alias Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Salut. Este cineva printre noi care si-a luat BMW C1. Sa faca un pas in fata si sa se prezinte, l-am vazut personal pe Calea Mosilor, asa din intoarcere, din pacate rulam in sens invers pe banda 1, deci nici vorba sa pot sa intorc. Mama ce super era... avea si stergator de parbriz superb Sa-ti traiasca bijuteria mane, oricine ai fi! Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Daca este cineva care nu stie cum arata BMW C1, click pe link: http://www.motorcycle.com/mo/mcbmw/mcphotos/c1-1.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 Vezi ca il parcheaza constant la restaurantul Horoscop, piata Unirii Aha, multumesc Asfalt USCAT si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex C Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Salut. Este cineva printre noi care si-a luat BMW C1. Sa faca un pas in fata si sa se prezinte, l-am vazut personal pe Calea Mosilor, asa din intoarcere, din pacate rulam in sens invers pe banda 1, deci nici vorba sa pot sa intorc. Mama ce super era... avea si stergator de parbriz superb Sa-ti traiasca bijuteria mane, oricine ai fi! Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Daca este cineva care nu stie cum arata BMW C1, click pe link: http://www.motorcycle.com/mo/mcbmw/mcphotos/c1-1.jpg ce culoare era? eu am unul negru/gri, C1 executive. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 16, 2006 Autor Share Postat Mai 16, 2006 (editat) ce culoare era? eu am unul negru/gri, C1 executive. Bine ai venit printre noi si sa-ti traiasca. Eram in mers pe sensul celalalt si a trebuit sa intorc capul ca sa-l vad pentru ca l-am sesizat in ultimul moment (eram atent pentru ca abia trecusem de o trecere de pietoni, parca). Nu as putea sa spun ca era chiar negru, dar era ceva inchis la culoare oricum! Daca umbli prin zona, poate erai tu. Poate te (mai) vad vreodata sa mai salivez putin, ca tare-mi place jucaria! Intre timp daca ai ceva poze pe/cu micuta bestie te rog sa nu te sfiesti sa le postezi. Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Mai 16, 2006 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Cu putin noroc poti sa vezi unul parcat pe bd libertatii 18 pe bucata intre chei si casa poporului (unde sint bcr, tiriac, si alfa si, cred, sediul central banc post). Este al fostului meu sef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 are idee cineva cat costa o jucarie din asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Novix Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Mult, dupa parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Mult, dupa parerea mea! shi e pretzu fara taxe, transport etc. ce scuter e ala pe care nici nu te ploua cand se dezlantzuie natura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Poate vine omul la Arc sa admiram putin jucaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 hmmmmm nu este chiar foarte scump dar nici ieftin nu e, are abs...interesant zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 hmmmmm nu este chiar foarte scump dar nici ieftin nu e, are abs...interesant zic eu la vitezele fenomenale pe care le dezvolta, chiar e nevoie de abs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Problema e mai degraba cu inertia, dat fiind faptul ca alea au cateva kile bune (roll-cage-u, tavanul si chestiile conexe nu-s asa usoare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 da nu atinge viteze extraordinare dar SnapShot are dreptate, toate acele elemente enumerate mai sus aduc o greutate mai mare si cred ca totodata la o frana actionata mai puternic te dezechilibreaza un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 (editat) Ce mult mi-ar place si mie asa ceva! Belea de tot. Totusi sa nu uitam ca avand motor de 125 este ceva mai greu decat un moped. Din ce-am citit pe net toti se "plang" de faptul ca are prea multa stabilitate, o fi adevarat? Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Sa-ti tot vina sa tunezi asa ceva Editat Mai 17, 2006 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 C1 exista si in varianta de 180 cc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 C1 exista si in varianta de 180 cc. Misto, poate sunt si mai mari, oricum eu nu am gasit decat cate ceva despre cel de 125cc. Asfalty uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 lista asta o am din 2002, poate s-au mai schimbat de atunci: c1 5120 c1 family's friend 5527 c1 executive 5751 c1-200 5344 c1 200 family's friend 5751 c1 200 executive 5975 preturile sunt in euro si sunt CIP nu au decat 185 kile... mi se pare acceptabil am o carte intreaga de 35 pagini numai despre c1 (nu va vine sa credeti cate chestii stie) cine vrea date sa ma intrebe si scriu ce gasesc prin ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 17, 2006 Autor Share Postat Mai 17, 2006 lista asta o am din 2002, poate s-au mai schimbat de atunci: c1 5120 c1 family's friend 5527 c1 executive 5751 c1-200 5344 c1 200 family's friend 5751 c1 200 executive 5975 preturile sunt in euro si sunt CIP nu au decat 185 kile... mi se pare acceptabil am o carte intreaga de 35 pagini numai despre c1 (nu va vine sa credeti cate chestii stie) cine vrea date sa ma intrebe si scriu ce gasesc prin ea. Salut, ceva sanse sa faci niste poze la carte si sa le urci aici? Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 17, 2006 Share Postat Mai 17, 2006 da, nici o problema, dar maine ca sa iasa bine la lumina naturala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 da, nici o problema, dar maine ca sa iasa bine la lumina naturala. Multumesc. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 acum pun doar primele 3 poze cu primele 6 pagini, dar vreau sa pun toate paginile ca se vede ce scrie daca maresti poza si ma gandesc ca o sa fie unii interesati sa citeasca, dar cand ma intorc de la scoala ca acum trebuie sa imi fac temele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 inca una: restul le-am facut dar o sa le pun in cursul a cateva zile ca dureaza destul de mult sa le uploadez pentru ca sunt mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 inca 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Mai 20, 2006 Autor Share Postat Mai 20, 2006 Multumesc. Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 cu placere ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate