kcuf_di Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 (editat) Acum cateva ore colegul meu de camera Adi,era oprit la un semafor, in Timisoara, cand un tip intra in el din spate si-l proiecteaza in papucul din fata. Scuza: Ma uitam dupa o gagica! El este ok, motocicleta are avarii serioase. Dupa ce vine de la Politie poate intra si va da mai multe detalii. Editat Mai 5, 2006 de kcuf_di Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Oameni cretini,ma mai uit si eu dar cand nu am pe nimeni in fata,trebuie sa fii idiot sa intorci capul cand te indrepti spre o coloana de masini oprita la semafor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Traim intr-o tara de (cuvant urat), inconjurati de oameni de (cuvant urat).. insanatosire grabnica lui Adi si manelarului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Traim intr-o tara de (cuvant urat), inconjurati de oameni de (cuvant urat).. insanatosire grabnica lui Adi si manelarului! Buueeyy ce poola me de scuza e asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 ..bine ca e Adi ok !!! ca fierul se indreapta !!! PEACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 (editat) ..se indreapta fierul,dar uneori ca sa-l ai faci niste sacrificii ,iar fierul indreptat nu o sa mai fie ca inainte...concluzia ramine mereu aceiasi:o tara de cretini,de iresponsabili... Editat Mai 5, 2006 de 13 Todesengel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 vai de capul meu, 2 accidente intr-o singura zi! bine ca nu si-a rupt ceva colegul tau de camera... multi cretini pe sosea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Acum ca s-a intamplat , nu poti spune decat BINE CA NU A FOST MAI RAU!! vai de capul meu, 2 accidente intr-o singura zi! bine ca nu si-a rupt ceva colegul tau de camera... multi cretini pe sosea... Stai linistit ca mai mult ca sigur sunt de doua ori mai multe accidente pe zi , decat cele care apar aici. Spre exemplu numai eu am auzit (e adevarat ca doar de la cineva) de 2 accidente intamplate acum vreo luna si de care nu a spus nimeni nimic pe forum, iar acum cateva zile ma contacteaza pe mail un tip sa ma intrebe daca stiu pe cineva care dezmembreaza vreun GS ca el si l-a "trosnit la constanta" -> pe forum nu a aparut nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coffe Man Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Acum ca s-a intamplat , nu poti spune decat BINE CA NU A FOST MAI RAU!! Stai linistit ca mai mult ca sigur sunt de doua ori mai multe accidente pe zi , decat cele care apar aici. Spre exemplu numai eu am auzit (e adevarat ca doar de la cineva) de 2 accidente intamplate acum vreo luna si de care nu a spus nimeni nimic pe forum, iar acum cateva zile ma contacteaza pe mail un tip sa ma intrebe daca stiu pe cineva care dezmembreaza vreun GS ca el si l-a "trosnit la constanta" -> pe forum nu a aparut nimic. Din pacate asa e. Si eu stiu de mai multe accidente care nu au fost postate aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Buueeyy ce poola me de scuza e asta?! Sunt si exceptii evident. Dar gandeste-te ca f putine. Ma refer aici si la soferii care nu respecta motociclistii pe ca nu vrea muschiu` lor, si la cei care se uita daca vine ploaia cand sunt la volan.. si nu numai. Asta e parerea mea. Si tara nu cred ca ar fi de (cuvant urat) daca n-ar fi locuita de marea majoritate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 ..se indreapta fierul,dar uneori ca sa-l ai faci niste sacrificii ,iar fierul indreptat nu o sa mai fie ca inainte...concluzia ramine mereu aceiasi:o tara de cretini,de iresponsabili... Cum a fost vina conservarului ,o sa-i dea RCA-ul si sper sa se descurce si sa-si puna piesele NOI pe ea si o sa fie ca noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Traim intr-o tara de (cuvant urat), inconjurati de oameni de (cuvant urat).. insanatosire grabnica lui Adi si manelarului! vorbesti prostii ! traim intr-o tara minunata, pacat ca-i populata...si cu oameni de (cuvant urat) Bine ca n-a patit nimic prietenu tau!...si totusi pacat de motor!... tractoristu insa... trebuia supus la "tratament" Sanatate,numai bine,strazi curate(de idioti) sa ne auzim ( ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaMishto Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 vorbesti prostii ! traim intr-o tara minunata, pacat ca-i populata...si cu oameni de (cuvant urat) Bine ca n-a patit nimic prietenu tau!...si totusi pacat de motor!... tractoristu insa... trebuia supus la "tratament" Sanatate,numai bine,strazi curate(de idioti) sa ne auzim ( ) da un back si o sa vezi ca am lamurit problema in ultimul post din pagina anterioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 6, 2006 Share Postat Mai 6, 2006 Multi tampiti ... Pana la urma cred ca e mai bine sa stam langa coloana (sau intre) decat in coloana la semafor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 6, 2006 Autor Share Postat Mai 6, 2006 Multi tampiti ... Pana la urma cred ca e mai bine sa stam langa coloana (sau intre) decat in coloana la semafor... Sau mai bine deloc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate