NVS Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 sa iti zica Cookie Daca tie de la gratar ti se zice Cookie, atunci eu sunt Evantai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 (editat) Nyt, ai dreptate. Asa o sa procedez. Din primul post am crezut ca prietena mea e intrusul. Vad ca tu ai scapat de statutul acesta. O sa scap si eu dupa Vatra-Dornei? scapi scapi daca imi dai mie tricoul tau..si cum zicea NYT,ma dau cu el,dorm cu el,mananc cu el....3 zile ..si atunci scapi de INTRUS si primesti altceva,vedem noi la ce te pricepi Mesaj completat Daca tie de la gratar ti se zice Cookie, atunci eu sunt Evantai ce bine zici Editat Iunie 17, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 1. Sorin + Au (aka batranii) 2. Dani (aka Moldo) 3. George (aka Quasimodo) 4. Nyt (aka COOKIE) 5. Rookie (aka Cristinel) 6. Orcul (aka Razvinte) 7. CristiGH 8. stau-de-6(aka Intrusul ) 9. darkbay (aka Nicu) pe 31 iulie nu pot, ca-s la botez la nepoata-mea. In rest, vin. va rog doar sa eliberati drumul de caini pana atunci. 10.edi - singur, scuze cu hornetu sa nu ma uitati - am sanse mari sa ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Daaaaarrrrr.....ramane pe 15 Iulie??????....Nu de alta dar cum salariul vine pe 10 imi e ca daca plecam mai tarziu de 15 nu mai raman cu bani de gaz..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 (editat) Daaaaarrrrr.....ramane pe 15 Iulie??????....Nu de alta dar cum salariul vine pe 10 imi e ca daca plecam mai tarziu de 15 nu mai raman cu bani de gaz..... dar la mine vine salaru pe sfarsit de luna ...hai sa stabilim cand ne vedem(as prefera pe 23) ca sa putem sa rezervam sa fim numai noi...eu oricum vin oricand,orice ar fi... Editat Iunie 18, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Eu nu pot sa ajung la VD din lipsa de bani, 99%. Asa ca ne intalnim prin toamna. Inca incerc sa imi revin dupa BM, asa ca VD nu incape pe lista de anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cappac44 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Vine cineva pe amckart? Eu la ora 11.00 sunt acolo si stau cateva ore bune. Incerc sa profit astazi cat mai mult, am auzit ca vin ploile si ne tin o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Vine cineva pe amckart? Eu la ora 11.00 sunt acolo si stau cateva ore bune. Incerc sa profit astazi cat mai mult, am auzit ca vin ploile si ne tin o saptamana Sunt la inventar acum...nu ma pot baga decat mai tarziu, pe dupa-masa...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Eu nu pot sa ajung la VD din lipsa de bani, 99%. Asa ca ne intalnim prin toamna. Inca incerc sa imi revin dupa BM, asa ca VD nu incape pe lista de anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Eu nu pot sa ajung la VD din lipsa de bani, 99%. Asa ca ne intalnim prin toamna. Inca incerc sa imi revin dupa BM, asa ca VD nu incape pe lista de anul asta. ....pai si noi ce facem in lipsa de evantai?.... Iti dau eu un plin de benzina....te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 ....pai si noi ce facem in lipsa de evantai?.... Iti dau eu un plin de benzina....te bagi? uite ca la asta nu m-am gandit.....trag si eu un pic acolo cu cativa litri daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 ....pai si noi ce facem in lipsa de evantai?.... Iti dau eu un plin de benzina....te bagi? Tot nu iese calculul pentru intregul drum, cazare pentru doua persoane, haleo si licoare magica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Tot nu iese calculul pentru intregul drum, cazare pentru doua persoane, haleo si licoare magica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 (editat) 1. Sorin + Au (aka batranii) 2. Dani (aka Moldo) 3. George (aka Quasimodo) 4. Nyt (aka COOKIE) 5. Rookie (aka Cristinel) 6. Orcul (aka Razvinte) 7. CristiGH 8. stau-de-6(aka Intrusul tongue.gif) 9. darkbay (aka Nicu) pe 31 iulie nu pot, ca-s la botez la nepoata-mea. In rest, vin. va rog doar sa eliberati drumul de caini pana atunci. 10.edi - singur, scuze cu hornetu propun weekenul 23.07-25.07.ce ziceti? Editat Iunie 19, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rahanu Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 1. Sorin + Au (aka batranii)2. Dani (aka Moldo) 3. George (aka Quasimodo) 4. Nyt (aka COOKIE) 5. Rookie (aka Cristinel) 6. Orcul (aka Razvinte) 7. CristiGH 8. stau-de-6(aka Intrusul tongue.gif) 9. darkbay (aka Nicu) pe 31 iulie nu pot, ca-s la botez la nepoata-mea. In rest, vin. va rog doar sa eliberati drumul de caini pana atunci. 10.edi - singur, scuze cu hornetu propun weekenul 23.07-25.07.ce ziceti? man, in weekend-ul ala nu este intrunirea de la Predeal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 man, in weekend-ul ala nu este intrunirea de la Predeal? Ba da ! Poate reusim sa decalam un pic ..zic si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 man, in weekend-ul ala nu este intrunirea de la Predeal? pe mine nu ma atrage si nu stiu cati vor sa mearga la predeal..asta e alegerea fiecaruia....oricum la predeal o sa fie vreme nmaspa ca anu trecut si preturi exagerate ...dar nu e nimic batut in cuie,bine ar fi sa ziceti fiecare de pe lista si nu numai cand vreti si majoritatea decide Mesaj completat Ba da ! Poate reusim sa decalam un pic ..zic si eu ! tu inca nu ai drepturi depline si nici de veto(mai trebuie un gratar de facut) ..hai man da-o incolo de intrunire de la predeal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 propun weekenul 23.07-25.07.ce ziceti? Si mai sigur ca nu ajung, is plecat in Bulgaria exact in weekendul ala sa vad Doro Pesch, pt cine cunoaste Mesaj completat pe mine nu ma atrage si nu stiu cati vor sa mearga la predeal..asta e alegerea fiecaruia....oricum la predeal o sa fie vreme nmaspa ca anu trecut si preturi exagerate : P ...dar nu e nimic batut in cuie,bine ar fi sa ziceti fiecare de pe lista si nu numai cand vreti si majoritatea decide ; )Mesaj completat tu inca nu ai drepturi depline si nici de veto(mai trebuie un gratar de facut) ..hai man da-o incolo de intrunire de la predeal : moto: Merita intrunirea de la predeal, mie mi-a placut anul trecut, chiar cu ploaia care a fost, tot am trait clipe frumoase acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Hm intrunirea de la predeal de anul trecut a fost foarte ok, cu exceptia ploii. Dar in rest a meritat tot efortul. Anul asta nu o ratez, chit ca duminica tre sa fiu la aeroport Asa ca pentru cine vine la intrunirea de la Predeal: see you there! Cat priveste VD, nici eu nu pot veni cu siguranta. Dar promit ca ne vedem la mare in septembrie. Hmmm...cat e ceasu? 2? damn... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Hmmm...cat e ceasu? 2? damn... da, vad ca n-ai somn. n-ai cumva idee cum draq se instaleaza starcraft 2 beta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 da, vad ca n-ai somn. n-ai cumva idee cum draq se instaleaza starcraft 2 beta ? Uuu da, n-am somn si presimt o durere de cap cand o sa ma trezesc la pranz! http://www.tomshardware.com/news/StarCraft...e-RTS,9691.html http://www.gamingnewslink.com/2010/02/27/t...atch-and-crack/ God I love Google! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 Uuu da, n-am somn si presimt o durere de cap cand o sa ma trezesc la pranz! God I love Google! eee, nu-i atat de simplu, mi se blocheaza la instalarea patch-urilor care nu apar pe descrierea facuta de nenea ala acolo. cica am un firewall pe undeva, dar nu l-am gasit nici pe calculator nici pe router. life sucks .. astept de vreo doi ani sa vad jocul asta, mi-am luat si calculatorul necesar .. si acum am un firewall "ninja" care-mi rupe in bataie pachetele cu patchurile si le trimite inapoi acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 19, 2010 Share Postat Iunie 19, 2010 eee, nu-i atat de simplu, mi se blocheaza la instalarea patch-urilor care nu apar pe descrierea facuta de nenea ala acolo. cica am un firewall pe undeva, dar nu l-am gasit nici pe calculator nici pe router. life sucks .. astept de vreo doi ani sa vad jocul asta, mi-am luat si calculatorul necesar .. si acum am un firewall "ninja" care-mi rupe in bataie pachetele cu patchurile si le trimite inapoi acasa Life sucks I know! Dar din pacate nu ai gasit persoana potrivita pentru aceasta problema...eu abia daca am chef sa ma joc pe Facebook d'apoi jocuri asa serioase. I play other games Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 eee, nu-i atat de simplu, mi se blocheaza la instalarea patch-urilor care nu apar pe descrierea facuta de nenea ala acolo. cica am un firewall pe undeva, dar nu l-am gasit nici pe calculator nici pe router. life sucks .. astept de vreo doi ani sa vad jocul asta, mi-am luat si calculatorul necesar .. si acum am un firewall "ninja" care-mi rupe in bataie pachetele cu patchurile si le trimite inapoi acasa Jocul original sau de pe net? Mesaj completat I play other games Tell us the rules? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 Tell us the rules? There are no rules! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate