Ravenitza Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Diseara mai aduc pe cineva, tot hornetist... Fresh meat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 si eu vin cu ceva nou diseara ..... cu o rapciuga de conserva de la servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 si eu vin cu ceva nou diseara ..... cu o rapciuga de conserva de la servici vezi poate trebuie sa vopsesti si rapciuga ca sa nu mai ajungi curand la intilniri ca vb aia 4 zile iti ia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Diseara mai aduc pe cineva, tot hornetist... Fresh meat Care din ei era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Care din ei era? Nu a venit in Alter Ego, are si el pb cu bateria...defapt cu electrica ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Nu a venit in Alter Ego, are si el pb cu bateria...defapt cu electrica ceva... eu v-as sugera sa redenumiti viespile..si sa le rebotezati...ca se pare ca se molipsesc rand pe rand si se "eletrifica" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 eu v-as sugera sa redenumiti viespile..si sa le rebotezati...ca se pare ca se molipsesc rand pe rand si se "eletrifica" E din cauza ca "a merge cu Horneata" e "electrizant"!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 [...] in Alter Ego [...] acolo va-tzi berit? ultima data cand am fost acolo, la deschiderea dacilor, in ziua urmatoare la tv, dimineata, am vazut niste stiri triste. locul ala il consider de rau augur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 (editat) acolo va-tzi berit? ultima data cand am fost acolo, la deschiderea dacilor, in ziua urmatoare la tv, dimineata, am vazut niste stiri triste. locul ala il consider de rau augur. ne-am berit decat 2 , astia cu conservele , codasii ...ca restu au servit sprite & cola ca deh , erau calare hua ! ai naibii conservari Editat Aprilie 9, 2010 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ne-am berit decat 2 , astia cu conservele , codasii ...ca restu au servit sprite & cola ca deh , erau calare hua ! ai naibii conservari Avantaje si dezavantaje : da' sa stii ca avantajul(berea) a fost delicios.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 cere esi la bere diseara da un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 cere esi la bere diseara da un semn maestre,eu ies la o bere...vii pe la mine? Mesaj completat CAM ASTA AR FI SITUATIA: 1)lgxmedia-50 ron 2)adi capac+ramona-100 ron 3)sorin128+au-100 ron 4)dani moldo-50 ron 5)arycy+andreea-100 ron 6)metalwarrior-50 ron 7)rookie-50 ron 8)nmurgu+nico -100 ron 9)ravenitza -50 ron 10)nyt -50 ron 11)stefan chivu+coleg de serviciu viespar-280ron + 12) Razvinte -CORT 13) Georgian -SALTEA 14) Stel Ice -CORT 15) Arlequin -CORT 16) Vladdygo - Posibil camere pline ochi....deci LA PAT s-a incheiat inscrierea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 maestre,eu ies la o bere...vii pe la mine? Mesaj completat CAM ASTA AR FI SITUATIA: 1)lgxmedia-50 ron 2)adi capac+ramona-100 ron 3)sorin128+au-100 ron 4)dani moldo-50 ron 5)arycy+andreea-100 ron 6)metalwarrior-50 ron 7)rookie-50 ron 8)nmurgu+nico -100 ron 9)ravenitza -50 ron 10)nyt -50 ron 11)stefan chivu+coleg de serviciu viespar-280ron + 12) Razvinte -CORT 13) Georgian -SALTEA 14) Stel Ice -CORT 15) Arlequin -CORT 16) Vladdygo - Posibil camere pline ochi....deci LA PAT s-a incheiat inscrierea Parca eram si eu inscris pe lista pt Baia Mare sau nu ma doriti la aceasta intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) Parca eram si eu inscris pe lista pt Baia Mare sau nu ma doriti la aceasta intrunire nu erai inscris ca nu te-ai pus tu,doar stii ca fiecare s-a trecut acolo .nu ai zis ca nu stii nimic pana inainte cu putin timp?...daaaar te trecem doar doar ... 1)lgxmedia-50 ron 2)adi capac+ramona-100 ron 3)sorin128+au-100 ron 4)dani moldo-50 ron 5)arycy+andreea-100 ron 6)metalwarrior-50 ron 7)rookie-50 ron 8)nmurgu+nico -100 ron 9)ravenitza -50 ron 10)nyt -50 ron 11)stefan chivu+coleg de serviciu viespar-280ron + 12) razvinte -CORT 13) georgian -SALTEA 14) stel Ice -CORT 15) arlequin -CORT 16)alex_ander-cort/saltea 17) vladdygo - Posibil Editat Aprilie 12, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Ete bre ca eram pe lista petrecaretilor 1. george05 + cineva probabil -2 paturi 2. STEL ICE - cu sau fara nevasta(avec le bemeweu)-CORT 3. METAL WARRIOR-solo-CAMERA(1 LOC) SAU SALTEA(in functie de necesitati) 4. RAZVINTE - solo-CORT 5. ROOKIE22 +pasager (viitor motorist sper)-CAMERA(2 LOCURI) 6. SORIN128 + Autu-CAMERA(2 LOCURI) 7. lgxmedia - solo-CAMERA(1 LOC) 8. ravenitza - solo - CAMERA (1 loc.) 9. marius + mary-CAMERA(2 LOCURI) (CU AUTOBUZUL de VFReu) 10 georgian + amanta(hornetu) adica doar eu si ea solo-SALTEA 11. darkbay (Nicu cu CBF - o exceptie) + una (Nico - probabil cu motor pana la data aia si probabil tot un beemwee - daca nu ne primiti, venim in invazie-CAMERA(2 LOCURI) 12. arycy (costi) + 2 , sotia andreea insarcinata cu un viitor hornetist ... mini me si cred ca vin doar cu masina . fara blonda-CAMERA(2 LOCURI...lui mini arycy inca nu ii trebuie un loc intreg biggrin.gif ) 13.florin-v-cu al sau fezeu(am postat eu pt el ca "e interzis" forumul pt el pt o perioada de 30zile)-CAMERA(1 LOC) 14. adi + ramona-CAMERA(2 LOCURI) 14-bis. [Jhon (Arlequin)] - solo - 15. Dani - (aka Moldo) (postez eu ca el nu are acces deocamdata) - solo deocamdata - indiferent de "cazare" 16. Alex_ander - solo - la cort, in camera pe saltea daca este vremea nefavorabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Ete bre ca eram pe lista petrecaretilor bravo Mesaj completat UPDATE LA LISTA....again 1)lgxmedia-50 ron 2)adi capac+ramona-100 ron 3)sorin128+au-100 ron 4)dani moldo-50 ron(SALTEA) 5)arycy+andreea-100 ron 6)metalwarrior-50 ron(SALTEA) 7)rookie-50 ron 8)nmurgu+nico -100 ron 9)ravenitza -50 ron 10)nyt -50 ron 11)cristiGH+andreea-100ron(CAMERA) 12)stefan chivu+coleg de serviciu viespar-280ron(achitat integral O CAMERA) + 13) Razvinte -CORT 14) Georgian -SALTEA 15) Stel Ice -CORT 16) Arlequin -CORT mii de multumiri lui dani moldo si vali pentru ajutorul dat..raman dator..de fapt nu eu,GH-ul Mesaj completat 1)lgxmedia-50 ron 2)adi capac+ramona-100 ron 3)sorin128+au-100 ron 4)dani moldo-50 ron(SALTEA) 5)arycy+andreea-100 ron 6)metalwarrior-50 ron(SALTEA) 7)rookie-50 ron 8)nmurgu+nico -100 ron 9)ravenitza -50 ron 10)nyt -50 ron 11)cristiGH+andreea-100ron(CAMERA) 12)stefan chivu+coleg de serviciu viespar-280ron(achitat integral O CAMERA) + 13) razvinte -CORT 14) georgian -60ron(SALTEA) 15) stel Ice -CORT 16) arlequin -CORT 17)alex_ander-SALTEA mii de multumiri lui dani moldo si vali pentru ajutorul dat..raman dator..de fapt nu eu,GH-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stel_ice Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Hai cu vremea buna, ca abia astept sa vin la BM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Hai cu vremea buna, ca abia astept sa vin la BM. ia uiteeeee-l si pe horneto-bemveistul nostru ...da da,sa vii sa vii....dar pana atunci ce zici?dai o fuga pana la sameb sa schimbam doua vorbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ia uiteeeee-l si pe horneto-bemveistul nostru ...da da,sa vii sa vii....dar pana atunci ce zici?dai o fuga pana la sameb sa schimbam doua vorbe? pe horneto-bemveistul nostru l-am anuntat eu sa mai bage si el un post aici ceva ca mie sa nu ajunga la BM si sa intrebe hornetisti ce e cu el si ce cauta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 pe horneto-bemveistul nostru l-am anuntat eu sa mai bage si el un post aici ceva ca mie sa nu ajunga la BM si sa intrebe hornetisti ce e cu el si ce cauta cauta un pat cald si o bere rece.....apoi cu aia il ajutam,si de nu il cunoastem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 cauta un pat cald si o bere rece.....apoi cu aia il ajutam,si de nu il cunoastem asa e dar din cate am inteles s-ar putea sa fie pe la SMAEB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 ce mai faceti lume? Ce planuiti pe aici? Eu astept sezonul intrunirilor, stiti ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) ce mai faceti lume? Ce planuiti pe aici? Eu astept sezonul intrunirilor, stiti ceva? Pai vezi mai sus....Baia Mare....sfarsitul lui Mai - organizator : Georgica fara frica(si fara motor deocamdata ). P.S.: AAAA...uite mi-ai pus tribalurile pe site.......sa vada si ochii lumii: http://www.omdic.ro/gata/facute_tribaluri.html Editat Aprilie 14, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Pai vezi mai sus....Baia Mare....sfarsitul lui Mai - organizator : Georgica fara frica(si fara motor deocamdata ). P.S.: AAAA...uite mi-ai pus tribalurile pe site......sa vada si ochii lumii: http://www.omdic.ro/gata/facute_tribaluri.html ....am motor baaaah,doar ca inca nu e functional .....dar e pe vineeeeee,ieri a scos niste flacari pe "posterior" de numa mi s-a umplut inima de fericire Mesaj completat ce mai faceti lume? Ce planuiti pe aici? Eu astept sezonul intrunirilor, stiti ceva? in perioada 27-31 MAI,la baia mare(mai exact la 50km de baia mare) se intampla adunarea prietenasca si deschiderea ne-oficiala,prima pe anul asta,a viesparilor.locurile in camere LA PAT,s-au ocupat in proportie de 100%,la saltele cam tot asa(adica nu mai este loc de saltele in camerele burlacilor),deci mai ramane varianta CORT pt cine mai pofteste.e free of charge aceasta varianta.mai jos e lista participantilor pana in acest moment.sper sa ni te alaturi.sanatate 1)lgxmedia-50 ron 2)adi capac+ramona-100 ron 3)sorin128+au-100 ron 4)dani moldo-50 ron(SALTEA) 5)arycy+andreea-100 ron 6)metalwarrior-50 ron(SALTEA) 7)rookie-50 ron 8)nmurgu+nico -100 ron 9)ravenitza -50 ron 10)nyt -50 ron 11)cristiGH+andreea-100ron(CAMERA) 12)stefan chivu+coleg de serviciu viespar-280ron(achitat integral O CAMERA) 13) razvinte -CORT 14) georgian -60ron(SALTEA) 15) stel Ice -CORT 16) arlequin -CORT 17)alex_ander-SALTEA Editat Aprilie 14, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 6)metalwarrior-50 ron(SALTEA) Saltea din aia de te strange in brate aveti pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate