Sari la conținut

Petrosani - Bucuresti


sorcer
 Share

Postări Recomandate

Deci se hotaresc ce-i trei : sorcer (florin) , f_zolton (zoli) si radu sa mearga la bucuresti!

Plecam din Petrosani pe la 12:30 .

Prima oprire la peco!

 

Apoi plecam catre bucuresti !

Urmatoarea oprire : Manstire Lainici unde aprindem cate o lumanare

 

Plecam mai departe spre Targu Jiu , unde ni se alatura si speedr1_2004(vali) cu masina :

post-6816-1146994891_thumb.jpg

Acum gasca e completa si plecam spre bucuresti !

Eu fii vitezoman mai intotdeauna eram cu mult inainte celorlalti !

Drumu a fost super , iar la intrarea in bucuresti ne astepta gaxel(mihai) !

Infometati dupa atata drum mergem si noi la o pizzerie sa mancam si apoi ajungem la radu acasa , unde parcam motoarele , bem o berica , mai discutam un pic si asa se facu ora 1 noaptea !

 

Dimineata iara infometati

 

Sambata dimineata ne prezentam si noi la arc , facem cateva poze si apoi mergem la smaeb !

 

Vizitam smaebu . Si bineinteles iata si cateva poze de la smaeb:

post-6816-1146995366_thumb.jpg post-6816-1146995386_thumb.jpg

post-6816-1146995399_thumb.jpg post-6816-1146995460_thumb.jpg

post-6816-1146995602_thumb.jpg

Dupa smaeb se preda stafeta bucurestenilor :

 

post-6816-1146995582_thumb.jpg post-6816-1146995650_thumb.jpg

post-6816-1146995666_thumb.jpg post-6816-1146995686_thumb.jpg

post-6816-1146995701_thumb.jpg post-6816-1146995713_thumb.jpg

Dupa care ne intalnim si cu motobrand , care reuseste sa faca o tura cu eliminatoru lui zoli !

Iar acum drumu spre casa !

Prim buc vali reuseste sa zgarie un pic masina ! (nici nu se vede zgarietura)

Inainte de a intra pe autostrada oprim la carfour sa mancam

 

Si acum urmeaza austrada !

Eu bineinteles vitezoman o iau inainte si ma intalnesc cu doi baieti din sibiu cu care am strabatut autostrada !

Oprim la Pitesti la omv :

post-6816-1146996051_thumb.jpg

In cele din urma apar si restu !

Pitesti -Valcea a fost ok drumu , fara evenimente!

Din valcea plecam spre Tg Jiu , dar nu ajugem decat pe la 30-40 km de Tg jiu , deoarece zoli ramane in pana de benzina ! Gasim o sticla si ii da radu niste benzina care ia ajuns la limita sa ajunge pana la primul peco , unde alimentam toti !

Ajungem la Tg Jiu unde ne despartim de vali si mergem spre casa !

Urmeaza descrierea drumului de la Tg Jiu la Petrosani , dar il las pe zoli sa povesteasca deoarece el este actorul principal in aceasta cascadorie ! :moto:

Editat de sorcer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iaca s-a consumat si prima etapa a stafetei gandita de Radu, stafeta care speram sa parcurga toata tara si sa atraga atentia si noua, si celorlalti asupra accidentelor carora le tot picam victime. Stafeta in sine sunt doua drapele, un tricolor si steagul acela rosu care apare in pozele de mai sus, si un soi de jurnal de bord, unde am trecut o scurta descriere a ceea ce s-a intamplat in acest tur pe care l-am inceput noi.

Frumos ar fi fost sa-l lasam pe Radu (Raducu) sa initieze acest topic, pentru ca ideea stafetei ii apartine, iar drumul asta nu s-ar fi intamplat fara initiativa si ospitalitatea lui, dar el nu va avea acces la net pana maine, iar noi ardeam de nerabdare sa scriem ceva de frumoasele 2 zile pe care le-am avut.

O sa incerc sa adopt un stil de jurnal, cam cum am scris si in jurnalul de bord. Cei care am avut onoarea sa fim primii purtatori ai stafetei am fost: Raducu pe Gilera RC 125, f_zoltan pe Kawa EL 250, Sorcer pe Yamaha FZR si de la Targu Jiu ni s-a alaturat SpeedR1_2004 cu un Volkswagen Transporter. Mentiune speciala pentru membrul onorific Speed, care a avut grija de noi pe drumul de intoarcere ca o closca, protejand coloana de la spate pe intuneric. Nu cred ca i-a fost usor sa mearga in ritmul nostru, dar a facut-o fara sa fie deranjat, oricand gata sa ajute.

post-3618-1146999703_thumb.jpg post-3618-1146999741_thumb.jpgpost-3618-1146999787_thumb.jpg

Am plecat de la Petrosani vineri pe la pranz, cu speranta de a ajunge inainte de asezarea intunericului. Previziunile de vreme au fost dubioase, dar s-a dovedit ca am avut bafta tot drumul. Am evitat cu succes haita de caini de la intrarea pe Defileul Jiului, haita care imi pusese gand rau cu nici o saptamana inainte, si am dat inainte pe curbe. Prima oprire am facut-o la Lainici, o manastire ortodoxa de la mijlocul Defileului, unde am zis sa aprindem cate o lumanare pentru vii (unde ne includeam si pe noi :moto: ) si una pentru cei care nu mai sunt p'aici, datorita accidentelor moto.

 

La Targu Jiu ne-a asteptat Speed, care, desi ar fi putut sa faca drumul asta lejer singur si fara griji, a preferat sa ni se alature. ATV-ul lui onorific marca VW il aveti in poza in postul lui Sorcer. Pana la Pitesti nu ar mai fi mare lucru de povestit, s-a mers mai incet, mai iute, traficul destul de incarcat, mai ales in apropiere de Pitesti, unde am cam mers bara la bara. Notabila a fost eventual setea Gilerei lui Radu, opririle la fiecare suta de kilometri ajungand o constanta :ok: Cred ca de fapt era un soi de marcare a teritoriului :).Mama ce seceta a lasat in buzunarul lui Radu treaba asta...

La Pitesti au inceput telefoanele, cei de la Bucuresti care stiua de noi au inceput sa ne sune sa vada cum mai suntem. Am intrat pe autostrada. In ceea ce ma priveste era portiunea cea mai plictisitoare si neplacuta a traseului , daca puteam activa un pilot automat cred ca ma intindeam pe motor sa trag un pui de somn.

post-3618-1147004114_thumb.jpgpost-3618-1147004507_thumb.jpgpost-3618-1147004731_thumb.jpg

Noroc ca domnul Gaxel s-a milostivit de noi, ne-a dat intalnire la km 62 si ne-a propus o alternativa mai putin plicticoasa prin satele aflate la sud de autostrada. In poze e 'vaca' lui Gaxel, 'capra lui Radu' si T4-le lui speed. Kawa mea fiind mai mica, e si ea ascunsa undeva acolo. De la faza asta a lipsit Sorcer cel Dilau, care a simtit nevoia de zburdat si a dat liber cailor putere inca de la inceputul "autostrazii", ca a stat destul pe sec :blink:. Asa ca am iesit de pe autostrada si am mers pe o sosea paralela, cand mai buna, cand mai proasta. Singurul care a simtit considerabil diferenta a fost Speed, ca noi ocoleam cu usurinta gropile, dar el avea 4 roti, mai greu de folosit 'off-road'. Bineinteles am mers mai incet, am si ocolit vreo 10-20 km, da' drumul a trecut pe nevazute, si ne-am intors pe autostrada destul de aproape de Bucuresti. Sorcerul intre timp a facut cuie :crack:, ca a asteptat , zice el, o ora juma' sa ne terminam noi ocolul semi-offroad. La sfarsit de autostrada ghici ce am facut? Pun pariu ca nu v-ati prins, ne-am oprit la benzinarie :crack:

 

Apoi ne-am despartit de Speed, care avea alt program pentru seara aceea, urmand a ne reintalni la SMAEB. In Bucuresti treburile s-au precipitat, a urmat o goana nebuna de la semafor la semafor, strecurare intre coloanele de masini, accelerari si frane sa muchie, adica tot soiul de chestii pe care copilul cuminte care sunt nu le face defel, mai ales nu pe intuneric. Mie mi s-a parut a fi o calatorie cu montagne-rousse, dar Gaxel spunea amuzat ca "bine ca nu am prins ora de varf". Am ajuns la 'hotel Radu', adica la domiciliul susnumitului, care si-a luat responsabilitatea de a ne caza pe toti. Apoi am zis ca e bine sa ne vedem si fara casti pe fata, asa ca am mers in apropiere la o pizza, o maslina si o atentie, nonalcoolica, pentru ca eram in continuare pe roti.

Seara am terminat-o dupa plecarea lui Gaxel, povestind langa o bere vrute si nevrute, pana mult dupa miezul noptii. Inainte am tras un mic shooting cu drapelul stafetei. Eroi: Radu, Sorcer, Gaxel si subsemnatul, flancat de bodyguarzii mei :crack:

post-3618-1147005376_thumb.jpgpost-3618-1147005420_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Misto povestirea :ok: Adevarul este ca tu mai tot pimpul era in fata noastra dar la zeci de km :moto: Poi cum sa mearga Radu sau Zoli dupa Florin(nebunul)? Florin avea o Yamaha FZR 500 din `91 , Zoli avea un Kawasaki de 250 Eliminator daca nu ma insel iar Radu avea o Gilera RC de 125, eu aveam un VW Transporter T4 de 2.500 cm. Florin Zbura cu 180 iar noi mergeam cu 90-100, max 110. La un moment dat m-am luat dupa Florin si am ajuns cam la 160 KM/h dar ma uitam in spate si nimik deci cei doi Zoli si Radu ramaneau in spate, am incetinit si m-am adaptat la viteza celor doi coechipieri de drum :moto: . Mi-a placut la nebunie drumul si peripetiile explicate mai sus de catre Florin(socer_xl). Apropo nu mi-am zgariat masina ci l-am zgariat pe ala din fata mea(cel din fata mea avea un golf 4 si sustinea ca eu i-am zgariat bara). Zgarietura era pe o supratata de 2 mm patrati :ok: :) . Era din Cluj CJ-8590 :blink: Mama lui de conservar (si eu tot conservar:) ) m-a purtat la politie. Cand am ajuns la politie am asteptat 1 ora aproximativ si ne-am lasat pagubasi ca mai trebua asteptat inca 4-5 ore.(Doamne ajuta ca am scapat)

Cea mai tare faza :crack: Vroia sa-i dau asigurarea sa vopseasca o portine de 2 MM PATRATI :crack: :pow: :crack:

Pe cei 3 coechipieri i-am cunoscut pe messenger:) Am luat legatura si ne-am intalinit la plecare. Nu am cuvinte sa explic cat de mult mi-au placut acesti coechipieri de drum. :haha: Oameni de treaba. O sa vin sa mergem la un gratar in Petrosani :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

180 numa pe autostrada , in rest mergeam pe la 100-110 !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos. Prima etapa s-a consumat. Urmeaza nr. 2. Intentionam sa mergem la Ploiesti la MotorRock, peste doua saptmani. Asteptam amatori de preluare a stafetei de acolo. Hai, mai cu indrazneala, sa nu-i dezamagim pe Baietii de la Petrosani care au inceput actiunea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropo am uitat sa zic ca mi-am petrecut noaptea de vineri spre sambata la un preten cunoscut tot pe messenger. post-6883-1147003983_thumb.jpg Am fost cu el si cu pretena lui sa mancam in oras la mol :moto: Nu ma asteptam sa fie asa de sociabil si saritor la nevoie si el si prietena lui :blink: Dar avand in vedere ca este OLTEAN este de-al meu. Multumesc foarte mult si lui in special ca m-a cazat peste noapte raman dator. :crack: . Oltene Time 2 Rde :) mai tarziu bafta :crack: Te astept la un gratar :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Continui aici partea doua a povestii. Se pare ca azi gandesc incet si primul post mi-a luat cateva ore, in plus e si lung cat o zi de post.

 

Sambata a inceput cu o desteptare surprinzator de usoara, desi nu am dormit cine stie cat. Ospitalitatea lui Radu s-a manifestat si prin o masa de dimineata care a picat beton. In poza manca numai ei, doar nu eram dilau sa pun poze compromitatoare cu un mancau la masa (adica eu).

post-3618-1147006552_thumb.jpgpost-3618-1147006755_thumb.jpgpost-3618-1147006780_thumb.jpg

Cu "rezervoarele" umplute am plecat la Arc, unde eram asteptati, conform intelegerii de o echipa destul de numeroasa. Am intarziat, ca niste mirese care se respecta, da' ce falnici eram cu drapelele desfasurate in vant :moto: Multumim celor care ne-au asteptat la Arc, pe unii ii tin minte, pe altii nu, o sa va rog sa completati voi numele celor care au fost acolo. Incep eu, cu Lotru si prietena, Ali-Baba, Feroce...

De la Arc am mers la SMAEB. Aici am beneficiat de ajutorul si ospitalitatea celor aflati de servicide la standul motociclism.ro, Iulian, Gogu007 si fiica, Irina ninja-skija... Daca ei nu ar fi putut sa ne gazduiasca bagajele, ne-ar fi fost tare greu sa mai vizitam targul. Standul Motociclism.ro am vazut ca a fost placa turnanta a majoritatii forumistilor, punct de intalnire, loc in care se revenea in mod permanent. Oricum, era un loc cu oameni placuti unde era o placere sa revii. Singurul meu regret e ca nu l-am intalnit pe Nitescu, dar am avut placerea sa discut cu Renatta (sar'na :ok:) Astept in continuare sa aud vesti bune din partea 2Roti.

post-3618-1147008449_thumb.jpgpost-3618-1147008415_thumb.jpg

A urmat predarea efectiva a stafetei, la un suc, ca bere nu s-a putut :) Am facut o procedura ca la carte, am predat-preluat steagurile, am dat cu subsemnatul, am facut poze... A fost fain, si ne dorim ca toti cei ce vor purta stafeta sa se distreze la fel de bine ca noi. A, fost mandri ca pentru aproape o zi drapelul nostru a fost expus in standul motociclism.ro si apoi langa o domnisoara frumoasa pe chopperul din standul 2 roti :blink: In felul asta am fost si noi putin parte din SMAEB, o chestie pe care nici nu am visat-o.

post-3618-1147009771_thumb.jpgpost-3618-1147009239_thumb.jpgpost-3618-1147009807_thumb.jpgpost-3618-1147010192_thumb.jpg

Unul din scopurile mele cu drumul asta, a fost sa intalnesc multi dintre oamenii cu care ma intalnesc toata ziua pe forum, iar la capitolul asta mi-am depasit toate asteptarile. In primul rand a fost Gaxel si Motobrand, cei cu care ne mancam multe ore pe messenger, apoi Lotru si confratele meu eliminatorist Ali-Baba impreuna cu toti cei de la Arc, toata echipa intalnita la standul motociclism.ro. Am avut bucuria sa strang mana cu Dan Nastase, cu care ne-am contrat o vreme pe forum, dar pe care-l respect pentru ce face, si m-am desfatat ochii cu minunatiile pe care le fac Bono si cu Klaus. Am fost onorat sa discut si cu Zsolt Szilveszter, la un stand KTM care oricum a fost pentru mine cel mai adevarat stand dintre toate.

post-3618-1147028282_thumb.jpgpost-3618-1147028422_thumb.jpgpost-3618-1147027846_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in sfarsit o terminat si zoli povestirea :moto: :ok: :)

scuze de fapt nu e terminat acu vad !

Tre povestit si drumu de intoarcere !!

Editat de sorcer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si ca sa nu credeti ca drumul inapoi nu a avut si el "farmecul" lui, ii fac hatarul la Sorcer sa descriu si intoarcerea.

Plecat de la SMAEB oarecum tarziu, dar tot raul spre bine, ca am prins poza de grup. Apoi am plecat spre iesirea din Bucuresti, nu inainte de a reintregi echipa cu Speed si al lui T4. Prinsi in jocul trecerilor printre coloanele de masini si gonitul la un moment uitasem de Volkswagen, spre rusinea noastra, dar Speed s-a descurcat si ne-a prins iute urma. La un moment dat a avut un incident cu un Polo sau Golf, pe care poate l-a atins din spate la un stop, dar muierea de langa sofer a crezut ca s-a intalnit hotu' cu prostu' si pentru o zgarietura pe bara cat juma' de ban spera sa-i vopseasca cineva toata bara. S-a linistit cand a vazut ca e mult de asteptat la politie, si a descopertit ca de fapt nu e asa de importanta constatarea, dar ne-a mai tinut pe loc cel putin o ora nebuna. In plus ne-a rapit sansa de a ne aseza si noi in trupa completa la masa. Noi , motoristii, am mancat la Carrefour Militari, dar Speed a fost nevoit sa ia mancare la pachet, cand a scapat de nebuna. Las' ca, vorba lui, ne-om vedea la o iarba verde in Vale, cat de curand.

post-3618-1147029030_thumb.jpgpost-3618-1147029128_thumb.jpgpost-3618-1147029170_thumb.jpg

A urmat o goana nebuna, sa prindem lumina pana in Pitesti, ceea ce dupa cum se vede am reusit. Sorceru' bineinteles ca a disparut imediat la intrarea pe autostrada, ceilalti trei am mers in ritm de 100-110. Pe langa noi treceam din timp in timp vitezane dezlantuite, dar nu deranjau pe nimeni. Nici nu apucau, ca erau prea putin vizibili, vedeai un far, auzeai un 'vrrrrooooum' si eventual apucai sa observi stopurile daca erai pe faza. :moto:

Imi venea in minte un banc cu trei motociclisti in spital, ghips si tot tacamul. Povestind fiecare ce au patit, cei doi cu vitezane narau ca mergeau cu 150-200 si au pierdut cate o curba, asa ca au ajuns in miriste. Al treilea, cel mai grav accidentat ii asculta, da neincrezator din cap si zice: "mergeam si eu cu 50 cu Mobra mea, au trecut vitezanele pe langa mine, am crezut ca stau pe loc si am coborat de pe motor".

La Pitesti ne-am reunit cu Sorcer Dilaul, asta dupa ce am tras la benzinarii diferite, si am luat-o, deja pe intuneric, catre Valcea. Aici au inceput putin problemele, ca farurile lui Radu bateau cam slab, dar am mers cum s-a putut, frumos in grup. De mare ajutor ne-a fost Speed, care ne proteja spatele, chiar daca poate uneori ne cam injurau cei prinsi in spate. Am mers mai incet doar in curbele descendente de pe Dealul Draganului, in rest cred ca am avut o viteza decenta.

La Valcea a urmat o pauza de alimentare... Radu a bagat gaz la rezervor, da' Zoli a cam uitat, desi nu a mai alimentat de la Bucuresti, si Kawa are doar 11 l la ghiozdan. Am intins-o catre Targu Jiu, drum lung si plicticos, prin sate intunecoase si camp deschis cat incape. Nu au fost evenimente semnificative, cu exceptia unuia singur... Pentru ca nu am alimentat la Valcea, am ramas frumos in pana prostului la 15-20 de km de cea mai apropiata benzinarie. Noroc ca Radu mi-a donat acel litru care m-a scos din mizerie, dar in viata mea nu am asteptat atat luminile unei benzinarii, iar cand in Scoarta am vazut benzinaria, am simtit ca am tras lozul castigator :ok:.Ce putin ii lipseste omului sa fie fericit! :)

 

Luminile Targu Jiului au aparut, am ajuns si in oras, si la un moment dat a venit momentul sa ne despartim de Speed. Personal mi-a parut rau ca s-a spart gasca, dar fiecare cu casa lui :blink:. In Targu Jiu ma simteam deja acasa, pentru mine Defileul a fost intotdeauna o formalitate placuta. Am pornit catre Petrosani in formatia initiala. Am mers in frunte, si am dat talpa pentru ca apropierea de casa ne dadea aripi. Singurul lucru care ma ucidea era ca farul lui Sorcer, puternic si prea aproape de mine, ma ardea din oglinda de imi facea basici pe fata, dar am mers inainte, ca nu mai conta nimic. Am intrat pe Defileu cu placerea de a fi aproape la tinta.

Si acum se va consuma ultimul episod notabil, avandu-l erou suferind pe subsemnatul. Un pic de relaxare in minus probabil ar fi fost binevenita, dar din pacate dupa ce am trecut de Lainici, in una din curbele foarte stranse, m-am trezit in bataia farului cu un bolovan cam cat pumnul. Neavand timp sa-l mai evit, am dat inainte, dar decizia nu a fost foarte fericita. Roata fata a decolat lateral, impreuna cu restul motocicletei, dar Zoli a ramas pe aceeasi directie, aterizand oarecum pe burta, daca stau sa ma gandesc bine. Altfel nu imi explic frumoasele zgarieturi de pe viziera castii. Noroc ca mecla mea nu s-a nimerit sa fie in locul ei. :crack: Ma adun de pe jos, fac un iute inventar la toate terminatiile si descopar ca mare lucru nu am patit, dar ca degetul mare de la mana stanga nu prea e intreg. Baietii vin langa mine ingrijorati, intrebandu-ma ce am patit. Eu, mare "erou", le spun ca "nu mare lucru" desi degetul incepuse sa ma doara de ma .... pe mine :crack: Pana la urma am fost nevoit sa adaug ca probabil mi-am rupt un deget, stiind ca ambreiajul e cam greu de tras fara un deget mare, deci nu aveam sansa . Am ridicat motorul, am tras un tur, si am vazut ca a scapat mai intreg decat mine, in afara de farul belit nevazandu-se nimic altceva stricat.

Mai aveam cam 10, maxim 15 km pana acasa, doar nu era sa chem ajutoare, asa ca am descoperit cum e cu schimbatul vitezelor si asa. Bucuros ca totusi se poate, le-am zis baietilor ca o iau incet inainte. Asta am si facut, cu o mica exceptie, incetisorul meu ajungand totusi la 50-60 km/h :crack: Norocul era ca a mea Kawa sta bine la cuplul la turatii mici, asa ca puteam sa merg linistit in a cincea, chiar in cele mai stranse curbe ramase, fara sa mi se inece motorul sau sa simt nevoia de a mai trage de ambreiaj. De aici nu ar mai fi multe de zis. Ne-am despartit si de Radu, care a mers spre Vulcan, iar eu am fost escorat de Sorcer pana la bloc. Singura intrebare am, oare cati vecini a trezit nebunu' cand a provocat acel rateu ucigator la ora 2 noaptea... Sigur l-au injurat cateva zeci de vecini nevinovati. Poate ca-i place, dar daca a apucat sa se uite careva pe geam, sigur la mine se vor uita urat, ca pe el nu-l cunoaste lumea.

In prezent am mana cat franzela, da' sigur o sa cedeze ea. Daca ma mai bazaie maine, poate merg si la doctor, dar nu prea ma trage inima... Parca as lasa natura sa-si urmeze cursul, numai sa se poata. IN ceea ce priveste casca, ia uite Speedule ce de musculite aveam la Pitesti pe viziera, si daca au mai ramas cateva, sigur le-am raschetat cu asfalt in Defileu :lol: Daca o sa ma simt pregatit, o sa postez o poza si cu "noul model de viziera."

post-3618-1147035203_thumb.jpgpost-3618-1147035274_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:moto: super tare povestirea si speed ai uitat sa mentionezi ca la bucuresti la smaeb te-ai intalnit si cu mine :ok:

si sper ca la anu sa ma intalnesc si io cu toti membrii acestei excursii si sa facem toti o tura cu motoarele.

speed noi pe r1 cat ma repede posibil dar constienti de puterea ei bafta tuturor si sper ca sezonu moto anul acesta sa fie fara evenimente nefericite

 

PS: io am mobra si bancul ala zici ca e adevarat ca odata era sa fac asa =)) :)

Editat de bikerboy-iuliano
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:moto: Imi venea in minte un banc cu trei motociclisti in spital, ghips si tot tacamul. Povestind fiecare ce au patit, cei doi cu vitezane narau ca mergeau cu 150-200 si au pierdut cate o curba, asa ca au ajuns in miriste. Al treilea, cel mai grav accidentat ii asculta, da neincrezator din cap si zice: "mergeam si eu cu 50 cu Mobra mea, au trecut vitezanele pe langa mine, am crezut ca stau pe loc si am coborat de pe motor".

 

 

Misto bancul. Povestirea nu mai zic este mai frumoasa ca bancul. Ce-a fost a trecut dar nu se uita. Ne vedem la gratar si povestim. :) Nb ca este cam tarziu povestim cand ne-om vedea. :ok:

post-6883-1147038433_thumb.jpg

Editat de SpeedR1_2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

superb... intradevar imi vine sa ma urc pe pereti ca am patit ce am patit inainte de acest eveniment... oricum abia astept sa imi povestiti live cum a fost ... bravo si sper ca stafeta aia nu va ramane in loc ... ride safe

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In sfarsit, am ajuns si eu la munca...

 

Povestirea lui Zoli este cuprinzatoare si corecta. Eu as putea sa adaug parerile mele, referitoare la acest drum. A fost super!!!

 

Partenerii de drum au fost deosebiti, si desi eram categorii diferite (vitezana, chopper, enduro si o dubita) am reusit sa formam un grup omogen. Au fost unele momente cand evadarile lui Sorcer il faceau sa ne astepte cate o ora, sau chiar mai mult. Aceste evadari au fost compensate in schimb de rabdarea lui Vali, care ne-a asigurat spatele pe tot parcursul drumului, desi putea sa scuteasca ore bune daca ne-ar fi abandonat!

 

Drumul in Bucuresti a fost mult mai obositor psihic, decat restul traseului. Noi nefiind obisnuiti cu traficul si cu strecuratul printre masini, l-am luat prin surprindere pe Gaxel, care ne-ar fi pierdut la fiecare semafor. La intoarcere, Florin a reusit sa ma supere... Simtind ca se apropie autostrada, nu a mai avut rabdare sa mearga linistit in spate, si a facut o depasire printre mine si Zoli, ceea ce m-a facut sa-l claxonez, si sa-i spun sa o ia inainte ca eu nu mai merg cu el.

 

Pentru mine, drumul nu a fost deloc obositor. Placerea condusului motocicletei, fie zi, fie noapte a sters cu buretele orele de nesomn: Vineri am plecat din Petrosani pe la 12:30, cred ca era trecut de 20:00 cand am ajuns in Bucuresti. Am mancat, am povestit, si la 1:30, am adormit; Sambata ne-am trezit la 8, am fost pa Arc, la Salon, pe la 19:00 am plecat spre Petrosani, iar la ora 02:00 am intrat pe usa! Pot sa spun ca aveam o parere de rau cand am parcat motorul si am concluzionat: "s-a terminat drumul, asta a fost tot, deocamdata"!

 

Oricum, am tras o concluzie: cel putin in oras, imi e frica mai mare de motociclisti, decat de automobilisti! Asta pana la proba contrarie...

 

Inca un amanunt, pe care vreau sa-l mentionez: ospitalitatea de care vorbea Zoli i se datoreaza lui Ionel (fratele meu) care ne astepta cu un bax de bere si copanele pregatite de a fi aruncate in jar. Mai mlult, cand a vazut curtea plina de motoare, s-a uitat la motorul lui Florin si a zis: "mi-as lua si eu"!

 

P.S. Safeta a ajuns cu bine, a facut un popas la standul motociclism.ro, a fost predata bucurestenilor (nu-i mai nominalizez pt ca.. se stie deja) si.. asteapta drumul spre Ploiesti! De acum inainte o asteapta muuuulte calatorii, si sper ca toate sa aiba un final fericit, asa cum a fost etapa Petrosani-Bucuresti.

Editat de Raducu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropo de rateuri ! Dupa ce am plecat de la zoli pana la garaj tot asa am tinut-o !! Ca eram fericit ca am ajuns acas cu bine !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropo de rateuri ! Dupa ce am plecat de la zoli pana la garaj tot asa am tinut-o !! Ca eram fericit ca am ajuns acas cu bine !!

Pai la felul in care ai gonit, aveai toate motivele sa fii bucuros!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se putea bucura si daca mergea incet , la drumurile si soferii (din toate categoriile) de pe la noi e un motiv de bucurie oricum.

Atata drum ptr. o seara la Bucuresti , fie el si SMAEB , asta apreciez eu !

Editat de LOTRU
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...