george05 Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 La multi ani Sorineeeee!multa sanatate si toate cele bune bro'!sa ne traiesti o mie de ani fara vizite prea dese la mecanic,doar pt ''consumabile''!si sa dea Cel de Sus sa motoresti cu soarele la orizont muuuulti ani frumosi de acum incolo!!!la multi ani bro'! Mesaj completat Da am fost, am intrat si eu...dar cu frica mare.Pai Edi are in plan si maine Amckart...si-a facut abonament la ei, il cunoaste toata lumea acolo P pozeeeeeeeeeeeeee:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 (editat) La Multi Ani Batrane ! Sa ne traiesti ! Sa te bucuri de familie ,prieteni si mobra ! Editat Noiembrie 7, 2010 de Nyt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 La multi ani Sorin, sa fii sanatos ca sa te poti bucura de placerile vietii...familia, motorul. Pupici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 La multi ani! Sanatate! Copii multi! Km multi! Motociclete deosebite! Si...ce mai vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cataaaa Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 La multi ani, Sorin! And all the best! Si la cat mai multe slidere tocite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Da am fost, am intrat si eu...dar cu frica mare.Pai Edi are in plan si maine Amckart...si-a facut abonament la ei, il cunoaste toata lumea acolo Maine sunt 21 de grade iar, planuim un Amckart la ora 14.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Maine sunt 21 de grade iar, planuim un Amckart la ora 14.00? Sunt grade, dar este cam urat afara. Eu una stau potolita, m-a luat o durere de gat de nu mai pot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 La multi ani Sorineeeee!multa sanatate si toate cele bune bro'!sa ne traiesti o mie de ani fara vizite prea dese la mecanic,doar pt ''consumabile''!si sa dea Cel de Sus sa motoresti cu soarele la orizont muuuulti ani frumosi de acum incolo!!!la multi ani bro'! La Multi Ani Batrane ! Sa ne traiesti ! Sa te bucuri de familie ,prieteni si mobra ! La multi ani Sorin, sa fii sanatos ca sa te poti bucura de placerile vietii...familia, motorul. Pupici!!! La multi ani! Sanatate! Copii multi! Km multi! Motociclete deosebite! Si...ce mai vrei tu La multi ani, Sorin! And all the best! Si la cat mai multe slidere tocite Va multumesc tuturor pentru urari!!! Va pup si promit sa fiu mai tanar cu fiecare an ce trece....(in felul asta mai devreme sau mai tarziu o sa dau in mintea copiilor, dar ma rog....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Sunt grade, dar este cam urat afara. Eu una stau potolita, m-a luat o durere de gat de nu mai pot... Trece pana maine la ora 14.00 si din cauza soarelui de afara o sa iesi la o plimbare, ai sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 8, 2010 Share Postat Noiembrie 8, 2010 Trece pana maine la ora 14.00 si din cauza soarelui de afara o sa iesi la o plimbare, ai sa vezi Vedem, nu promit nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) Daca sunt interesati sau stiti pe cineva in cautare de un Hornet ingrijit : Hornet 600, 2006, ~7000 km, achizitionata din RO cu 0km. Revizii la timp (la cel mult 6 luni), ingrijita, folosita de fata (daca ar conta la ceva), in vara a avut facuta o revizie mai detaliata la Mechatronics CJ. Accesorii: - furtune frana metalice - Cau. GP Racer ~70% - finala Akrapovic - gear indicator - aripa roata spate - parbriz (nu e montat) - crash-bar (nu e montat) - crash-pads Pret: 3000 EUR 0740174489- Cioata Emilian frumoasa jucarie.bafta la vanzare Mesaj completat Va multumesc tuturor pentru urari!!! Va pup si promit sa fiu mai tanar cu fiecare an ce trece....(in felul asta mai devreme sau mai tarziu o sa dau in mintea copiilor, dar ma rog....) inca nu ai dat?pftiu....slabutz ..."ti-am" luat-o altii inainte Editat Noiembrie 9, 2010 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 inca nu ai dat? Mah ce bine e sa stiu ca sunt apreciat la adevarata mea valoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Mah ce bine e sa stiu ca sunt apreciat la adevarata mea valoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 nyt iar vi sa te dai rotund pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Maine sunt 21 de grade iar, planuim un Amckart la ora 14.00? Da, azi nu am reusit sa mai ajung pe Amckart, maine mai bagam o fisa sa vedem ce iese Mesaj completat nyt iar vi sa te dai rotund pe aici Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 9, 2010 Share Postat Noiembrie 9, 2010 Au anuntat ceva sanse de ploaie maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 nyt iar vi sa te dai rotund pe aici Bah da nicaieri nu mai am liniste..peste tot ma urmariti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Au anuntat ceva sanse de ploaie maine... Nu ploo, tocmai am vorbit la al de sus si a zis ca pana in 12.00 ar vrea sa ne stropeasca, dar nu prea ii arde sa produca apa Mesaj completat Bah da nicaieri nu mai am liniste..peste tot ma urmariti ! Vrei liniste mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Nu ploo, tocmai am vorbit la al de sus si a zis ca pana in 12.00 ar vrea sa ne stropeasca, dar nu prea ii arde sa produca apa Mesaj completat Vrei liniste mah? Have fun si sa aveti grija. Eu nu ma bag, abia daca am voce... Mi-am facut damblaua pe cbr, acum stau linistita, n-am acte, n-am nimic la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Have fun si sa aveti grija. Eu nu ma bag, abia daca am voce... Mi-am facut damblaua pe cbr, acum stau linistita, n-am acte, n-am nimic la ea e furata? auzi nyt-ul...tu aici cauti liniste?si doi la mana...stii ca tu esti VIP si oriunde esti vei fi urmarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 prima parte de poze de azi de pe AMC http://dl.transfer.ro/AMC-10.11.10-transfe...0nov-59381f.ZIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Sa dea dracii ,am stat 20 min sa copiez si sa dezarhivez si cand termin vad pozele cu betzivu de Over ! Am auzit ca iar ati luat Bmw-ul ala azi...poate il stricati pana vineri sa vedeti scandal ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 prima parte de poze de azi de pe AMC http://dl.transfer.ro/AMC-10.11.10-transfe...0nov-59381f.ZIP Si a doua parte? Iar v-ati dat mah la nemtoaica? Poate o iau si eu la o proba zilele astea, cat mai este cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu2009 Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 si.......... a doua parte http://dlf.transfer.ro/2AMC-10.11.10-trans...0nov-fcdf32.ZIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Noiembrie 10, 2010 Share Postat Noiembrie 10, 2010 Ce baiat harnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate