Sorin128 Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 stiu ca nu m-am anuntat sigur, dar de principiu voi fii acolo... totusi, parca nu as cara cortul in spate, si as dormii la casuta.... eeee, vad eu, ce-o fi o fi! Mesaj completat Vesti bune : casutele nu mai costa 55 RON/noapte ci 50 RON/noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Mesaj completat Vesti bune : casutele nu mai costa 55 RON/noapte ci 50 RON/noapte. Buei da nu puteai sa nu zici nimic ! Faceam si noi de o ciorba..de o intrare pe amc ,ceva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Week-endul 3-5 Septembrie, Vama Veche, intalneala de hornetisti : 1)george05+consoarta (casuta) 2)sorin128+aura (casuta) 3)dani moldo + 1 (casuta) 4)ravenitza (casuta) 5)adi capac (.......) 6)nyt (casuta) 7)cataaaa +1 (casuta) 8)duku + andrei la fel 50 % sanse mai aproape de data stabilita pot da un raspuns sigur (.........) 9)bogdan _ct (nu e cazul de cazare) 10) o mare gramada neanuntati oficial... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Buei da nu puteai sa nu zici nimic ! Faceam si noi de o ciorba..de o intrare pe amc ,ceva ! Ce sa fac mah...sunt si eu baiat bun da' prost....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Week-endul 3-5 Septembrie, Vama Veche, intalneala de hornetisti : 1)george05+consoarta (casuta) 2)sorin128+aura (casuta) 3)dani moldo + 1 (casuta) 4)ravenitza (casuta) 5)adi capac (.......) 6)nyt (casuta) 7)cataaaa +1 (casuta) 8)duku + andrei la fel 50 % sanse mai aproape de data stabilita pot da un raspuns sigur (.........) 9)bogdan _ct (nu e cazul de cazare) 9.1) arlequin (casuta.... probabil!!!) 10) o mare gramada neanuntati oficial... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Week-endul 3-5 Septembrie, Vama Veche, intalneala de hornetisti : 1)george05+consoarta (casuta) 2)sorin128+aura (casuta) 3)dani moldo + 1 (casuta) 4)ravenitza (casuta) 5)adi capac (.......) 6)nyt (casuta) 7)cataaaa +1 (casuta) 8)duku + andrei la fel 50 % sanse mai aproape de data stabilita pot da un raspuns sigur (.........) 9)bogdan _ct (nu e cazul de cazare) 9.1) arlequin (casuta.... probabil!!!) 10) o mare gramada neanuntati oficial... Pentru cei care isi doresc asta va ajut cu bagajele (adica le car eu in vama cu masina (daca nu vrea nimeni sa le cumpere pe drum ) ). Drept urmare voi fi joi in Constitutiei la 19.00 cu masina ca sa va ridic "chinezii" .... Mesaj completat Avans platit, rezervare ok, vreme buna, totul in regula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Cred ca ar fi primul meu post aici. Asadar, salutare tuturor! Sa le luam pe rand... Mi se zice Kid sau Cip sau Ciprian.... 1. Pentru ca tot este pe ultima suta de metri: multumesc (si aici) lui Sorin pentru gandul lui de a se mai alatura inca un hornetist in Vama. Din nefericire, eu sunt plecat prin tara si mi-e teama ca nu ajung la timp. Oricum, va doresc tuturor o Vamare fericita 2. Nici aici nu o sa fiu mult mai activ ca pe celalalt topic :sad: Distrati-va-ti! One kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Pentru cei care isi doresc asta va ajut cu bagajele (adica le car eu in vama cu masina (daca nu vrea nimeni sa le cumpere pe drum ) ). Drept urmare voi fi joi in Constitutiei la 19.00 cu masina ca sa va ridic "chinezii" .... Mesaj completat Avans platit, rezervare ok, vreme buna, totul in regula... bai....fii atent ca eu si alina venim cu ditamai "americanii" ...asa ca pasetraza loc muuuult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 stiu ca nu m-am anuntat sigur, dar de principiu voi fii acolo... totusi, parca nu as cara cortul in spate, si as dormii la casuta.... eeee, vad eu, ce-o fi o fi! Vorbeste cu Alex_ander ca era nehotarat din acelasi motiv ca si tine... @george : Si ca orice americani care se respecta banuiesc ca sunt supraponderali.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Vorbeste cu Alex_ander ca era nehotarat din acelasi motiv ca si tine... de principiu s-ar putea sa am o "colega" invitata, deci.... ma descurc acolo anyway, pentru paharelul de "welcome, good to see you bro" sa mi-l pastrati... cioknim vineri noaptea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Bre sa nu terminati tot paharul distractiei pana sambata! Ca unii din noi ajung abia sambata pe la pranz cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 de principiu s-ar putea sa am o "colega" invitata, deci.... ma descurc acoloanyway, pentru paharelul de "welcome, good to see you bro" sa mi-l pastrati... cioknim vineri noaptea!!! Ciocnim,ciocnim ca de aia avem pahare......citat din Toma Caragiu Bre sa nu terminati tot paharul distractiei pana sambata! Ca unii din noi ajung abia sambata pe la pranz cred... Cum dupa masa mah copii?...pai dimineatza ce are?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Cum dupa masa mah copii?...pai dimineatza ce are?..... Cine a zis dupa-masa....am zis la pranz, nu e tot una. Asta daca ne hotaram cu ce venim Nu-i asa ca de data asta face altcineva gratarul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Cine a zis dupa-masa....am zis la pranz, nu e tot una. Asta daca ne hotaram cu ce venim Nu-i asa ca de data asta face altcineva gratarul? stiu ca nu am vechime.... dar ca sa-mi fac intrarea ma bag la gratar... e nebunia mea aceasta combinatie: "gratar si fum" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Nu-i asa ca de data asta face altcineva gratarul? Neahhhhhhhhhhhh ....... stiu ca nu am vechime.... dar ca sa-mi fac intrarea ma bag la gratar...e nebunia mea aceasta combinatie: "gratar si fum" Bine , fie , declar sef grataragiu pentru Vineri pe John iar Sambata pe Nyt......... Mesaj completat Mno....iata si o "harta" : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spankyro Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Salut! Tocmai am deschis un garaj in Dr Taberei pe CET Vest langa Firos(zona Valea Cascadelor )drumul e proaspat asfaltat:P.acum o data cu venirea frigului cei ce nu au unde sa tina motorul pot apela la mine,avem incalzire,paza ,camere video si mult loc,pretul este de 100lei pe luna iar cei ce platesc in avans 3-4 luni primesc discount 10-15%.in garaj se pot executa reparatii,revizii,acces la sculele mele stande,rpolish si detailing profesional auto -moto,tuning.....0756 775 775 sau 0762 804 177 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 On to bussiness : Week-endul 3-5 Septembrie, Vama Veche, intalneala de hornetisti : 1)george05+consoarta (casuta) 2)sorin128+aura (casuta) 3)dani moldo + 1 (casuta) 4)ravenitza (casuta) 5)adi capac (.......) 6)nyt (casuta) 7)cataaaa +1 (casuta) 8)duku + andrei la fel 50 % sanse mai aproape de data stabilita pot da un raspuns sigur (.........) 9)bogdan _ct (nu e cazul de cazare) 9.1) arlequin (casuta.... probabil!!!) 10) o mare gramada neanuntati oficial... Pentru cei care isi doresc asta va ajut cu bagajele (adica le car eu in vama cu masina (daca nu vrea nimeni sa le cumpere pe drum laugh.gif ) ). Drept urmare voi fi joi in Constitutiei la 19.00 cu masina ca sa va ridic "chinezii" tongue.gif .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Uite mah ca te-ai descurcat la pus o harta ca lumea ! Acum pune-o si pe aia de ai facut-o tu ,de zici ca esti bolnav de Parkinson ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Uite mah ca te-ai descurcat la pus o harta ca lumea ! Acum pune-o si pe aia de ai facut-o tu ,de zici ca esti bolnav de Parkinson ! Booon....de dragul distractiei prezint "MARELUI PUBLIC" harta detaliata: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Un adevarat artist, Nyt nu stii sa apreciezi arta, sa-ti fie rusinica! Totusi unde tre sa ajungem? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 (editat) un artist, totusi, neinteles sorin, nyt ar tb declarat 'grataragiu sef' daca facem gratarul la amckart, ca sa ne facem si noi ucenici, nu de alta Editat Septembrie 1, 2010 de cataaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arlequin Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Bine , fie , declar sef grataragiu pentru Vineri pe John iar Sambata pe Nyt.... .....Mesaj completat Mno....iata si o "harta" : io sunt de accord, mai ales ca e posibil sa ajung odata cu luna de pe cer =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 un artist, totusi, neinteles sorin, nyt ar tb declarat 'grataragiu sef' daca facem gratarul la amckart, ca sa ne facem si noi ucenici, nu de alta A da? Bine atunci: caut coleg de camera/casuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_ander Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Deci sa va zic sa nu va zic ....... hai ca va mai tin in suspans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Septembrie 1, 2010 Share Postat Septembrie 1, 2010 Deci sa va zic sa nu va zic ....... hai ca va mai tin in suspans Ca ploua weekendul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate