit.... evident ca nu te primim....decat daca te faci pilaf si ne plimbi pe toti cu hidrobicicleta. Asa ca hai la baute si pedale. PS: Cine reuseste sa isi faca motorul hidromotocicleta ii cant la chitara 3 secunde, ca doar atat am invatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 AMR 1 zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) si de azi? am inteles ca simi pleaca la 7 .. se pleaca mai multi ca as veni si eu tot de azi.. caut cort si merg de azi.. Editat Septembrie 11, 2009 de logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 cei care vor sa plece de azi si se nimeresc sa poata tot in jurul orei 19, daca vor sa mearga cu noi sunt bine-veniti. Mentionez ca eu merg cu conserva si nu cu mobra. c ya! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Sambata pe la 10-11 nu pleaca nimeni spre petrecere? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) Astazi se pleaca la ora 19 din benzinaria MOL dinaintea autostrazii A2, iar maine cred ca din acelasi loc de la ora 10. Editat Septembrie 11, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 lope cred ca vrea sa traga la rame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 Lope nu trage la rame, el ofera rama ptr ca este un gentleman pescar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 PS: Eu vreau sa dau si la peste deci imi doresc liniste... Acu ca am vazut harta, iti pot spune ca poti da la peste pe canal, inspre Pupaza (Frasinetul de Jos, mai exact, dar local e cunoscuta ca Pupaza), de partea ailalta a barajului. Am rude acolo si mi-au spus ca acolo, pe canal, trage de rupe. Nu stiu in balta aia, unde e plaja, cum merge, ca de acolo nu am "inside tip". Zona e frumoasa. Dixtractie placuta! A, de la Lehliu pana la Frasinet drumul e asa si asa. Nu e rupt, dar nici de dat in goarna. Plus aveti grija prin sate, ca in unele locuri sunt curbe cu vizibilitate scazuta. Mai ales in Valea Argovei, puteti fi tentati sa ii dati in vale usor in goarna, dar urmeaza in varful dealului o curba stransa, daca imi aduc bine aminte. Varianta 2: Bucuresti, inspre Oltenita (puteti sa faceti inspre Luica imediat dupa saltul Soldanul, drumul este perfect), Manastirea, la biserica din Manastirea e o intersectie, o luati stanga. De aici drumul e un pic nasol, cativa km, dar mai sunt doar 15 km. Sate intalnite: Coconi, Sultana, Curatesti, Tariceni, Luptatori si Frasinet. Avantaj: km nasoi mai putini si mai putin aglomerat. - total 82 Km - ruta cu rosu Vad insa ca se poate lua dupa Luica, ianinte de a intra in padure, catre stanga pe DJ201B, si se ajunge in Ostrovu, apoi in Frasinet, dar nu stiu cum e drumul pe acolo. - total 64 Km - ruta cu albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 Salut, Un mic grup de chope pleaca azi in jurul orei 12 din de la Cora pantelimon. Cred ca mai degraba la ora 13. Vezi: /index.php?showtopic=400765 NE vedem cu totii la Destinatie! Drumuri bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csdexter Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 (crosspost telegrafic) A fost super tare STOP Baietii de la CA Calarasi (organizatorii) s-au purtat cu noi parca am fi fost de-ai lor STOP Ne-am simtit "ca acasa", a fost mancare, a fost bautura, au fost concursuri -- ce sa mai, a fost tot tacamul STOP Pozele facute de subsemnatul si SaK se pot vedea aici http://gallery.linux360.ro/v/linux360-free...ing/ca-cl-2009/ sau descarca sub forma de geamantan de aici http://atlas.linux360.ro/~csdexter/data/mo...pperacademy.zip (133MB) Cam asta e, Asfalt uscat si la mai mare, @Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 12, 2009 Share Postat Septembrie 12, 2009 AM dat si noi o fuga de 220 km.4 motoare-160 km de autostrada,vreo 60 de teren variat.Locatie de nota 10.Atmosfera lejera,oameni de treaba,motoare ,muzica,bere din partea casei,pastrama si branza de calitate la fel.Concursuri motociclistice-busa a demonstrat ca merge si incet deoarece am pierdut locul 1 la mustata.Pacat ca nu am mai putut ramane la focul de tabara si distractia care a ramas in urma noastra,dar dimineata mergem la munca.O initiativa frumoasa si o dupaamiaza petrecuta frumos.Sunt deja invidios pe cei ce au ramas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Ca sa continui si eu, da, imi pare rau de focul de tabara pe care l-au pregatit baietii acestia de treaba si pentru care as fi dat orice sa il vad, dar, nu eram pregatiti sa ramanem in schimb am profitat din plin de toate care au fost pregatite. inca odata BRAVO BAIETI !!! Asteptam revederea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 well...am avut nevoie de o iesire din asta ...si iesirea asta a fost peste asteptari!!!!! felicitar pt organizare!! a fost de nota 10!!! pozele mele is acilea http://dl.transfer.ro/lehliu2-70a7f55b0.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 FELICITARI !!! O mana de oameni au reusit sa faca totul impecabil. Nu exista minusuri la intalnirea asta, numai cuvinte de lauda. O locatie frumoasa, mancarea buna (branza si pastrama au fost extraordinare), bautura din belsug, oameni primitori si prietenosi. Imi pare rau ca a trebuit sa plec inainte de focul de tabara, dar cei mici nu mai rezistau si eram cam "obosit" sa ma intorc. Inca o data: FELICITARI !!! Prieteni dragi, jos palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SaK Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Subscriu la cele de mai sus. Primirea a fost cat se poate de calduroasa, atmosfera foarte placuta. Astept(am) cu interes urmatoarea, la care sper ca o sa stam mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeg Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Am incercat sa facem totul in asa fel incat sa fie toata lumea multumita si speram ca ne-a iesit. Ne bucuram ca ne-ati onorat cu prezenta, ca v-a placut si v-ati simtit bine. Pacat ca, din diverse motive, unii dintre voi nu ati putut ramane pana la final asa cum ati fi vrut. Va multumim inca o data pt participare si speram sa mai veniti si la urmatoarele party-uri pe care le vom organiza. Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucit_a Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 super party, super distractie...mai multe detalii nu mai stiu (o fi bautura gratis de vina?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate