george05 Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 OK. Asteptam lamuririle de pe ultima suta de metri. ....pana Luni....AM ZIS! MAXIM! Mesaj completat Intrunirea de juma` de sezon a HORNETISTILOR 16-18 SAU 23-25 IULIE 1010 1. Sorin + Au (aka batranii) CONFIRMAT 2. Dani (aka Moldo) 3. George (aka Quasimo"t"o) CONFIRMAT 4. Nyt (aka COOKIE) 5. Rookie (aka Cristinel) CONFIRMAT 6. Orcul (aka Razvinte) 7. CristiGH+Andreea CONFIRMAT 8. stau-de-6(aka Intrusul) 9. darkbay (aka Nicu) pe 31 iulie nu pot, ca-s la botez la nepoata-mea. In rest, vin. va rog doar sa eliberati drumul de caini pana atunci. CONFIRMAT 10.edi - singur, scuze cu hornetu 11. 12. 13. 14. ....etc,etc,etc... Mesaj completat ANUL E 2010 VEZI LOCATIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 ANUL E 2010 2010 E.N. !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Am gasit ceva interesant pentru o urmatoare intalnire a Hornetistilor pe Valea Siriului. Cred ca ati auzit cu totii de curbele de pe Siriu. Cazare la http://www.turistinfo.ro/siriu/cazare-siri...oy_-c42618.html Pica mai in mijlocul tarii si este mai accesibil ca finante si timp. Acum sa vedem cand vom ajunge pe acolo Mesaj completat Careva Sonisphere azi? Ieri m-am intalnit cu Nicu, iar azi stiu ca mai vin Grigu si Edi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Am gasit ceva interesant pentru o urmatoare intalnire a Hornetistilor pe Valea Siriului. Cred ca ati auzit cu totii de curbele de pe Siriu. Cazare la http://www.turistinfo.ro/siriu/cazare-siri...oy_-c42618.html Pica mai in mijlocul tarii si este mai accesibil ca finante si timp. Acum sa vedem cand vom ajunge pe acolo Mesaj completat Careva Sonisphere azi? Ieri m-am intalnit cu Nicu, iar azi stiu ca mai vin Grigu si Edi. asta cu Siriu suna bine. Daca e de votat, eu as prefera aici. vin eu la sonisphere. dar nu stau mult, plec inainte sa inceapa metallica la 3 ma intalnesc cu niste prieteni intre turnuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 asta cu Siriu suna bine. Daca e de votat, eu as prefera aici. vin eu la sonisphere. dar nu stau mult, plec inainte sa inceapa metallica la 3 ma intalnesc cu niste prieteni intre turnuri. De ce? Ti-ai luat tricou numai cu Slayeeeeeeeeeeeeeeeeeeer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Am gasit ceva interesant pentru o urmatoare intalnire a Hornetistilor pe Valea Siriului. Cred ca ati auzit cu totii de curbele de pe Siriu. Cazare la http://www.turistinfo.ro/siriu/cazare-siri...oy_-c42618.html Pica mai in mijlocul tarii si este mai accesibil ca finante si timp. Acum sa vedem cand vom ajunge pe acolo Mesaj completat Careva Sonisphere azi? Ieri m-am intalnit cu Nicu, iar azi stiu ca mai vin Grigu si Edi. e suuuper locatia ....dar o precizare:nu e la mijloc,cum nici avrig si nici brasov nu e la mijloc..pentru mine ...e musai de facut o intrunire si la locatia asta.....dar mai intai trebuie lumea sa se si adune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GEORGIAN Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Am gasit ceva interesant pentru o urmatoare intalnire a Hornetistilor pe Valea Siriului. Cred ca ati auzit cu totii de curbele de pe Siriu. Cazare la http://www.turistinfo.ro/siriu/cazare-siri...oy_-c42618.html Pica mai in mijlocul tarii si este mai accesibil ca finante si timp. Acum sa vedem cand vom ajunge pe acolo Mesaj completat Careva Sonisphere azi? Ieri m-am intalnit cu Nicu, iar azi stiu ca mai vin Grigu si Edi. suna bine locatia si chiar aproape de mine ptr asta as vota si eu. buna alegere Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 MAXIM! Mesaj completat Intrunirea de juma` de sezon a HORNETISTILOR 16-18 SAU 23-25 IULIE 1010 1. Sorin + Au (aka batranii) CONFIRMAT 2. Dani (aka Moldo) 3. George (aka Quasimo"t"o) CONFIRMAT 4. Nyt (aka COOKIE) 5. Rookie (aka Cristinel) CONFIRMAT 6. Orcul (aka Razvinte) 7. CristiGH+Andreea CONFIRMAT 8. stau-de-6(aka Intrusul) 9. darkbay (aka Nicu) pe 31 iulie nu pot, ca-s la botez la nepoata-mea. In rest, vin. va rog doar sa eliberati drumul de caini pana atunci. CONFIRMAT 10.edi - singur, scuze cu hornetu 11.duku- singur deocamdata (doar pt 16-18 iulie ) 12. 13. 14. ....etc,etc,etc... Mesaj completat ANUL E 2010 VEZI LOCATIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Uraa!...Te asteptam @Duku! @george - hai cu detaliile alea ca e Luni si tre sa ne apucam de strans banii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Intrunirea de juma` de sezon a HORNETISTILOR vezi locatie 16-18 IULIE vatra dornei 1. Sorin + Au (aka batranii) CONFIRMAT 2. Dani (aka Moldo) CONFIRMAT 3. George (aka Quasimo"t"o) CONFIRMAT 4. Nyt (aka COOKIE) CONFIRMAT 5. Rookie (aka Cristinel) CONFIRMAT 6. Orcul (aka Razvinte) 7. CristiGH+Andreea 8. stau-de-6(aka Intrusul) 9. darkbay (aka Nicu) va rog doar sa eliberati drumul de caini pana atunci. CONFIRMAT 10.edi - singur, scuze cu hornetu 11.duku- singur deocamdata (doar pt 16-18 iulie ) 12. 13. 14. ....etc,etc,etc... preturile sunt cele afisate in link,perioada a fost stabilita pentru 16-18 iulie....am vb acum la cazare,s-ar putea sa mai fie cineva pe acolo(2-3 camere) dar maine-poimaine mi se confirma.nu trebuie avans,platim totul cand ajungem acolo,eu voi face doar o rezervare online ca asigurare(asa zice site-ul)..altceva,cam asta ar fi ..sa treaca vremea,sa ne intelegem ce si cum,si sa ne vedem sa party putin Editat Iunie 28, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Intrunirea de juma` de sezon a HORNETISTILOR vezi locatie ...... in link,perioada a fost stabilita pentru 16-18 iulie....am vb acum la cazare,s-ar putea sa mai fie cineva pe acolo(2-3 camere) dar maine-poimaine mi se confirma.nu trebuie avans,platim totul cand ajungem acolo,eu voi face doar o rezervare online ca asigurare(asa zice site-ul)..altceva,cam asta ar fi ..sa treaca vremea,sa ne intelegem ce si cum,si sa ne vedem sa party putin OKI...cuvant inainte : de la Sefa Autu : Camera 4 rezervata batranilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 16-18 IULIE vatra dornei Nah, se pare ca n-o sa va pot tine companie pe serpentinele de la Vatra-Dornei. Asadar, va urez o distractie faina, atat pe drum cat si acolo! Beau si eu o bere de la mare, pt voi. Am fost in weekend sa verific daca serpentinele sunt tot acolo pentru voi. Daca tot ajungeti in zona, mergeti si de la Vatra-Dornei spre Suceava. Dupa vreo 20 de km ajungeti pe Mestecanis. O alta serie de curbe (mai stranse de data asta - cum place Hornet-urilor) va asteapta. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Nah, se pare ca n-o sa va pot tine companie pe serpentinele de la Vatra-Dornei. Asadar, va urez o distractie faina, atat pe drum cat si acolo! Beau si eu o bere de la mare, pt voi. Am fost in weekend sa verific daca serpentinele sunt tot acolo pentru voi. Daca tot ajungeti in zona, mergeti si de la Vatra-Dornei spre Suceava. Dupa vreo 20 de km ajungeti pe Mestecanis. O alta serie de curbe (mai stranse de data asta - cum place Hornet-urilor) va asteapta. Have fun! perioada asa a isit in final,ca sa reusim cei din lista sa ne intalnim... man,pe tihuta nu sunt curbe,e doar o line mai putin dreapta ...cat despre mestecanis,sper ca gasesc macar o zona sa semene cu gutinul,ca numar de curbe nu ca si calitate a asfaltului pacat ca nu ne putem sincroniza maestre,dar nu au intrat zilele in sac..iar eu pe tine te mai astept pe la BM Mesaj completat avand in vedere ca totul s-a stabilit,maine dau telefon pentru a inchiria camerele.cine vrea sa vina sa anunte si in rest.....nimic de spus...ne vedem la VD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 TIN SA IL FELICIT PE DOMNUL @rahanu :exARLEQUIN bannat pe MOTOCICLISM.RO 10 ani; motiv: avatar cu tenta sexuala; moderator - un roman moralist, emigrat in australia, ce-si zice mandru BAIAZID. Merci tovarasul moderator! CU OCAZIA SCOATERII DIN RANDUL MODERATORILOR A EMIGRATULUI @BAIAZID. VA MULTUMIM DOMNULE FOST MODERATOR PENTRU TOATE BANURILE, SUSPENDURILE SI WARNURILE ACORDATE IN PERIOADA DUMNEAVOASTRA DE GLORIE. VESNICA NOASTRA RECUNOSTINTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 @GEORGE NEBUNU CARE TRAGE CU TUNU ) mestere asta e traseul meu: http://www.viamichelin.com/web/Routes?strS...&indemnite= se poate sa ne intersectam la un moment dat, tu pe unde mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 (editat) @GEORGE NEBUNU CARE TRAGE CU TUNU ) mestere asta e traseul meu: http://www.viamichelin.com/web/Routes?strS...&indemnite= se poate sa ne intersectam la un moment dat, tu pe unde mergi? supeeeeeeeeeeeeeeer!!!!ne vedem la DEJ si hoinarim impreuna restul drumului...eu ma duc asa:baia mare-dej(ne lipim)-bistrita nasaud-vatra dornei ....eu in jur de ora 14 voi fi la dej.ce zici,e oki si pentru tine?ca daca nu...aman plecarea si ne vedem later on Mesaj completat TIN SA IL FELICIT PE DOMNUL @rahanu :exARLEQUIN bannat pe MOTOCICLISM.RO 10 ani;motiv: avatar cu tenta sexuala; moderator - un roman moralist, emigrat in australia, ce-si zice mandru BAIAZID. Merci tovarasul moderator! CU OCAZIA SCOATERII DIN RANDUL MODERATORILOR A EMIGRATULUI @BAIAZID. VA MULTUMIM DOMNULE FOST MODERATOR PENTRU TOATE BANURILE, SUSPENDURILE SI WARNURILE ACORDATE IN PERIOADA DUMNEAVOASTRA DE GLORIE. VESNICA NOASTRA RECUNOSTINTA! BRAVOOOOOOOOOOOOOO!!!BTW,baiazid nu mai poate fi contactat nici pe PM,s-a autoexecutat..... Mesaj completat nah bun...avand in vedere ca de azi in 2 saptamani deja suntem in chef la VD,azi dau telefon sa rezerv 3 camere:1 matrimoniala pentru sorin si aura,si 2 camere triple pentru restul burlacilor.....cine se gandeste sa se mai bage are linkul de la locatie cu numar de telefon si tot... AMR 13 ZILE Editat Iulie 2, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 AMR 11 ZILE Costs 52.73 EUR Toll 0.00 EUR | Petrol 49.73 EUR | Road tax 3 EUR Time 10h13 which 00h00 on motorways Distance 505 km DETALII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 supeeeeeeeeeeeeeeer!!!!ne vedem la DEJ si hoinarim impreuna restul drumului...eu ma duc asa:baia mare-dej(ne lipim)-bistrita nasaud-vatra dornei ....eu in jur de ora 14 voi fi la dej.ce zici,e oki si pentru tine?ca daca nu...aman plecarea si ne vedem later on Mesaj completat Mestere pt. mine e ok ca eu vin din cluj, vineri, deci eu fac pana la DEJ o ora, asa ca ora 14 e super ok numa bine, ma trezesc mananc ceva si gata sunt de drum si ne petrecem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Time 10h13 which 00h00 on motorways Distance 505 km Eu zic ca ar merge si mai repejor... daca ne lasam de fumat Apropos, cine si cand pleaca din bucuresti? Ma plictisesc singurica ) On-topic timpuriu pentru mai la toamna: Batranilor, am mai ochit azi cand plecam din vama o casa superba, cu o curte foarte verde si amplasata grozav E in spate la "Dor De Vama Veche, spre drum. Am nr de telefon si tre sa sunam si acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 In septembrie cand o fi de mers la mare: NU IN VAMA! va rog eu mult de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 In septembrie cand o fi de mers la mare: NU IN VAMA! va rog eu mult de tot! Nici pe mine nu ma mai indoaie de respect si nici nu ma mai intareste de dorinta vama. Daaar, ai alte propuneri ? Asta e doar prima. Bine, a doua, ca prima era pe undeva pe la Valcea. Care tot la mare e , doar ca e mai departe de plaja =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 (editat) Eu zic ca ar merge si mai repejor... daca ne lasam de fumat Apropos, cine si cand pleaca din bucuresti? Ma plictisesc singurica : On-topic timpuriu pentru mai la toamna: Batranilor, am mai ochit azi cand plecam din vama o casa superba, cu o curte foarte verde si amplasata grozav E in spate la "Dor De Vama Veche, spre drum. Am nr de telefon si tre sa sunam si acolo Tot ce e posibil sa merem si mai repejor un pic... De plecat din Bucuresti count on us.......iar la cativa km mai incolo refacem gasca cu Moldo... Sunam si vedem ce si cum si acolo.... In septembrie cand o fi de mers la mare: NU IN VAMA! va rog eu mult de tot! Luam in calcul mai multe posibilitati (Vama, 2 Mai, Vadu, Bulgaria, wherever....marea sa fie aproape... ), nu am stabilit absolut nimic dar cautam din timp idei.......asa ca oricine - dati-va cu parerea.... Editat Iulie 4, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 In rest nu ma deranjeaza, merg oriunde...mare/valcea. Eu una merg in 2 mai la mare mereu...acolo ma simt ok (cazare buna, oameni ok, plaja ok), dar e doar o idee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 ......, dar e doar o idee.demna de luat in considerare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 TIN SA IL FELICIT PE DOMNUL @rahanu :exARLEQUIN bannat pe MOTOCICLISM.RO 10 ani;motiv: avatar cu tenta sexuala; moderator - un roman moralist, emigrat in australia, ce-si zice mandru BAIAZID. Merci tovarasul moderator! CU OCAZIA SCOATERII DIN RANDUL MODERATORILOR A EMIGRATULUI @BAIAZID. VA MULTUMIM DOMNULE FOST MODERATOR PENTRU TOATE BANURILE, SUSPENDURILE SI WARNURILE ACORDATE IN PERIOADA DUMNEAVOASTRA DE GLORIE. VESNICA NOASTRA RECUNOSTINTA! l-au retrogradat pe baiazid de la moderator la muritor de rand? atunci nu ar trebui anulate warn-urile date de el? ca si eu am primit de la el 10% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate