biancocelleste Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 sau asa dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 sau asa dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 serios, planuiesc ca la anul sa vad si eu timisoara in premiera pentru prima data cred ca am gasit si ghid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 mergem impreuna la Timisoara , anul asta eu am ajuns de 2 ori p-acolo , e intr-un mare fel orasul asta , dau un "like it" , bafta cu cablul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 mergem impreuna la Timisoara , anul asta eu am ajuns de 2 ori p-acolo , e intr-un mare fel orasul asta , dau un "like it" , bafta cu cablul ! Deci se prefigureaza o prima iesire pentru viitorul sezon Imi doresc de mult timp sa vad orasul acela minunat. Am fost in Arad si Oradea si mai toata lumea mi a spus ca Timisoara e mai frumoasa. Asta m-a uimit pentru ca stiu cat de falosi sunt ardelenii in ceea ce priveste orasele lor. Cu cablul nu am rezolvat mare chestie, va trebui sa il iau pe comanda dar asta o voi face pentru sezonul viitor. Pana atunci se va repara pastila de unde a si sarit cablul. Primesti Alex mare brigada de bucuresteni la anu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 Primesti Alex mare brigada de bucuresteni la anu' ? Ma pregatesc deja sufleteste , evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) stie cineva cum se regleaza avansul la aprindere la yamaha xj600s?am manualul dar pozele sunt cam sterse..pun si o poza mai jos pentru exemplu.daca este decalata se invirte de generator cu o cheie fixa sau de roti cu ambreiajul cuplat in 1-a?ms. Editat Octombrie 2, 2011 de justme2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) stie cineva cum se regleaza avansul la aprindere la yamaha xj600s?am manualul dar pozele sunt cam sterse..pun si o poza mai jos pentru exemplu.daca este decalata se invirte de generator cu o cheie fixa sau de roti cu ambreiajul cuplat in 1-a?ms. La xj nu ai cum sa reglezi avansul.Aia se face automat din cdi ,curba de avans e in map-ul care il contine cdi.Pt curiozitatea ta scanteia o da cand repereul care trece langa senzor se termina,nu cand incepe. Ai doua simboluri pe fulia cu repere.Uul e T si celalalt F.T e pct mort superior si F e fire.unghiul dintre ele e avansul.Ala il poti muta doar cu dalta si ciocanul Editat Octombrie 2, 2011 de edysson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Octombrie 2, 2011 Share Postat Octombrie 2, 2011 (editat) am gasit un manual de xj 1100 care m-a lamurit..timpul la aprindere nu se regleaza ci doar se verifica. . Editat Octombrie 2, 2011 de justme2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 24, 2011 Share Postat Octombrie 24, 2011 salutare, din pacate la prima tranteala am pierdut mult ulei si de fiecare data cand merg cu ea primii km se aprinde martorul de ulei, pe urma isi revine. vreau sa ii mai completez ulei numai ca nu stiu ce fel de ulei ar trebui sa adaug...este un model general ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 (editat) salutare, din pacate la prima tranteala am pierdut mult ulei si de fiecare data cand merg cu ea primii km se aprinde martorul de ulei, pe urma isi revine. vreau sa ii mai completez ulei numai ca nu stiu ce fel de ulei ar trebui sa adaug...este un model general ? Salut , fiind o cantitate "mica" de ulei care completezi nu prea conteaza marca sau vascozitatea, sa fie doar mineral sau semisintetic uleiul de completare si de motociclete. Mergi pe un 10w40 sau 15w50 semi, sau mineral.(nu exista un model general) Spor Editat Octombrie 25, 2011 de -alex- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Si inca o intrebare, moto ma forteaza sa i schimb vitezele pe la 3 sau 4 mii de ture ca altfel huruie ingrozitor...asta ar trebui sa fie carburatia nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Si inca o intrebare, moto ma forteaza sa i schimb vitezele pe la 3 sau 4 mii de ture ca altfel huruie ingrozitor...asta ar trebui sa fie carburatia nu ? Huruit suna a problema la cutia de viteze! daca merge "infundat" si sare ca o capra atuncea e carburatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Octombrie 25, 2011 Share Postat Octombrie 25, 2011 Si inca o intrebare, moto ma forteaza sa i schimb vitezele pe la 3 sau 4 mii de ture ca altfel huruie ingrozitor...asta ar trebui sa fie carburatia nu ? Da-o la careva care a avut diversion sau ceva in genu' sa dea o tura... altfel, treaba e subiectiva... de schimbat la 3-4k se schimba doar daca n-ai baut cafeaua de dimineata si inca dormi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Octombrie 30, 2011 Share Postat Octombrie 30, 2011 @ biancocelleste ai rezolvat ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann800 Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Diva mea a gasit un nou proprietar acum 4 zile.la multi km impreuna!De azi sunt proprietarul unui Hornet,Diva m-a slujit cu credinta,desi pe o perioada scurta din luna mai pana acum si doar 5000km.Salutari celor de aici si multumiri celor care m-au ajutat cu diverse sfaturi!Sa ne auzim cu bine in viitorul sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whi5ky_man Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Salutare! Am schimbat garnitura de la capacul de chiulasa (era imbatranita si dadea ulei). A mers totul OK pana la punctul in care a trebuit sa pun la loc furtunele si vacumurile(pe cele de banzina le stiu este voba de cele doua furtune care vin de jos de la carter plus cele de la incalzirea carburatoarelor). Problema mea este ca nu mai stiu exact care unde vine. Ma poate ajuta cineva cu o scurta explicatie sau cu o poza? Moto - XJ 600 diversion 1996. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Noiembrie 5, 2011 Share Postat Noiembrie 5, 2011 Salutare! Am schimbat garnitura de la capacul de chiulasa (era imbatranita si dadea ulei). A mers totul OK pana la punctul in care a trebuit sa pun la loc furtunele si vacumurile(pe cele de banzina le stiu este voba de cele doua furtune care vin de jos de la carter plus cele de la incalzirea carburatoarelor). Problema mea este ca nu mai stiu exact care unde vine. Ma poate ajuta cineva cu o scurta explicatie sau cu o poza? Moto - XJ 600 diversion 1996. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whi5ky_man Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Multumesc -Alex-! Aveti idee unde pot gasi suruburi pentru capac? Ale mele sunt un pic fortate si cred ca data viitoare nu se vor putea desface? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-alex- Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Multumesc -Alex-! Aveti idee unde pot gasi suruburi pentru capac? Ale mele sunt un pic fortate si cred ca data viitoare nu se vor putea desface? dezmembrari, reprezentanta yamaha sau improvizatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 Salut. Daca nu imi mai incarca un XJ 900F ar fii mai probabil releul sau statorul? carbunii i-a schimbat raposatu proprietar (am bonul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Noiembrie 10, 2011 Share Postat Noiembrie 10, 2011 verifica statorul , care , daca e in scurt este vinovat pt arderea releului ! deci ambele , da un semn poate ne vedem cu mobrele surori xj900 ! Johane ! ati facut acte sau noul proprietar umbla tot cu vechile mele numere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Multumesc foarte mult, termin cafeaua si ma duc sa verific. De vazut nu cred, sunt cam 2600km pana in bucuresti, si e cam frig pentru un asemenea drum. Poate la vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edysson Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 verifica statorul , care , daca e in scurt este vinovat pt arderea releului ! deci ambele , da un semn poate ne vedem cu mobrele surori xj900 ! Johane ! ati facut acte sau noul proprietar umbla tot cu vechile mele numere ? La xj releul de incarcare mai are si un plus care vine de pe contact ca sa alimenteze excitatia,verifica daca ai curent pe el cind pui contactul.Ai 7 fire: 3 faze galbene sau albe 2 fire plus si minus 2 fire subtiri care duc la excitatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lestatlioncourte Postat Noiembrie 11, 2011 Share Postat Noiembrie 11, 2011 Am verificat statorul e ok, releul insa nu e. E bine totusi intr-un fel ca releul e mai ieftin si statorul nu pot sa il scot afara ca am crash-cage la motor si este prins cu niste imbusuri monstru de care nu am. Asta e vagabontu' Astia sunt carbunii care sunt noi cum a zis raposatu' Si asta e crash-cage-u care ma incomodeaza de cand m-am urcat prima oara pe ea. Va multumesc tuturor pentru ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate