rookie22 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) LISTA "INTALNEALA" BAIA MARE:1)STEL ICE-cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 2)METAL WARRIOR-solo 3)RAZVINTE-solo 4)ROOKIE22+pasager(viitor motorist sper) @STEEL ICE, nu se supara nimeni, dar daca dimineata dupa betie nu iti gasesti motoru sa nu te miri prietenii stiu de ce ) nu Adi, capac ? Editat Ianuarie 16, 2010 de rookie22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Eu tare sunt in dilema, as veni ca imi e drag, dar de 1 mai mereu am fost la mare si cred ca s-ar cam supara prietenii pe mine daca as schimba treaba. Oricum sper sa am liber macar si sa pot veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Eu tare sunt in dilema, as veni ca imi e drag, dar de 1 mai mereu am fost la mare si cred ca s-ar cam supara prietenii pe mine daca as schimba treaba. Oricum sper sa am liber macar si sa pot veni. 1)STEL ICE-cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 2)METAL WARRIOR-solo 3)RAZVINTE-solo 4)ROOKIE22+pasager(viitor motorist sper) 5)SORIN128 + Autu Moaaaa......nici n-a apucat George sa imi zica de lista si deja-s al 5-lea .... Elena, vezi ca e pe 28 mai nu pe 1 mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Eu stau si ma intreb, deja suntem pe lista 5 dar..... George unde e? el nu e pe lista? el nu vine? poate ne da teapa si ne pune sa venim degeaba, ca vad ca el nu apare Eu cred ca el se duce la Cluj la intrunire pana nu apare si el pe lista eu nu cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 1. george05 + toate femeile din baia mare 2. STEL ICE - cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 3. METAL WARRIOR-solo 4. RAZVINTE - solo 5. ROOKIE22 +pasager (viitor motorist sper) 6. SORIN128 + Autu 7. lgxmedia - solo asa un drum merita sa-l faci fara remorca ba ce ma enervati, lipsesc putin de pe net si deja 6 inaintea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 1)STEL ICE-cu sau fara nevasta(avec le bemeweu)2)METAL WARRIOR-solo 3)RAZVINTE-solo 4)ROOKIE22+pasager(viitor motorist sper) 5)SORIN128 + Autu Moaaaa......nici n-a apucat George sa imi zica de lista si deja-s al 5-lea .... Elena, vezi ca e pe 28 mai nu pe 1 mai... Yayci eu asa am inteles...1 mai....aaaaa pai daca e asa, sigur ca da! Sunt pe lista Cred ca solo 1)STEL ICE-cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 2)METAL WARRIOR-solo 3)RAZVINTE-solo 4)ROOKIE22+pasager(viitor motorist sper) 5)SORIN128 + Autu 6)Ravenitza-solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lgxmedia Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) 1. george05 + toate femeile din baia mare 2. STEL ICE - cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 3. METAL WARRIOR-solo 4. RAZVINTE - solo 5. ROOKIE22 +pasager (viitor motorist sper) 6. SORIN128 + Autu 7. lgxmedia - solo 8. ravenitza - solo grrr ravenitza m-ai sters de pe listaaaaaa Editat Ianuarie 16, 2010 de lgxmedia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 1. george05 + toate femeile din baia mare2. STEL ICE - cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 3. METAL WARRIOR-solo 4. RAZVINTE - solo 5. ROOKIE22 +pasager (viitor motorist sper) 6. SORIN128 + Autu 7. lgxmedia - solo 8. ravenitza - solo grrr ravenitza m-ai sters de pe listaaaaaa N-a fost cu intentie, dar nu stii ca fetele au prioritate? cedeaza trecerea Mama ce de hornetisti solo...o sa fiu singura fata? Thea!!! Irina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 @STEEL ICE, nu se supara nimeni, dar daca dimineata dupa betie nu iti gasesti motoru sa nu te miri prietenii stiu de ce ) nu Adi, capac ? In cazul asta o sa beau mai putin ca sa-mi pot pazi blondina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 A se observa lupta stransa pentru locul 2 dintre mine si Vali. Eu doi, tu trei , locuri de podium. stel-ice nu mai are Hornet, asa ca ne punem amandoi pe locul I Mesaj completat N-a fost cu intentie, dar nu stii ca fetele au prioritate? cedeaza trecerea D Mama ce de hornetisti solo...o sa fiu singura fata? Thea!!! Irina!!! :unsure Am eu grija de fete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Eu doi, tu trei , locuri de podium. stel-ice nu mai are Hornet, asa ca ne punem amandoi pe locul I Mesaj completat Am eu grija de fete Gata, e clar! Ne vedem si noi joia asta, in Alter Ego la o ciocolata calda si povesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) 1. george05 + toate femeile din baia mare 2. STEL ICE - cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 3. METAL WARRIOR-solo 4. RAZVINTE - solo 5. ROOKIE22 +pasager (viitor motorist sper) 6. SORIN128 + Autu 7. lgxmedia - solo 8. ravenitza - solo 9. marius + mary Editat Ianuarie 17, 2010 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 1. george05 + toate femeile din baia mare2. STEL ICE - cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 3. METAL WARRIOR-solo 4. RAZVINTE - solo 5. ROOKIE22 +pasager (viitor motorist sper) 6. SORIN128 + Autu 7. lgxmedia - solo 8. ravenitza - solo 9. marius + mary MORENA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 In cazul asta o sa beau mai putin ca sa-mi pot pazi blondina Daca aduce George '' booster-ul '' nu stiu cat de buni de paza o sa mai fim, mie mi-a pus capac dupa cateva inghitituri Bai Cristi nu mai speria lumea ca ne trezim singuri la marea Intalneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) 1. george05 + toate femeile din baia mare 2. STEL ICE - cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 3. METAL WARRIOR-solo 4. RAZVINTE - solo 5. ROOKIE22 +pasager (viitor motorist sper) 6. SORIN128 + Autu 7. lgxmedia - solo 8. ravenitza - solo 9. marius + mary 10 georgian + amanta(hornetu) adica doar eu si ea solo Editat Ianuarie 17, 2010 de GEORGIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Daca aduce George '' booster-ul '' nu stiu cat de buni de paza o sa mai fim, mie mi-a pus capac dupa cateva inghitituri Bai Cristi nu mai speria lumea ca ne trezim singuri la marea Intalneala Adi, tu nu te bagi pe lista? Hai ca va fi frumos drumul si intalneala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Adi, tu nu te bagi pe lista? Hai ca va fi frumos drumul si intalneala Chiar Adi tu... nu te vaz pe lista ce mai astepti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 1. george05 + toate femeile din baia mare 2. STEL ICE - cu sau fara nevasta(avec le bemeweu) 3. METAL WARRIOR-solo 4. RAZVINTE - solo 5. ROOKIE22 +pasager (viitor motorist sper) 6. SORIN128 + Autu 7. lgxmedia - solo 8. ravenitza - solo 9. marius + mary 10 georgian + amanta(hornetu) adica doar eu si ea solo 11. darkbay (Nicu cu CBF - o exceptie ) + una (Nico - probabil cu motor pana la data aia si probabil tot un beemwee - daca nu ne primiti, venim in invazie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) revin cu poze cu locatia.e situata la 50km de baia mare.drumul nu e cel mai,in special pe o portiune de vreo 10km maxim.ma veti injura o bucata,dar va va trece repede cand veti ajunge la cabana. .....am facut drumul ieri cu masina in 70minute mergand cu viteza maxim de 90kmh.pretul e aprox 35ron/persoana/noapte(+- 5 ron).cu alte detalii si povestirii revin mai spre seara..acum trebuie sa fug la munca,din pacate Editat Ianuarie 18, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bohagon Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 APA PLATA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) APA PLATA! MORENA!!!.... .......Clar!!!-ramane locatia - Arata minunat ....prindem si targul cepelor??? ....http://asuajudesus.lx.ro/acasa.html asa ca sa stim si pe unde vom fi... Editat Ianuarie 18, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Damn, are we there yet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Frumoasa locatia, asfaltul ala nou cati km are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Salut, poti sa ma consideri, insa momentan doar 50% sigur. Mai e mult pana atunci, insa o sa te anunt din timp. Cateva intrabari: - cum se numeste locatia din poze? - se accepta si alti biciclisti neposesori de horneturi? Daca da, atunci noi o sa fim cam 4 pers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Dupa cum i-am zis si lui George, sper din tot sufletul sa nu se faca intalnirea de la Nikolovo in ac weelend ca e pacat sa ma puneti sa aleg. Multam George de eforturi, desi eu cred ca la sf de mai e de stat la cort Om trai si-om vedea in rest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate