Masterof Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Salutare, Am lipsit ceva timp de pe forum insa am avut motive intemeiate . Ei bine M-AM CASATORIT!!! La petrecere, stiind pasiunea pentru motoare, proprietara restaurantului ne-a pregatit o surpriza de proportii. Odata cu tortul, cu o motocicleta pe el desigur, proprietara a vorbit cu doi motociclisti sa intre si sa faca un show de zile mari...au turat la maxim motoarele prin local, au facut zgomot si fum cat cuprinde. Am ramas profund impresionat. Nu am rezistat si ne-am urcat amandoi pe motoare si am facut o tura, in spate initial, dupa care am luat eu un motor si m-am plimbat printre invitati . Toata lumea a ramas socata, mai ales bikerii invitati la nunta . Iata cateva poze, sper sa va placa. P.S. Le multumesc baietilor care au acceptat ca la acea ora si pe acea vreme sa vina sa imi faca acea imensa bucurie. Asfalt uscat baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisstianus Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 felicitari si casa de piatra misto petrecere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Casa de piatra!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Super tare!Felicitari si casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Inedita "actiunea" felicitari, casa de piatra si multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masterof Postat Octombrie 6, 2009 Autor Share Postat Octombrie 6, 2009 Multumesc tuturor pentru urari!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Ati stricat mocheta Casa de piatra si copii motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 casi di cheatri uai! sanatate si fericire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 super tare! casca de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Despre ce local e vorba? Poate mai vor shi altii sa faca nunta acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) Io va urez "casa de cacao", sa nu isi bage nimeni nasu' in ea... Felicitari si multa bafta... Felicitari patroanei pentru idee... OPEN MIND... (Io am zis mai urat, numa ca a aparut cacao... Stiti voi ) Editat Octombrie 7, 2009 de blackcelnegru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 casa de piatra si cati mai multi Raisari s'aveti. super tare mai ceva ca o nunta. asta a fost Party-nunta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel2009 Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Casa de piatra , multa fericire si copii sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EIILC Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Felicitari! Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Masterof Postat Octombrie 8, 2009 Autor Share Postat Octombrie 8, 2009 Multumesc de urari. Restaurantul se numeste Casa Kraus si este pe malul lacului Fundeni. Vorbind cu doamna Kraus mi-a spus ca in curand va organiza un intreg eveniment destinat motociclistilor. Oricum tipa este o profesionista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 respectele mele dom'le.....ceva cu totul deosebit! si apropo CASA DE PIATRA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 ASEMENEA PATRONI DE LOCALURI sa existe cat mai multi !!! Deschisi la orice , cu initiativa !!! Parca nu dai banii cu sictir la loocal .................................... CASA DE PIATRA CU COPII MOTOCICLISTI IN EA RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 foarte frumos .. casa de piatra si tot ce va doriti .. si felicitari doamnei Krauss sa ne anunte cand are loc evenimentul de care ziceai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate