jerry_mcrie Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 daca v-a placut mai puteti cauta si Jeff Lenosky, Aaron Chase, Kenny Belaey... etc toti sunt extrem de buni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 absolut dement omu! da. norocul lui e ca are bici portocalie altfel nu reusea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2010 simplu, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 N-ai vazut ce malac e? PS imi plac comentariile :"I used to lift 2 of them on my Cock, when I was his age" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 are tehnica, nebunu...mai ales in partea de ridicare propriu-zisa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Are sentimente puternice pentru motocicleta lui...iti dai seama ce poate face cu o femeie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Rocco's true anal stories ). Alezaj si hornuire, atelierul "La Dorel, frate cu Gigi Muschi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 Rocco's true anal stories ). Alezaj si hornuire, atelierul "La Dorel, frate cu Gigi Muschi" Weapons of ass destruction! On topic: degeaba ridica omul motocicleta in garaj, ca dupa o cursa e cel putin obosit, daca nu rupt sau cu vreo glezna umflata, deci nu se mai pune in discutia ridicarea motocicletei. Pe un singur umar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 dap, dar cred ca il ridica mai bine decat multi dintre noi in aceleas conditii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 Ora de KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 impresionanta linia de start ( cantitativ ). restul e penibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 impresionant si publicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 O sa fie un "concurs" de downhill intre David Knight pe motoretă si Gee Atherthon (cel mai rapid mountain bike downhiller) http://video.mpora.com/watch/pRUvdUU8j/hd/ http://blip.tv/file/4430460 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Noiembrie 26, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2010 http://video.mpora.com/watch/pRUvdUU8j/hd/ http://blip.tv/file/4430460 wow! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Noiembrie 26, 2010 Share Postat Noiembrie 26, 2010 Mai multe de-ale noastre aici: /index.php?showtopic=525354 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Determinare...sa-ti revii de pe penultimul loc e ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Determinare...sa-ti revii de pe penultimul loc e ceva. O buna oportunitate sa-mi exprim congratulatiile mele pt determinarea lui taddy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Determinare...sa-ti revii de pe penultimul loc e ceva. parca am vazut si un husaberg 4t pe acolo... ala e cu adevarat tare. sa termini o cursa de genul ala in acelas tur cu ceilalti cu un 4t e munca nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Un fel de masochism de fapt. Ala este Joakim Lunggren, care acum merge pe Husaberg 2T si wekend-ul trecut s-a batut de la egal la egal cu Taddy&Co. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 nu e masochism... pur si simplu motocicleta aia e ptr altceva cum e si aici: asta e chiar simpatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto24 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 e toamna 2009 pe Pecineagu M-am gandit ca nu ne-ar strica un topic unde sa punem filmarile interesante descoperite de fiecare.Asa ca initiez un nou topic in care va rog sa postati respectand cateva reguli simple: - puneti linkuri catre filmarile care chiar v-au impresionat; ca sa respectam timpul fiecaruia, nu puneti la intamplare tot ce gasiti cu motocicleta in padure pe youtube - faceti o scurta descriere a clipului, ca sa-si dea seama fiecare daca il intereseaza sau nu - daca e un clip mai lung din care doar o bucata e interesanta, puneti minutul de la care incepe bucata interesanta - inca o data va rog - fara tot felul de prostioare - hai sa tinem aici doar filmele care ne pot interesa din postura de pasionati de enduro, cross, trial, adventure riding Merci mult Ionut Si pun si primul film Frans Verhoeven face o demonstratie de tehnica si curaj coborand pe un baraj din zona Bran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 nu e masochism... pur si simplu motocicleta aia e ptr altceva Pentru ce altceva ? M.Ahola la 35 de ani cu un motor de 480 cm3 4T a batut toti tinerii cu 2T si noi spunem ca e masochism sa te dai cu 4T. Interesant ! Pentru ca Tady face minuni cu 2T,nu inseamna ca motoarele de 4T nau ce cauta in competitie.... Sper ca Ahola o sa arata si in continuare ca sa poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Pentru ce altceva ? M.Ahola la 35 de ani cu un motor de 480 cm3 4T a batut toti tinerii cu 2T si noi spunem ca e masochism sa te dai cu 4T. Interesant ! Pentru ca Tady face minuni cu 2T,nu inseamna ca motoarele de 4T nau ce cauta in competitie.... Sper ca Ahola o sa arata si in continuare ca sa poate... hmmmm vad ca ai un 400 exc.... nu am mers cu unul dar am un husaberg 450 si am mers si cu un 200 2t (500m ) si am inteles imediat ca pe un traseu f imbarligat sau pe piatra sau pe coborari in cap dif de greutate de la 125 kg cat are a mea la 105 poate face o mare diferenta. dar ma rog io nu sunt un maestru sunt doar un hobbyt. e clar ca poti sa mergi intr-un picior de la buc la ploiesti.... intrebarea e de ce ai face-o? asa si ala.. e clar ca se poate face un asemenea traseu cu un 4t... doar ca el nu a castigat siin general castiga cei cu 2T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 hmmmm vad ca ai un 400 exc.... nu am mers cu unul dar am un husaberg 450 si am mers si cu un 200 2t (500m ) si am inteles imediat ca pe un traseu f imbarligat sau pe piatra sau pe coborari in cap dif de greutate de la 125 kg cat are a mea la 105 poate face o mare diferenta. dar ma rog io nu sunt un maestru sunt doar un hobbyt.e clar ca poti sa mergi intr-un picior de la buc la ploiesti.... intrebarea e de ce ai face-o? asa si ala.. e clar ca se poate face un asemenea traseu cu un 4t... doar ca el nu a castigat siin general castiga cei cu 2T The Finnish rider Mika Ahola (HM-Honda) won the first race in the FIM Indoor World Championship, held in the Palafiera in Genoa (Italy) and watched by 7000 spectators. Three finals, and three different winners on three different motorbike manufacturers. There could have been no better start. Other than Ahola, Joakim Ljunggren (Husaberg) and Tadeusz Blazusiak (KTM) were the winners of the other finals. Mika Ahola (FIN, HM-Honda). 1st place “It really has been a surprise to finish first. I didn´t expect to because in the last two years I´ve had bad results and ridden badly. But this CRF 450, which is really 480cc, is almost a motocross bike and I felt really good tonight. I think all of us had a great time with lots of body to body in the races.” http://www.fim-live.com/en/media/news/news...a-first-leader/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Ai vazut, si pentru el e o surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate