Alex_ander Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Referitor la iesitul la o bere, ne intalnim pe 7 noiembrie la petrecerea Chopper Academy? Suna frumos pentru o seara placuta , eu unul ma inscriu la aceasta petrecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) sambata se anunta careva din stup sa bem niste beri ???....... ..... aici ( click ) : Editat Noiembrie 5, 2009 de arycy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 sambata se anunta careva din stup sa bem niste beri ???............ aici ( click ) : Mah daca veniti in Constanta atunci fac eu cinste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 venim si la constanta ...cand este gata viespea de modificat ca sa o uzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 venim si la constanta ...cand este gata viespea de modificat ca sa o uzi Ohooo....mai este, mai este mult de lucru.......da' pana pe 30 Martie trbe' musai sa fie gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 In legatura cu tricourile, nu centralizati si voi informatiile, comenzile intr-un fisier sau aici...Ca apoi sa stabilim o zi sa strangem banii si sa dam comanda. Eu nu sunt in oras, pe laptopul meu ca ma ocupam eu...si nu stiu inca cand ma intorc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 In legatura cu tricourile, nu centralizati si voi informatiile, comenzile intr-un fisier sau aici...Ca apoi sa stabilim o zi sa strangem banii si sa dam comanda.Eu nu sunt in oras, pe laptopul meu ca ma ocupam eu...si nu stiu inca cand ma intorc. am postat si eu dincolo in topic in legatura cu tricourile.de centralizat eu zic ca s-a facut treaba asta......eu am intrebat care e pana la urma forma finala,sa o vedem toti(din cate stiu eu inca nu s-a stabilit treaba asta) si sa ii dam drumu`.dar cred ca pana la urma fiecare cu tricoul lui,facut acasa,si basta ...ca prea se taraganeaza treaba si nimeni nu mai pare interesat......eu am intrebat care e forma finala,sa o stiu si eu,si ma puteam duce eu aici la baia mare sa incerc sa le fac si apoi sa le trimit la bucale.ca eu am timp liber destul...daar,degeaba .... Mesaj completat Ohooo....mai este, mai este mult de lucru.......da' pana pe 30 Martie trbe' musai sa fie gata... tu te plangi? ....da` ce e pe 30 martie bro`? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 OK, cei care vor tricou si au notat in fisierul de mai sus, maine ne intalnim in Piata Constitutiei la ora 20 si strangem banii. Adica 30 lei/bucata. Se va intocmi o lista cine/cat/cum si banii vor fi trimisi la George, pentru a ne face el tricourile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 maine ?!? nu putem sa asteptam macar pana pe 15 sa iau banii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 (editat) OK, cei care vor tricou si au notat in fisierul de mai sus, maine ne intalnim in Piata Constitutiei la ora 20 si strangem banii. Adica 30 lei/bucata. Se va intocmi o lista cine/cat/cum si banii vor fi trimisi la George, pentru a ne face el tricourile. pai stai numa un pic ca nici macar nu stiu forma finala a tricoruilor.....am cerut sa mi se arate forma finala,sa ma duc sa vad cat e pretul....desi mi-0e greu sa cred ca va fi mai mare de atat......dar totusi...inainte de a vedea cum tre sa fie tricoul nu pot sa zic nimic....va rog sa faceti cumva sa imi ajunga forma finala,apoi in maxim 1 zi eu ma duc si aflu exact ce si cum la pret,apoi ii dau drumu la facut ps:va puteti baza pe mine,le fac,nu e problema.....doar sa stiu exact ce vrea lumea,ca nu s-a ajuns din cate stiu eu la un consens Editat Noiembrie 11, 2009 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Momentan strangem banii astia, forma finala il rog pe Cristi Gh sa ti-o trimita. Maine este o data de intalnire si una la sf saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Momentan strangem banii astia, forma finala il rog pe Cristi Gh sa ti-o trimita. Maine este o data de intalnire si una la sf saptamanii elena... vrem si noi sa vedem forma finala a tricoului (noi=aia de nu prea vin la intrunire si sa ne fie rusine...!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Momentan strangem banii astia, forma finala il rog pe Cristi Gh sa ti-o trimita. Maine este o data de intalnire si una la sf saptamanii oki..bun asa sa stiu cu ce lucrez si ce duc la oamenii aia sa imi faca pretul.sa puna aici pe topic forma finala sa vedem toti sa cadem de acord si in clipa in care zice lumea oki,eu am plecat la facut de tricou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Sincer si eu dar eu nu am modelul il astept pe Cristi sa arate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2009 maine postez forma finala, pana sa ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 maine postez forma finala, pana sa ne intalnim. are si scris si viespea,sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 am postat si eu dincolo in topic in legatura cu tricourile.de centralizat eu zic ca s-a facut treaba asta......eu am intrebat care e pana la urma forma finala,sa o vedem toti(din cate stiu eu inca nu s-a stabilit treaba asta) si sa ii dam drumu`.dar cred ca pana la urma fiecare cu tricoul lui,facut acasa,si basta ...ca prea se taraganeaza treaba si nimeni nu mai pare interesat......eu am intrebat care e forma finala,sa o stiu si eu,si ma puteam duce eu aici la baia mare sa incerc sa le fac si apoi sa le trimit la bucale.ca eu am timp liber destul...daar,degeaba ....Mesaj completat tu te plangi? ....da` ce e pe 30 martie bro`? 30 Mai ...scz........cat despre banii pe tricouri @george - tii pun pe cont ca Joi sunt plecat la dreaqu-n praznic cu d'ale muncii si nu ajung la Constitutiei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 30 Mai ...scz........cat despre banii pe tricouri @george - tii pun pe cont ca Joi sunt plecat la dreaqu-n praznic cu d'ale muncii si nu ajung la Constitutiei.... pfoaaaaa...bat-o vina munca.... lasa munca,apuca-te de "treaba" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 pfoaaaaa...bat-o vina munca.... lasa munca,apuca-te de "treaba" la cat a ramas intalnirea de la constitutiei? voi veniti cu mobrele? eu nu vin cu mobra, si daca mai sunt ca mine ma gandesc sa stabilim si sa ne vedem undeva mai aproape de un metrou si/sau o bodega unde sa ne bagam si sa vbvbvb -bembembembem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 la cat a ramas intalnirea de la constitutiei?voi veniti cu mobrele? eu nu vin cu mobra, si daca mai sunt ca mine ma gandesc sa stabilim si sa ne vedem undeva mai aproape de un metrou si/sau o bodega unde sa ne bagam si sa vbvbvb -bembembembem partea cu bembembembem o fac si eu in cinstea viespilor,la 500km distanta......joia e bauta pt hornetz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 sunt si eu pe lista cu tricouri, dar nu am cum sa ajung la constitutiei in seara asta. sa lase, daca se poate, cine ii strange un nr de tel/id mess/etc si ii aduc eu maine undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 maine postez forma finala, pana sa ne intalnim. deeeeeci.......???inca nu v-ati intalnit,ieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 04:08[/size] AM' post='2188499']deeeeeci.......???inca nu v-ati intalnit,ieri? Culca-te mah!!! Ora asta nu e buna decat pentru somn sau cautat itemuri pe e-bay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 Culca-te mah!!! Ora asta nu e buna decat pentru somn sau cautat itemuri pe e-bay asa , asa sau poate lucreaza la MAREA TRANSFORMARE de zor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 asa , asa sau poate lucreaza la MAREA TRANSFORMARE de zor Ohooo....si inca cum....Abia astept sa vad cum ies toate ideile lu' George puse in practica.....uneori mai curios decat imi va iesi mie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate