SSSnake Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Dupa 2 choppere(Virage),un naked de 600(Diversion),un speed de 750(GSX-R) si un enduro(pegaso2)-cred ca ajunge-am trecut la categoria grea .ASA E??? Acum calaresc o YAMAHA XJR 1200 SP-1996-98bhp,neagra superba. Pun ceva poze si astept pareri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Nenea!!!Cat baga la ora? Acuma serios...frumoasa tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 (editat) Ditamai vaca! I just love these naked big bikes, sunt ceva pt puristi. S-o calaresti sanatos. Cred ca trage de jos din ture de ti rupe bratele. I myself visez la un Bandit 1200 varianta N ca, cu, carena e ca, ciuma. Dar mama lor mi se pare tot GSX 1400 La multi KM. Editat Aprilie 22, 2006 de Emppu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Aprilie 22, 2006 Autor Share Postat Aprilie 22, 2006 (editat) Mersi pt. aprecieri.Ramane sa vad cat e de fiabila(astept pareri de la alti calareti de XJR).Da,trage de pe la 2000 de ture(daca ne gandim ca la 9500 intra redzone si mai are pana la 12000). Un prieten(PUNK) i-a spus: BIG BLACK BALENA. Abia am luat-o.Nu i-am facut topspeed-ul.Am de schimbat consumabilele(filtre,ulei,placute si guma de pe spate) apoi...........va anunt. Nu ma asteptam sa fie atat de manevrabila. In rest...ASFALT USCAT si sa ne vedem(la adunari)sanatosi. Editat Aprilie 22, 2006 de SSSnake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 ce frumoasa este! eu vreau sa achizitionez ''copilasul'' ei...xjr 400! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Dupa 2 choppere(Virage),un naked de 600(Diversion),un speed de 750(GSX-R) si un enduro(pegaso2)-cred ca ajunge-am trecut la categoria grea .ASA E??? Acum calaresc o YAMAHA XJR 1200 SP-1996-98bhp,neagra superba. Pun ceva poze si astept pareri. Acum pe bune ....ce diferenta e intre xjr 1200 si banditu'de 1200? Vroiam un bandit de 1200, dar acum parca vreai un xjr ca al tau! Cara bate:- Van sau Bruce? Cat consuma animalu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 Acum pe bune ....ce diferenta e intre xjr 1200 si banditu'de 1200? Vroiam un bandit de 1200, dar acum parca vreai un xjr ca al tau! Cara bate:- Van sau Bruce? Cat consuma animalu'? Diferenta tine de gusturi!!! M-am invatat cu YAMAHA!!! L-am luat cu etriere BREMBO,furtune teflonate RACING,fise bujii MADE IN USA,ambreiaj hidraulic(nu stiu la BANDIT 1200),parbriz(optional),suporti bagaje. Oricum sunt f.f.f.multumit de ea. ESTE CEEA CE MI-AM DORIT - UN MOTOR MARE CARE SA POATA FI VAZUT. CE MAI CONTEAZA CONSUMUL CAND AI UN PARTENER DE NADEJDE. cel de la care am luat-o mi-a spus : de la 6 in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 Vai, te invidiez! Uh, un motor exact cum imi place, mare, negru, naked, fortzos, aspect intunecat si cu imagine de "don't fuck around with me and my biker" SA-TI TRAIASCA! Si sa ai parte numai de bucurii cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 faina vaca...s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Aprilie 26, 2006 Share Postat Aprilie 26, 2006 Diferenta tine de gusturi!!! M-am invatat cu YAMAHA!!! L-am luat cu etriere BREMBO,furtune teflonate RACING,fise bujii MADE IN USA,ambreiaj hidraulic(nu stiu la BANDIT 1200),parbriz(optional),suporti bagaje. Oricum sunt f.f.f.multumit de ea. ESTE CEEA CE MI-AM DORIT - UN MOTOR MARE CARE SA POATA FI VAZUT. CE MAI CONTEAZA CONSUMUL CAND AI UN PARTENER DE NADEJDE. cel de la care am luat-o mi-a spus : de la 6 in sus. Conteaza si consumul! Asta daca faci zi de zi 50-100 km (cazul meu); din care jumate in oras. Daca folosesti motorul doar in weekend, clar ca nu te uiti la benzina! faina vaca...s-o stapanesti sanatos xjr nu e vaca poate bou cu ceva c-o-a-i-e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Aprilie 27, 2006 Autor Share Postat Aprilie 27, 2006 Conteaza si consumul! Asta daca faci zi de zi 50-100 km (cazul meu); din care jumate in oras. Daca folosesti motorul doar in weekend, clar ca nu te uiti la benzina! xjr nu e vaca poate bou cu ceva c-o-a-i-e! ma,BOGDANE!Daca vroiam sa ma duc la servici pe 2 roti imi luam un Piaggio Bravo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rony Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 nakedu asta bate tot!!.....cu toba aia bengoasa ........ii tare!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ahile Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 No comment...prea misto motoru'...sa-l stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Super scula! Exact genu de motor care imi place! Cam cati bani ai dat pe ea (dak poti spune )? Si cam in cat timp crezi k pot sa-mi iau si io una fara sa-mi rup capu? (acu mi-am luat permisu si am un kawa gpx de 600) S-o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute!!!! Aaa, si sper ca ai udat-o.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Acum pe bune ....ce diferenta e intre xjr 1200 si banditu'de 1200? Vroiam un bandit de 1200, dar acum parca vreai un xjr ca al tau! Cara bate:- Van sau Bruce? XJR e super ok insa eu visez la un Bandit 1200. Faza e ca la acelasi an, nr. de km si stare (adica impecabila) un XJR 1200 e mult mai scump ca un Bandit 1200 (cam 500 de euro lejer). Iar de XJR 1300 nu mai vorbim. Au un renume f bun. Ca si performante nu e diferenta mare, desi XJRul e un pic mai puternic si are si putin mai mult cuplu. Oricum concurentul DIRECT al XJRului din partea Suzuki este Suzi GSX 1200/1400. GSXul bate XJRul atat la putere cat si la cuplu si obtine atat puterea cat si cuplul la o turatie mai joasa. GSXul, de asemenea e scump. Restul sunt gusturi si impresii. Personal iubesc toate naked big bikes (sa nu uitam de un CB1300 sau un ZRX 1200) Doar ca Suzi este mai aproape de inima mea. GO NAKED! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 25, 2006 Share Postat Mai 25, 2006 mai vrem poze ka e frumoaaaaasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SSSnake Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 Acum pe bune ....ce diferenta e intre xjr 1200 si banditu'de 1200? Vroiam un bandit de 1200, dar acum parca vreai un xjr ca al tau! Cara bate:- Van sau Bruce? Cat consuma animalu'? Na, ca i-am facut si consumul! La mers sportiv,daca se poate spune asa,adica schimbat treapta undeva pe la 6-7 mii si la un drum de 160 km mi-a baut 8,2 %. La intoarcere am fost cioparist si am mers in 3000-3500 ture si ,cred ca era satula,mi-a luat 6,1%. Eu zic ,ca e un consum bun tinand cont de cmc. Bafta si sa le tineti pe roti. Si inca o poza cu DRAGOSTILI VIETII MELI : una mica si una mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate