sorin_moto Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 mah baieti..astia care aveti aprilia rs125, spunetimi si mie care e treaba asta cu powervalve. dati din voi tot ce stiti despre el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Iti da cuplu la turatie mica (5000-6000) de ture si putere mare de la 8340 ture in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 hmm...m-am lamurit cat de cat..da mai bagati in continuare ce mai stiti se pot schimbat adik sa pui aletele mai bune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motoindianu Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Nu exista altele mai bune. Este o piesa specifica din motor si nu opoti inlocui cu altceva. Exista alte modificari, dar costa. Mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 hmm...m-am lamurit cat de cat..da mai bagati in continuare ce mai stiti se pot schimbat adik sa pui aletele mai bune ? sa mai discutat subiectu asta de N ori , da si tu un search pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 pai...m-am uitat...dar nu prea am gasit cine stie ce.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 scrie tot ce se poate scrie de pe powervavle in alt topic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_moto Postat Aprilie 19, 2006 Autor Share Postat Aprilie 19, 2006 bine ma railor...mai caut poate gasesc in alta parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Aprilie 19, 2006 Share Postat Aprilie 19, 2006 Ba da puneti dreacu un link ca nici eu nu gasesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 /Cum-Functi...lve-t42126.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dArMaN Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 am citit si io mai demult despre powervalve...e o limitare pe evacuare....se poate scoate de tot dar se mareste consumul(pt asta e pus)eu stiam ca se deschide pe la 6000rpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 cred ca nu ai inteles...powervalveu mareste puterea la motor prin supraalimentare cu combustibil....dak il scoti consuma mai putin...cu el consuma mai mult peste 6000 cand se deschiede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 cred ca nu ai inteles...powervalveu mareste puterea la motor prin supraalimentare cu combustibil....dak il scoti consuma mai putin...cu el consuma mai mult peste 6000 cand se deschiede Asa este defapt asa stiam si eu. Ca daca mergi sub power valve adica pana la deschiderea ei consuma mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 dap asa e...nu e cum a zis dArMaN...nu e limitare pe evacuare...defapt ala ii da putere ..peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 orice motor are asa ceva?daca da nu se poate modifica sa intre mai repede in "actiune"??pe la 3-4000 de ture.(sa traga de jos ca un 4 timpi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 nu, nu orice motor are asa ceva, putine motoare au, in special alea de 125cc in 2t care scot o putere f. mare >20cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 link prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 cred ca nu ai inteles...powervalveu mareste puterea la motor prin supraalimentare cu combustibil....dak il scoti consuma mai putin...cu el consuma mai mult peste 6000 cand se deschiede daca il scoti consuma mai mult tot timpul si puterea o sa fie mare doar in ture! mai documentati-va despre motoarele 2t! ele isi fac asa - zisa distributie prin ferestrele de admisie/evacuare! conteaza foarte mult dimensiunile lor! power-valve-ul e ca o usa glisanta care astupa partial o fereastra de evacuare in ture mici si o deschide pe masura ce turatia motorului creste! daca scoti power-valve-ul motorul o sa aiba aceeasi putere maxima dar se va tura mai greu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 unii e grei da cap si nu intelege desi le-ai explicat foarte clar si e si logic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 mah baieti..astia care aveti aprilia rs125, spunetimi si mie care e treaba asta cu powervalve. dati din voi tot ce stiti despre el E ceva de gen NOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 19, 2006 Share Postat August 19, 2006 cam asa se simte cand intra:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate