Lope Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Acum am reusit si eu sa ma adun de pe drumuri. Asa cum a scris si in anunt sper si imi doresc sa fi intrerupt copilaria motociclistilor. Sper ca ati plecat rupti in doua de bautura si surzi de la zgomot. Multumim PseudoNosie, Idol si nu in ultimul rand baietilor de la PHENOMENON care au demonstrat inca o data ca pot rupe casa-n doua, ii puteti vedea la Londra pe data de 13 la finala mondiala G.B.O.B. Ne pare rau dar din motive tehnice Simonet nu a mai cantat..... avem noi un "marlan" in club care a fugit cu ea sa repete... Multumim ARTSOUND pentru echipament si sunet si Excalibur pentru locatie. Vroiam sa va oferim mai multe surprize dar timpul, vreamea si presiunea atmosferica nu ne-au permis. Va asteptam alaturi de noi la evenimentele urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 pozaruuuuuu' noi nu avem poze? ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 8, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2009 ma uitam in jur si am sesizat ca lumea chiar s-a distrat, ma bucur sa-i vad pe toti cu zambetul ala de chef haiducesc... foarte tare, multumim tuturor, a fost o seara ROOOOOCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phenomenon Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 ma uitam in jur si am sesizat ca lumea chiar s-a distrat, ma bucur sa-i vad pe toti cu zambetul ala de chef haiducesc... foarte tare, multumim tuturor, a fost o seara ROOOOOCK O sa pun eu video pe transfer. 30 min si dau link/ O sa fie sunet din camera deci c----t total. Keep in toch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 PseudoNoise va multumeste din suflet pentru invitatia de a canta si sper ca datile viitoare sa va incante si mai mult. Chopper Academy e in sufletul tuturor! A fost o petrecere nemaipomenita! Bravo fetelor de la IDOL si respect celor de la PhenomenON! Multa bafta si spor in continuare! Mesaj completat Imi pare rau ca nu a cantat Simonet, chiar mi-as fi dorit sa o ascult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 (editat) ma uitam in jur si am sesizat ca lumea chiar s-a distrat, ma bucur sa-i vad pe toti cu zambetul ala de chef haiducesc... foarte tare, multumim tuturor, a fost o seara ROOOOOCK la 3 DIMINEATA am ajuns si era prea tarziu....asta nu e haiducie oricum , imi pare rau ca nu am ajuns la timp Editat Noiembrie 9, 2009 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 da da ... poze poze. Mesaj completat da da ... poze poze. @ simi BEREAAAAAAAAAAAAAAA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 9, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2009 @ Darch absolut multe multumiri pentru PseudoNoise si inacelasi timp si pt Phenomenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phenomenon Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Aici este primul calup de la eveniment http://dl.transfer.ro/MOV00C_toAVI-e8c705161.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deather Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Treziti-l pe bibanu fratilor ca ala zace dupa chefu de aseara. Are multe poze stiu io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 a fost o petrecere frumoasa.... felicitari C.A. si S.A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phenomenon Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 http://dl.transfer.ro/Desktop-479676743.rar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 super treaba ati facut , super party (cat mai tin minte) .... si inca imi este rau cam atat butonez acum ca nu mai pot , o sa revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebecbr Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Mesaj completat nea Pozatu' ce tot stai sa citesti? pune domne pozele alea ca stim ca-s frumoase Mesaj completat "Pozaru' " ma scuzati, tastele e multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Din pacate am stat foarte putin la eveniment (deh... motive personale) si am facut foarte putine poze. Linku' : http://picasaweb.google.com/adi.pop05/CAca...dOfSeasonParty# Nici nu-mi venea sa le postez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebecbr Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Putine da bune, lasa ca merge si-asa mai are careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Chiar daca ai facut putine poze ai avut material 'estem' cu toti niste frumosi motociclisti, unii sunt cam seriosi in poze, stiu ei care a fost faina petrecerea felicitari organizatorilor, locatia bestiala multumim de poze nea pozaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Frumos,imi pare rau ca nu am venit,da am fost racit.Daca ar fi fost si muzica buna ma ofticam si mai tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Din pacate am stat foarte putin la eveniment (deh... motive personale) si am facut foarte putine poze. Linku' : http://picasaweb.google.com/adi.pop05/CAca...dOfSeasonParty# Nici nu-mi venea sa le postez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darch Postat Noiembrie 10, 2009 Share Postat Noiembrie 10, 2009 a iesit bestial, chiar nu ma asteptam, toata lumea s-a simtit minunat, din cate am observat, si nu sunt subiectiv cand zic asta! Astept cu nerabdare pertrecerea de deschidere a sezonului. Bafta multa si spor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Noiembrie 14, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2009 si inca cateva poze...... http://picasaweb.google.ro/andrei.crac/Cho...ademyExcalibur# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 si inca cateva poze...... http://picasaweb.google.ro/andrei.crac/Cho...ademyExcalibur# Foarte bine facute pozele, cine le-a realizat ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 Cu intarziere de o saptamana, vin si eu si spun ca io si suricatele ne-am simtit foarte bine. Brava, baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate