newprofiler1978 Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Ma plangeam intr-un topic de acu ceva vreme ca nu mai am loc de tata pe motor! Si-a luat permisu' in octombrie cu frate-miu si mai ales el (tata) sta pe motor cat cuprinde! Weekendu' asta am fost intr-un loc pe care mi l-a aratat Vali (ktmbull), loc care i-a placut si lui tata fff mult! I-am facut cateva poze si mi-am permis sa le postez aici!!! P.S. - pentru un om la varsta lui care nu a avut treaba cu motoarele o viata intreaga, mi se pare ceva fantastic... Prin intermediul asta il mai felicit odata si ii zic... DA-TE JOS DE PE MOTORU' MEU... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Cumva motorul "tau" e luat cu banii lui ?? Ca daca e asa, parca te vad ramas fara motor... Oricum, felicitari "maestrului" !!! si sper sa ma prinda si pe mine 52, sau chiar mai mult, tot pe motor, tot pe coclauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Asta e drumu dintre Service-ul ala din Baneasa (unde sa face ITP la AUTO (la moto nu se mai face se facea), si Soseaua Bucuresti Targoviste cumva?! PS: Felicitari tatalui tau! Vezi cum faci sa nu ramai fara motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Bravo ma, l-ai facut si pe cel batran motorist. Ti-ai virusat toata familia. PS. Drumul pleaca din Comuna Tunari si merge pana la Balotesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albra Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Cinste lui La nici o varsta nu e tarziu sa faci nebunii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 domnu' tata, va rog frumos, lasati copilu'n pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 am si eu un tata asemanator...il cam mananca sa se dea cu Suza mea.....n-are sanse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 ...mi-as dori sa am si eu un asemenea tata ,nu vrei sa-l dai la schimb? al meu nici nu vrea sa auda de asa ceva dar nu are sanse...sa ma faca sa renunt..mult noroc si asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 Cumva motorul "tau" e luat cu banii lui ?? Ca daca e asa, parca te vad ramas fara motor... Oricum, felicitari "maestrului" !!! si sper sa ma prinda si pe mine 52, sau chiar mai mult, tot pe motor, tot pe coclauri. Din fericire NU este luat din banii lui, numai ca... il tin la el in garaj! M-am mutat de la inceputul anului si aici nu am unde sa il tin... Bravo ma, l-ai facut si pe cel batran motorist. Ti-ai virusat toata familia. PS. Drumul pleaca din Comuna Tunari si merge pana la Balotesti. Moshule, merci mult si spec cat de curand sa mai iesim... Vreau sa mai mergem si pe drumul ala din Mogosoaia spre Tancabesti, unde e parleazu' ala mare si frumos... Ca nu mai stiu drumu!!! Ne auzim... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 (editat) ...mi-as dori sa am si eu un asemenea tata ,nu vrei sa-l dai la schimb? al meu nici nu vrea sa auda de asa ceva dar nu are sanse...sa ma faca sa renunt..mult noroc si asfalt uscat.. Piti si al meu este la fel. Nu stie cum sa ma convinga sa il vand de fiecare data cind ma vede cu el. Newprofiler-le zi tatalui tau sa ne dea si noua reteta. Vrem si noi la 52 ani sa mai facem enduro fie el chiar soft enduro. Editat Aprilie 25, 2006 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 25, 2006 Share Postat Aprilie 25, 2006 ... P.S. - pentru un om la varsta lui care nu a avut treaba cu motoarele o viata intreaga, mi se pare ceva fantastic... ... La orice varsta: daca n-ai "rau de inaltime" si nu te dor salele (varstele mari) sau daca ajungi cu picioarele la pamant (varstele mici) si ai tras odata de maneta de gaz, fara sa pici pe spate: GATA! nu mai scapi de virus! Cum ne-am imbolnavit noi, la fel se imbolnaveste oricine, la orice varsta! Toata chestie e sa-ti treaca prin minte sa te sui pe motor, ca de acolo mai departe lucreaza virusul. Felicitari domnului si multi km alaturi de tine (si pe motorul dansului)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgd_rx Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 Ma plangeam intr-un topic de acu ceva vreme ca nu mai am loc de tata pe motor! Si-a luat permisu' in octombrie cu frate-miu si mai ales el (tata) sta pe motor cat cuprinde! Weekendu' asta am fost intr-un loc pe care mi l-a aratat Vali (ktmbull), loc care i-a placut si lui tata fff mult! I-am facut cateva poze si mi-am permis sa le postez aici!!! P.S. - pentru un om la varsta lui care nu a avut treaba cu motoarele o viata intreaga, mi se pare ceva fantastic... Prin intermediul asta il mai felicit odata si ii zic... DA-TE JOS DE PE MOTORU' MEU... culmea e ca si taicamiu face la fel .. varsta e aproape ca a tatalui tau .. taicamiu de cate ori prinde motorul meu ...eeee gravvv ... jar cat cuprinde dar e misto am ce invata de la el ca se da misto tare pe motor enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Aprilie 27, 2006 Share Postat Aprilie 27, 2006 felicitari tatalui.....ar trebui sa se intalneasca cu al meu ca sunt de aceeasi varsta si calaresc(fura) motoarele fiilor care sunt la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Ei bine, nu am chiar 52, dar cateodata fur si eu motorul fiului meu... Ce sa zic, cred ca nu e prea tare suparat pe mine ca nu fac prea des. ( ma cam doare spatele cand merg cu ea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 cum se procedeaza pentru convingerea tatalui?? eu nu am reusit. bagati variante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 Ei bine, nu am chiar 52, dar cateodata fur si eu motorul fiului meu... Ce sa zic, cred ca nu e prea tare suparat pe mine ca nu fac prea des. ( ma cam doare spatele cand merg cu ea ) Felicitari!!! Admir oamenii care au curajul sa iasa din cotidian, din tipare!!! cum se procedeaza pentru convingerea tatalui?? eu nu am reusit. bagati variante hahahaha cred ca fiecare trebuie sa adopte un procedeu in care sa tina cont de elemente cum ar fi: temperament, legatura de prietenie tata-fiu... Oricum, BAFTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate