razxrr Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 2 luni in spital aroape coma.parte din plaman drept taiat,clavicula rupta,mana picior drept etc....... am tinut costumu ca boul in casa.e si dainese.numa casca si manusi am avut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razxrr Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 2 luni in spital aroape coma.parte din plaman drept taiat,clavicula rupta,mana picior drept etc....... am tinut costumu ca boul in casa.e si dainese.numa casca si manusi am avut. poze in curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Baaaaaahhh!!!! Ma omori cu inimaaa!!!! Cand, cum..??? Baga amanunte omule! Si amu esti intreg sau bat degetele pe tastatura fara tine!!?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon80 Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 da amanunte ca asta e ... ce si cum ai patit? ... De unde esti? Bine ca ai scapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 nasol, cand ti sau intamplat asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Nu pot sa cred ce noroc ai avut Pe viitor nu mai lasa costumul ala in casa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 eu inca mai am o tija in femurul stang si mi se pare horror dar tu cesa mai zic! bine ca mai esti in viata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 da si tu nishte detalii ! bine k esti in viata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 esti aproape destept, aproape norocos si aproape viu . Norocc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Noi ne miram cand vedem ca in fiecare zi mai apare un topic legat de accident, dar realitatea e ca sunt de 2 ori mai multe accidente, in care sunt implicate motoare, decat aflam noi, si acest topic sta marturie. Ontopic: bine ca ai supravietuit . . . intrebarea e ce ai de gand sa faci in continuare? Multi nu au avut dreptul la a doua sansa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 si daca aveai costumul probabil ca nu era atat de grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razxrr Postat Mai 8, 2006 Autor Share Postat Mai 8, 2006 si daca aveai costumul probabil ca nu era atat de grav... multumesc pt urari...dak aveam costumu era mai bine dar nu cu mult.nici un costum nu te poate salva pt ca atunci cand cazi de la cativa metri direct pe pamant e clar ca se sparge ceva in tine. si inca ceva am sectionate tendoanele de la picioru drept.se repara dar dureaza. o sa pun tot felu de poze sa vada lumea ce se poate intampla cand nimeresti un sofer care nu stie sa semnalizeze si sa se asigure cand vireaza la stanga. va salut din pacate pe 4 roti pana imi revin complet..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spown Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 insanatosire grabnica si recuperare rapida! uite ca am postat si eu o mica cazatura... imi pare rau ca ai patit asa ceva..dar pe mine costumul si casca m-a scutit de vreo 2 julituri si de vreo 2 copci poate! oricum data viitoare ia-ti costumul tot pe tine.. numai bine si sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Bine ca ai scapat,desi destul de "sifonat"...insanatosire grabnica!... Stau si ascult pe unii si pe altii...incep sa ma gandesc ...sa-mi iau...sa nu-mi iau...dar cred ca tot imi voi lua pt ca-i visu meu...altii isi doresc sa zboare,sa faca bungee...io vreau motoru meu...cer prea mult?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Mai 8, 2006 Share Postat Mai 8, 2006 Esti maxim baftos colegule!!! Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razxrr Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 (editat) poze cu mine in spital cu motoru si altele..... Editat Mai 9, 2006 de razxrr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 vai de capul meu... iti doresc insanatosire completa si cat mai grabnica! soferul cel tampit a ajuns macar la politie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razxrr Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 vai de capul meu... iti doresc insanatosire completa si cat mai grabnica! soferul cel tampit a ajuns macar la politie? are dosar si ma ocup de el....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Uitandu-ma in ce hal a ajuns motorul, eu spun sa zici mersi ca nu a fost mai grav de atat. Insanatosire grabnica, si apropo, mai ai ganduri sa te mai dai cu motorul pe viitor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razxrr Postat Mai 10, 2006 Autor Share Postat Mai 10, 2006 Uitandu-ma in ce hal a ajuns motorul, eu spun sa zici mersi ca nu a fost mai grav de atat. Insanatosire grabnica, si apropo, mai ai ganduri sa te mai dai cu motorul pe viitor ? enduro sa nu dea nimeni in mine......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Sanatate si recuperare rapida! Groaznic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Si eu trec la enduro sau cross, poate pe dealuri, munti sau paduri nu mai dau peste un bou de sofer care nu se asigura. Poate doar un urs sa intoarca pe linie continua si sa nu se asigure.Si oricum atunci ma izbesc de ceva moale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roli Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 Las-o moale pana esti din nou fara dureri. Sa faci recuperarea incet si corect. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 10, 2006 Share Postat Mai 10, 2006 multa bafta pe viitor si multa multa sanatate. mare noroc ai avut ca ai scapat, dupa cum arata motoru poti sa juri ca motociclistul era ... asa ca ai mare grija si nu te urca pe vreun motor pana nu te recuperezi in totalitate sanatate maxima inca o data si insanatosire cat mai grabnica!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Ceea ce nu te omoara, te intareste! Mergi, shi pune o lumanare la biserica, shi data viitoare vei fi mai experimentat! Insanatoshire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate