CostinALN Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Era greu o asa explicatie, multumesc frumos de intelegere si lamurire. Baietii au chef de caterinca, poate ne intalnim sa facem face 2 face, ca prin tastatura cu cuvinte de pe net toti santeti buni, de obicei in fata te mai pierzi, esti mai timid. Respect gasca voastra de raceri cu chef de caterinca, mult prost si fara rost. Sa inteleg ca lucrurile destepte sant facute de tine, e usor sa caracterizezi cand ai tastatura in brate, hai sa ne vedem la o intalnire si sa ne testem cunostiintele generale. asfalt uscat, daca ai cu ce btw, copii terminati! ai cautat si tu ma nebunule de cunosti? Asa dur! Nu am mai vazut demult si daca ne intanlim ce o sa faci? Prietene s-au dus demult vremurile cu daca ne intanlim facem face 2 face...astea nu mai sunt intimidari vin`o cu ceva nou daca vrei sa ne impresionezi...cel putin pe mine. Spui ca ai R6, daca ai r6 nu stii unde puula mea se inscrie un 125?Cum ai luat tu permisu? Tu la r6 ai numar dala mare de masina? Editat August 20, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) ai cautat si tu ma nebunule de cunosti? Nu barosane,eu nu am valoarea,faima,mertanu si dusmanii tai. Editat August 20, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario.b Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Man chill, in primul rand nu am incercat sa fiu dur, nu am de ce, nu trebuie sa impresionezi cu parul sau cu pumnul, nu sant adeptul unor astfel de tactici (eu is mai firav din fire), in al 2 lea rand, tie nu am ce sa iti fac, nu am motiv, nu am datorii la tine, nu ai datorii la mine, mai devrme m-am referit ca daca ai chef de ras si mistouri sa le facem in cadru organizat, sa ne cunoasteam si dupa aia sa vedem cum si la ce mod putem face misto, aiurea in tramvai oricine poate face. iar la faza cu R6 -- initial contul fusese facut pentru un prieten de-al meu (un var care chiar are R6, eu nu am asa ceva) iar acesta dupa cateva zile a spus ca nu il mai foloseste, asa ca am zis sa nu imi mai fac si eu inca un cont ci sa il iau eu pe acesta,urmand sa fac modificari in legatura cu datele. De permis??? a specificat cineva asa ceva. Desi am trecut prin scoala de sofer nu am retinut legislatia rutiera privind inmatricularea vehicolelor si auzisem de la niste "shjmecheri" de cartier ca modelele de 125 se incadreaza tot la regimul primariei dar se specifica in talon capacitatea de 125cc. sper sa nu te fi ars tare rply-ul meu mai de sus, mai am conturi si pe alte forumuri, stiu ce inseamna comunitate virtuala, nu dorect sa fac scandaluri si nici sa nasc dar nici nu imi place sa fiu luat peste picior cand intreb ceva si imi recunosc necunostiinta. Probabil ca user mai vechi esti satul de persoane ca mine care tot intreaba tot felul de tampenii, dar din moment ce nu exista un test cand se inregistraza pe un forum, din pacate intra toata lumea, se inregistreaza si intreaba tot felul de nebunii. sper sa ma fi facut inteles in sensul bun cu cele scrise mai sus. O seara placuta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Man chill, in primul rand nu am incercat sa fiu dur, nu am de ce, nu trebuie sa impresionezi cu parul sau cu pumnul, nu sant adeptul unor astfel de tactici (eu is mai firav din fire), in al 2 lea rand, tie nu am ce sa iti fac, nu am motiv, nu am datorii la tine, nu ai datorii la mine, mai devrme m-am referit ca daca ai chef de ras si mistouri sa le facem in cadru organizat, sa ne cunoasteam si dupa aia sa vedem cum si la ce mod putem face misto, aiurea in tramvai oricine poate face. iar la faza cu R6 -- initial contul fusese facut pentru un prieten de-al meu (un var care chiar are R6, eu nu am asa ceva) iar acesta dupa cateva zile a spus ca nu il mai foloseste, asa ca am zis sa nu imi mai fac si eu inca un cont ci sa il iau eu pe acesta,urmand sa fac modificari in legatura cu datele. De permis??? a specificat cineva asa ceva. Desi am trecut prin scoala de sofer nu am retinut legislatia rutiera privind inmatricularea vehicolelor si auzisem de la niste "shjmecheri" de cartier ca modelele de 125 se incadreaza tot la regimul primariei dar se specifica in talon capacitatea de 125cc. sper sa nu te fi ars tare rply-ul meu mai de sus, mai am conturi si pe alte forumuri, stiu ce inseamna comunitate virtuala, nu dorect sa fac scandaluri si nici sa nasc dar nici nu imi place sa fiu luat peste picior cand intreb ceva si imi recunosc necunostiinta. Probabil ca user mai vechi esti satul de persoane ca mine care tot intreaba tot felul de tampenii, dar din moment ce nu exista un test cand se inregistraza pe un forum, din pacate intra toata lumea, se inregistreaza si intreaba tot felul de nebunii. sper sa ma fi facut inteles in sensul bun cu cele scrise mai sus. O seara placuta si asfalt uscat. Hai Treci la aparat copil prost ai 3 stai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Hai Treci la aparat copil prost ai 3 stai jos. spuneai asta in oglinda sau?????????????? k vad k nu prea inghititi oameni cu intrebari............ de parca tuh le sti pe toate ..............ok na ce sa zic ????...o sa imi iau ceva injuraturi......... de la "aia" ce le stiu pe toate ......... na lasa asa e..>>> omu inteaba ciobanu da cu paru<<<......... Editat August 20, 2008 de black_prince Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Hai Treci la aparat copil prost ai 3 stai jos. Acum te-ai gafat, ca omul a vorbit prea frumos dupa ce l-am luat noi cu caterinca, si trebuia sa te abtii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Acum te-ai gafat, ca omul a vorbit prea frumos dupa ce l-am luat noi cu caterinca, si trebuia sa te abtii. Frate cand ies cu mopedu prin cartier,sunt cativa de astia care viseaza aiurea,ca eu imi iau r1 si is mai tare si asta tot cam la fel este, vrea motor da el nici nustie cum se inmatriculeaza. spuneai asta in oglinda sau?????????????? k vad k nu prea inghititi oameni cu intrebari............ de parca tuh le sti pe toate ..............ok na ce sa zic ????...o sa imi iau ceva injuraturi......... de la "aia" ce le stiu pe toate ......... na lasa asa e..>>> omu inteaba ciobanu da cu paru<<<......... "Omu ar trebuii sa mai citeasca,inainte sa posteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Frate cand ies cu mopedu prin cartier,sunt cativa de astia care viseaza aiurea,ca eu imi iau r1 si is mai tare si asta tot cam la fel este, vrea motor da el nici nustie cum se inmatriculeaza. "Omu ar trebuii sa mai citeasca,inainte sa posteze. da ma.......... asta asa ii,,>>> da, daca o intrebat ...raspundem frumos si nu mai facem caterinca pe 10 pagini shi . ca motociclisti io zik k ar trebui mai uniti umpic !!!!!!!!!nu numa niste grupushoare mici shi restu is "loseri".... pe care ii luam la 14 metri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 da ma.......... asta asa ii,,>>> da, daca o intrebat ...raspundem frumos si nu mai facem caterinca pe 10 pagini shi . ca motociclisti io zik k ar trebui mai uniti umpic !!!!!!!!!nu numa niste grupushoare mici shi restu is "loseri".... pe care ii luam la 14 metri Io zic ca o sa te saturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) Cum sa fiu eu in acelasi grup cu Reverse, care la inclinari de peste 20 grade isi pierde cunostinta ? Off: Bre Costy, io iti raspund pe mess, dar cred ca iar nu iti apare... Editat August 22, 2008 de Trotinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Io zic ca o sa te saturi. adik????????????? Cum sa fiu eu in acelasi grup cu Reverse, care la inclinari de peste 20 grade isi pierde cunostinta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 ce imi place forumul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Si mie, pacat ca e Reverse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Si mie, pacat ca e Reverse. Reverse e la Pro Bike Party O arde cu pustoaicele alea de 15 ani costumate frumos sa castige si ele un ban in vacantza , la pro bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Ati deviat cam mult de la subiect . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Si mie, pacat ca e Reverse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Ati deviat cam mult de la subiect . Constanta - Bucuresti + forja pe amckart vreo 5 ture de cate 10 minute = 6,5 litri Happy now ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Constanta - Bucuresti + forja pe amckart vreo 5 ture de cate 10 minute = 6,5 litriHappy now ? Bai dute! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Constanta - Bucuresti + forja pe amckart vreo 5 ture de cate 10 minute = 6,5 litriHappy now ? Numai spune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Vbeam serios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Cu ce ai venit la bucuresti .. cu personalu sau acceleratu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Cu ce ai venit la bucuresti .. cu personalu sau acceleratu Trotinel ..arde-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Cu ce ai venit la bucuresti .. cu personalu sau acceleratu Cu o chestie d-aia de care iti doresti tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate