arlequin Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 TIN SA IL FELICIT PE DOMNUL @rahanu :exARLEQUIN bannat pe MOTOCICLISM.RO 10 ani;motiv: avatar cu tenta sexuala; moderator - un roman moralist, emigrat in australia, ce-si zice mandru BAIAZID. Merci tovarasul moderator! CU OCAZIA SCOATERII DIN RANDUL MODERATORILOR A EMIGRATULUI @BAIAZID. VA MULTUMIM DOMNULE FOST MODERATOR PENTRU TOATE BANURILE, SUSPENDURILE SI WARNURILE ACORDATE IN PERIOADA DUMNEAVOASTRA DE GLORIE. VESNICA NOASTRA RECUNOSTINTA! eheee.... is good to be back! ne vedem joi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 eheee.... is good to be back!ne vedem joi!!! welcome back ....poate scapam si noi restu de warn-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 welcome back ....poate scapam si noi restu de warn-uri Dream on.....mah....daca nu ai ceva warn acolo nu esti considerat motociclist de tastatura.........Bucura-te mah, ca altii nu au ce avem noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Dream on.....mah....daca nu ai ceva warn acolo nu esti considerat motociclist de tastatura.........Bucura-te mah, ca altii nu au ce avem noi..... yavoooool...sigur ca da!asta era visul meu de racer de tastatura: sa ma laud celorlalti colegi de breasla ca am 30% warn de la un baiazid ciupetz Mesaj completat In rest nu ma deranjeaza, merg oriunde...mare/valcea. Eu una merg in 2 mai la mare mereu...acolo ma simt ok (cazare buna, oameni ok, plaja ok), dar e doar o idee. me to up for 2 Mai! ...been there,love it...cel putin acum cativa ani era liniste,preturi decente....hai ca ne punem noi de acord pana in toamna.doar ca eu voi veni cu alt mijloc de transport,nu cu motorul..ca e nesimtire cat costa benzina la 2500km cat as avea eu de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Intrunirea de juma` de sezon a HORNETISTILOR vezi locatie 16-18 IULIE vatra dornei ASADAR AU MAI RAMAS : 1. Sorin + Au (aka batranii) CONFIRMAT 2. Dani + Cristina(aka Moldo) CONFIRMAT 4. George (aka Quasimo"t"o) CONFIRMAT 5. darkbay (aka Nicu) va rog doar sa eliberati drumul de caini pana atunci. CONFIRMAT 6.duku- singur deocamdata (doar pt 16-18 iulie ) ....etc,etc,etc... Drept urmare va fi cea mai "chill"(ca sa citez pe stiu eu cine) intalnire de hornetisti ever......Pentru ceilalti : mai aveti 2 zile sa luati hotararea corecta - adica sa veniti la Vatra.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Intrunirea de juma` de sezon a HORNETISTILORvezi locatie 16-18 IULIE vatra dornei ASADAR AU MAI RAMAS : 1. Sorin + Au (aka batranii) CONFIRMAT 2. Dani + Cristina(aka Moldo) CONFIRMAT 4. George (aka Quasimo"t"o) CONFIRMAT 5. darkbay (aka Nicu) va rog doar sa eliberati drumul de caini pana atunci. CONFIRMAT 6.duku- singur deocamdata (doar pt 16-18 iulie ) ....etc,etc,etc... Drept urmare va fi cea mai "chill"(ca sa citez pe stiu eu cine) intalnire de hornetisti ever......Pentru ceilalti : mai aveti 2 zile sa luati hotararea corecta - adica sa veniti la Vatra.... yahahuuuu....spalat motor,uns lant,pregatit combinezon,gandit traseu.....si ramas azi dimineatza fara benzina ..totul e sub control....iar pentru cei care au zis ca vin si nu mai vin: Mesaj completat pe langa cei din lista mai sunt 2 baieti: -samiku(oradea) hornet plus inca un baiat tot de acolo...nu stiu despre cine e vorba Mesaj completat pentru cei care se vor hotari in ultimul moment.....vineri dupa ora 15 incepe adunarea la vatra dornei ..asa ca:feel free 2 join the club Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 (editat) Melodia ce va trona peste Intalnirea de la Vatra Dornei : Parazitii&Cainele-Arde @george : primul care ajunge (din istorie stiu ca tu vei fi ala) pune beri la rece pentru cei ce ajung mai tarziu.... Editat Iulie 14, 2010 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 (editat) Melodia ce va trona peste Intalnirea de la Vatra Dornei : Parazitii&Cainele-Arde @george : primul care ajunge (din istorie stiu ca tu vei fi ala) pune beri la rece pentru cei ce ajung mai tarziu.... pai normal ca ajung primul....doar trebuie sa pastrez traditia o sa arda vremea de data asta.....si sa speram ca ne intoarcem cu soarele deasupra capului Editat Iulie 14, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Crezi tu ca doar vremea o sa arda ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duku Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 yahahuuuu....spalat motor,uns lant,pregatit combinezon,gandit traseu.....si ramas azi dimineatza fara benzina ..totul e sub control....iar pentru cei care au zis ca vin si nu mai vin: Mesaj completat pe langa cei din lista mai sunt 2 baieti: -samiku(oradea) hornet plus inca un baiat tot de acolo...nu stiu despre cine e vorba Mesaj completat pentru cei care se vor hotari in ultimul moment.....vineri dupa ora 15 incepe adunarea la vatra dornei ..asa ca:feel free 2 join the club din motive medicale ale bebelusului ma vad nevoit sa renunt la aceasta intalnire la vatra - - - - imi pare rau dar asa e cand esti si familist as fi anuntat mai repede dar nu a mers serverul motociclism.ro vreo 3-4 zile cu respect aveti grija de voi si distractie maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Crezi tu ca doar vremea o sa arda .... breeeee.....stiam io ca o sa arda mai multe,dar speram sa nu zici nimic.... ..sa speram ca nu o sa-l arda pe nicu nimic dupa intruneala :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Man, drumul e curatat de caini asa ca nicu e in siguranta...... Mesaj completat Later edit: Maine este "THE DAY"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Man, drumul e curatat de caini asa ca nicu e in siguranta......Mesaj completat Later edit: Maine este "THE DAY"... sau sa fie azi ZA DEY? ..aproape muscasem momeala,mai aveam un pic si fugeam la moto si o luam la drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Dicstractie placuta bajetii ! Sorry ca nu pot fi prezent ! P.S :Aveti grija la gratar cum invartiti micii pe burta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Danke shoshon maestre bucatar. Vom avea sa ii invartim pe mici atat pe cat si in burta. . Si data viitoare sa nu te mai aud cu scuze ca nu se mai accepta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkbay Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 'mnezeii ma-sii de vreme. Am fost la pranz sa dau un acont pentru niste cumparaturi si la intoarcere m-am udat mai tare decat o nimfomana la Famingo Boys. Si stau ud de 4 ore si acum tre sa ma duc sa fac si niste provizii. Arrgghhh.. Sorine, rezolva pentru vreme buna maine , da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 merge cineva la predeal??? eu plec vineri dupa-amiaza cu inca un prieten din bucuresti. daca mai este cineva, poate aranjam sa plecam grupati mai multi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 'mnezeii ma-sii de vreme. Am fost la pranz sa dau un acont pentru niste cumparaturi si la intoarcere m-am udat mai tare decat o nimfomana la Famingo Boys.Si stau ud de 4 ore si acum tre sa ma duc sa fac si niste provizii. Arrgghhh.. Sorine, rezolva pentru vreme buna maine , da ? Yes sir! Already done it! ....Si mii de scuze, voiam sa scap de toata apa ce o mai aveam si de aia am cerut ploaie azi....nu stiam ca esti pe traseu. Am incredere ca ai facut proviziile ok, in ciuda ploii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Yes sir! Already done it! ....Si mii de scuze, voiam sa scap de toata apa ce o mai aveam si de aia am cerut ploaie azi....nu stiam ca esti pe traseu. Am incredere ca ai facut proviziile ok, in ciuda ploii .... nu mai ploua......va fi caniculaaaaaaaaa ...am rezolvat eu cu Nenea care ne da cu vremea ...cateva ore si incepe haosul chill-uit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arycy Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 mah ! sa beti si pt mine , noi o bere doua acolo ! da ? distractie placuta si cat mai mult asfalt uscat si fara caini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 merge cineva la predeal???eu plec vineri dupa-amiaza cu inca un prieten din bucuresti. daca mai este cineva, poate aranjam sa plecam grupati mai multi!!! Eu merg dar nu stiu sigur inca cand plec. Asa ca ne vedem direct acolo. Drum bun copii si sa va intoarceti cu multe poze! Am fost si eu azi la intalnirea de hornetisti si nu ati venit voi. De o luna nu v-am mai vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 am trecut si eu pe la constitutiei pe la 7:15. nu am vazut (din mers, ce i drept) decat vreo 3-4 carenate si nu m am mai oprit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 Eu merg dar nu stiu sigur inca cand plec. Asa ca ne vedem direct acolo. Drum bun copii si sa va intoarceti cu multe poze! Am fost si eu azi la intalnirea de hornetisti si nu ati venit voi. De o luna nu v-am mai vazut... Eu ca de obicei am fost ocupat cu serviciul si nu am avut cum sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 mah ! sa beti si pt mine , noi o bere doua acolo ! da ? distractie placuta si cat mai mult asfalt uscat si fara caini am si mancat am si baut pt tine bro` ..asfaltul a fost suuuuper uscat iar cainii au lipsit..dar au aparut caprele ..dar a scapat cu bine nicu cu poze ne aruncam in cateva zile maxim Mesaj completat putina distractie pe tihuta.....uia vedeti ce ati pierdut Mesaj completat si inca 2....ca merge nteu` ca o trotineta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 nice poze .... da' pe la voi pe-acolo nu circula masini???? mult curaj sa iesi asa pe contrasens.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate