Reverse Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Am plecat ieri dimineata la 9 de la Everest eu , Cobra cu Cbr`u 125 si Slice& DIce cu Mito 125 spre Curtea de Arges...autostrada muci ( Biiiiiiip ) , super la Curtea de Arges ! De acolo trebuia sa mergem la Bradet unde sa innoptam la o prietena de familie care are o pensiune...am luat`o pe drum gresit spre Balea Lac...ne`am prins de chestia asta pe parcurs si am intors ,dupaia ne`am dat pe niste super serpentine pana la Bradet (sosea curata,asfalt perfect,masini putine spre deloc ,curbe ) ...Azi dimineata trebuia sa plecam la barajul de la Vidraru dar ploua torential asa ca am luat`o spre Bucuresti...uzi fleasca,ne`a plouat pana pe autostrada , eu cu casca cu viziera oglinda nu prea vedeam nimica...acum 2 ore am ajuns si noi obositi,uzi dar fericiti las si pe restu sa povesteasca si pe cobra sa puna poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Reverse, eu inca sunt uitmit ca TZR-ul tau a rezistat atat de mult In rest a fost super tare toata plimbarea (mai ales curbele ).O sa las pozele sa vorbeasca de la ele Sper ca in vacanta de vara sa ajungem si la Babele Restul pozele sunt la Slice&Dice asa ca asteptam pe el sa le puna In drum spre Bucuresti pe DN1 Pauza pe autostrada Bucuresti-Pitesti Pauza pe autostrada Bucuresti-Pitesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Wow nu imi iau eu motor si permis Astept pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Alte Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 kewl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 (editat) Trebuia sa te duci si tu Puya ca nu au mers tare:D Merg si eu la BABELE. Editat Aprilie 19, 2006 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 Trebuia sa te duci si tu Puya ca nu au mers tare:D Merg si eu la BABELE. n`am mers tare dar prea tare ptr puya =)) ...mi s`au tocit gumele pe margini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Bravo si felicitrari baieti, mare rahat cu vremea..... ma oftic si eu, da pai voi..... Oricum cred ca v-ati distrat de minune si sunt convins ca "there's more from where that came from..." Poate data viitoare ma luati si pe mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 Bravo si felicitrari baieti, mare rahat cu vremea..... ma oftic si eu, da pai voi..... Oricum cred ca v-ati distrat de minune si sunt convins ca "there's more from where that came from..." Poate data viitoare ma luati si pe mine... am facut si niste endureala pe acolo cu ele ,ne injura slice&dice ca isi strica amortizoarele si eu cu cobra ii dadeam cu 60 pe ploaie pe drum forestier ...asta pana era sa facem cunostiinta cu copacii ca dupaia am mers lejereanu... te luam si pe tine sa ne arati cbr-xt-dt 125 nu pot sa merg acuma la arc ca sunt super racit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Bravo si felicitrari baieti, mare rahat cu vremea..... ma oftic si eu, da pai voi..... Oricum cred ca v-ati distrat de minune si sunt convins ca "there's more from where that came from..." Poate data viitoare ma luati si pe mine... A fost planificata din scurt,foarte din scurt eu am aflat undeva pe la 12 noaptea si la 6 dimineata a doua zi am plecat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 A fost planificata din scurt,foarte din scurt eu am aflat undeva pe la 12 noaptea si la 6 dimineata a doua zi am plecat pai daca atunci ma apucat ce vrei sa`ti fac? ...ora 12 noaptea e buna ptr idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 ce moped rezistent ai..bine ca nu a fost sa dai la pedale..aoloo am uitat,NU ai pedale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 ce moped rezistent ai..bine ca nu a fost sa dai la pedale..aoloo am uitat,NU ai pedale mergeam cu pedalele daca veneai si tu ca sa nu te fac prea rau da` asa am mers cu baietii astia 2 in forja pe serpentine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 cva intamplati nasoale p acolo??? bv voua baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 misto misto poate facem una saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Bravo voua baieti.Spre deosebire de alti motociclisti care stau in casa la tastatura, voi cel putin va distrati super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuffrydeR Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Marfa excursia Poate la anu o sa vin si io cu costy_clipcea calare pe rs-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Bravo, frumoasa zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 (editat) Foarte tare excursia!!!Pacat de vremea din a 2 zi ca altfel ajungeam pana la Vidraru la baraj dar nu poti sa le ai pe toate... Editat Aprilie 19, 2006 de Slice&Dice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Foarte tare excursia!!!Pacat de vremea din a 2 zi ca altfel ajungeam pana la Vidraru la baraj dar nu poti sa le ai pe toate... Cand pui si tu pozele pe care le ai? cva intamplati nasoale p acolo??? bv voua baieti Din fericire nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Bravo baieti, frumoase momente, locuri . Eu inca n-am ajuns la Curtea de Arges, dar am un feeling ca am s-o vad in curand . Sa treaca 1 mai cand se merge la mare, si apoi incet , incet , vom purcede spre cunoasterea Romaniei fizic . Poate mergem impreuna intr-o excursie viitoare. Bafta in continuare, si la cat mai multe astfel de momente pline de satisfactie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Bravo baieti, frumoase momente, locuri . Eu inca n-am ajuns la Curtea de Arges, dar am un feeling ca am s-o vad in curand . Sa treaca 1 mai cand se merge la mare, si apoi incet , incet , vom purcede spre cunoasterea Romaniei fizic . Poate mergem impreuna intr-o excursie viitoare. Bafta in continuare, si la cat mai multe astfel de momente pline de satisfactie . Ms mult ptr urari... Hai si acum cu pozele mele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bossy Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 felicitari baietzi bv voua atzi spart gheatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 (editat) Incerc de vreo 2 zile sa pun pozele si nu imi merge Editat Aprilie 20, 2006 de Slice&Dice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 hai ca incerc eu sa mai pun niste poze de la slice&dice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate