Sari la conținut

Accident Iesire Bucuresti DN3 (comuna pantelimon)


OveR
 Share

Postări Recomandate

Accident acum 2 ore la intrare in bucuresti, e vorba de un cbr f4 sport rosu , baiatu e la spital probleme la picior.

O masina a iesit din benzinarie nu i-a acordat prioritate motociclistului , acesta a intrat in usa din spate .Cine il stie pe baiat,sau are mai multe detali il rugam sa posteze .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am oprit si eu la accident - pana sa vina politia si salvarea- Baitul era ok - nu avea nimica rupt - il durea genunchiul drept dar nuparea sa aiba ceva grav- putea sa mearga si is aprinsese o tigare de nervi -

Viteaza nu a fost mare altfel sigur nu scapa asa usor . Probabil a fost dus la spital pentru siguranta lui. -

Un Megane negru a iesit din benzinarie fara sa se asigura - Baiatul nu a avut vreo vina -

ATENTIE MARE - se poate intampla oricui.

 

 

Sa auzim numai de bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa cum s-a spus mai sus, motociclistul iesea din bucuresti spre comuna pantelimon, iar un megane negru a iesit din petrom vrand sa faca stanga, nu l-a vazut sau s-a gandit ca avea timp sa treaca iar motocuclistul a intrat in usa spate.

un martor spunea ca ar mai fi iesit o masina in fata megane-ului si din cauza asta e posibil sa nu mai fi avut timp sa elibereze sensul de mers.

oricum baiatul e okay, julit la genunci si il durea putin si glezna, dar mergea. au ajuns si niste prieteni, au fost la spital dupa el, si s-au intors la locul accidentului, si spuneau ca e okay si urma sa i se faca radiografii la picior.

baiatul avea geaca, casca si manusi; spunea ca oricum a pus frana de spate si a lovit putin latelal cu moto si nu frontal, ca alfel era mai aiurea, putea sa o pateasca mai rau.

era si

 

insanatosire grabinca... si pentu toti atentie la neatenti...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar văd că a devenit un adevărat sport național ieÂşitul de pe străduțe sau din benzinării/garaje fără să se asigure.Numai eu am pățit-o în ultima săptămână de vreo 5-6 ori.

ĂÂştia merită loviți cu un TIR ca să se asigure data viitoare de 5 ori înainte să mai iasă pe stradă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si deci, se lăsa cu dosar la conservar? 14 zile piciorul in gips.. Nu e chiar nimic...

Sănătate maxima!

Dacă stă toată perioada cred că o să aibă Âşi zile de recuperare.Sănătate multă Âşi mai multă baftă de acum încolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si deci, se lăsa cu dosar la conservar? 14 zile piciorul in gips.. Nu e chiar nimic...

Sănătate maxima!

Daca stai jumatate de an in spital din ce am inteles eu nu prea conteaza. Exista zile de spitalizare sau de imobilizare practica (cum ar fi aici un picior pus in ghips) si exista zile estimate de spitalizare de cei de la medicina legala. Din punct de vedere legal si juridic conteaza doar ce zic cei de la medicina legala, care dupa cat de grav esti ranit estimeaza niste zile de spitalizare. Daca astia spun ca e nevoie de spitalizare peste 10 zile cel care a facut accidentul intra in domeniul de targuiala penala, iar daca ei zic peste 60 de zile se face dosar penal indiferent de ce parere are accidentatul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa e cum zice pmoldovan peste 10 zile de spitalizare ramane pe penal doar daca s-a depus plangere in termen de 60 de zile de la data accidentului. daca nu se depune plangere se trece doar pe contraventional. ce este peste 60 de zile ramane pe penal chiar daca nu se depune plangere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai exact ca e 10 ca e 60, actiunea penala se pune in miscare tot la plangerea prealabila a persoanei vatamate, iar intelegerea partilor inlatura raspunderea penala.

 

Asadar, trebuie sa existe o plangere prealabila a motociclistului si o constatare a numarului de zile de ingrijiri medicale care este facuta de catre un institut medico legal.

 

Asta e textul legal - Art 189 - Codul Penal

 

Art. 189. - (1) Fapta prevăzută în art. 185 alin. (3) Âşi (4) care a pricinuit o vătămare ce necesită pentru vindecare îngrijiri medicale mai mult de 10 zile, precum Âşi cea prevăzută în art. 186, săvârÂşite din culpă, se pedepsesc cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu zile-amendă.

(2) Dacă fapta a avut vreuna din urmările prevăzute în art. 187 alin. (1) sau (2), pedeapsa este închisoarea de la 3 luni la un an sau zile-amendă.

(3) Când săvârÂşirea faptei prevăzute în alin. (1) este urmarea nerespectării dispozițiilor legale sau a măsurilor de prevedere pentru exercițiul unei profesii sau meserii ori pentru îndeplinirea unei anumite activități, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la un an sau zile-amendă.

(4) Fapta prevăzută în alin. (2), dacă este urmarea nerespectării dispozițiilor legale sau a măsurilor de prevedere arătate în alin. (3), se pedepseÂşte cu închisoare strictă de la un an la 3 ani sau zile-amendă.

(5) Dacă faptele prevăzute în alin. (3) Âşi (4) sunt săvârÂşite de către o persoană care se află în stare de ebrietate, pedeapsa este închisoarea strictă de la un an la 3 ani sau zile-amendă, în cazul alin. (3), Âşi închisoarea strictă de la un an la 5 ani, în cazul alin. (4).

(6) Pentru faptele prevăzute în alin. (1)-(4), acțiunea penală se pune în miÂşcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Împăcarea părților înlătură răspunderea penală.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...