Grubb Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Yamaha MT03... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 As vrea sa mai pot visa ca mai am putin si fac 18 ani. Primiti si "cotonogi" de peste 25 de ani? Punem un topic si pt cei la 30 de ani? ....glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 As vrea sa mai pot visa ca mai am putin si fac 18 ani. Primiti si "cotonogi" de peste 25 de ani? Punem un topic si pt cei la 30 de ani? ....glumeam Poi viseaza si tu sa faci 18 ani din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Mda ...am imbatranit De aia te plimbai tu si in stanga si in dreapta?...deh ,tineretea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 cagiva mito repsol honda yamaha (de oricare :D ) ktm (la fel ) n-o sa am niciuna din astea, sper la o jawa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 vreau sa traiesc pe o strada..desenata de-u copil.. sa fiu si eu un desen ....... vreau sa invat sa scriu corect ... eu visez !!! mult ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 eu vizez la un LC4 Enduro , Un 950 Super Enduro , dar probabil ca o sa am Dominator(ieftin si isi face treaba) sau DR 650 RS - u lu` tata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 o sa ma injurati... GSXR 1000 K5 cred... daca nu K3 asta sigur...daca nu ma schilodesc cu rsu... si daca o sa fie finante un Lc4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 kawa zx9r sau cagiva raptor 1000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tinta Nicky Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 (editat) Eu visez la un ducati 749S sau o honda repsol cu tobe adevarate!ori o kawa zx9r!in nici un caz yamaha r1 Editat August 12, 2006 de Tinta Nicky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Ce de micutzi pe forumul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 in nici un caz yamaha r1 mici m1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Ce de micutzi pe forumul asta mici dar mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 Visez la un Ktm pt inaltimea si kilogramele mele, si la bani sa-l pot cumpara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat August 12, 2006 Share Postat August 12, 2006 r6 sau cbr 600 si un enduro p langa astea daca exista finantare totate astea p la 25 d ani cred.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 visez acum mai nou,la motocicleta lui tata..gsxr750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 visez sa ajung ca eminem visez la un r1 visez la pamela anderson visez sa am bani lu becali visez sa ma trezesc la realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 visez sa ajung ca eminem visez la un r1 visez la pamela anderson visez sa am bani lu becali visez sa ma trezesc la realitate banii. cu 2 i. si in general thread-ul asta e numai despre motoare la care visam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 banii. cu 2 i. si in general thread-ul asta e numai despre motoare la care visam trebuia sa se gaseasca un destept sa comenteze el ceva .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 asta e problema cu desteptii astia. nu isi pot tine gura. moto guzzi nevada. am un poster cu ea si arata atat de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 pai invata sa ti-o tii...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motocic Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 nu mai taia i-uri, te rog frumos. mai bine baga mai multe (peste 3, si nu o sa ma mai leg de tine). tii se scrie in cazul de fata. ontopic: ceva mic si dragut. a, eu oricum sunt offtopic pe thread-ul asta since am peste 18 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 asta fannyflint iti recomand sa te urci pe bloc si sa te arunci in cap... RATATULE>.. aici e vb de motoare cand o sa faci si tu cu motoru ce face erol atunci sa incepi sa comentezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 RATATULE> Group: Membra nu s-o prins nimeni ca ii tipa? sau scrie aiurea acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 13, 2006 Share Postat August 13, 2006 eu nici nu m am uitat nu contaza ratat/a tot aia e=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate