Vizitator sorin28m Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 am facut si noi o tura mica de control! super frumos pe zapada nu am filmat mai mult ca s-au congelat bateriile de la aparat LA ZAPADA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Iese cineva sambata/duminica , se anunta 20 grade Editat Decembrie 23, 2009 de bogdancbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 eu vin ca daca tot e cald cred ca fac si plaja, ca bronzu e sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 (editat) eu vin ca daca tot e cald cred ca fac si plaja, ca bronzu e sanatos soarece iar n-aveai de gand sa-mi zici ca iesi cu motoreta mea ? Editat Decembrie 26, 2009 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Decembrie 27, 2009 Share Postat Decembrie 27, 2009 dRAGOANE, TE-N CUCU DOMNULUI CA MA CHINUI IAR SA NU IMI DEA ASTIA WARN, CREZI CA DACA AI FACUT SI TU 2-3 GROPI, CATEVA SUTE MOTOARE CONCEPT MODIFICAT SI OLEACA DE OFFROAD ESTI SMECHER? bAH; ITI ARATA STULEWQ CUM ZBOARA VULTURU INTRE PIETRE.... lA MULTI ANI BAIETI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 (editat) La multi ani si tie bai AKI, te asteptam pe coalaul nostru asa amarat cu 2 gropi si-un damb sa vedem cat rezisti tu pe el , deh ca poate invatam si de la tine ceva doar esti profesor nu ps. ai fost la Ciprian de la Dual sa-ti iei yamaha? Editat Decembrie 30, 2009 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Cica se iese duminica pe 3 la un vin fiert si cateva ture de cocalu Mai vine cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 mama pana la anu mai e ..... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 mama pana la anu mai e ..... ) Nici nu vei sti cand a trecut asa repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Decembrie 31, 2009 Autor Share Postat Decembrie 31, 2009 HAI LA MULTI ANI, COCLAU RACERI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kilometru Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 HAI LA MULTI ANI, COCLAU RACERI!!!! Metra.!!! I will come fast ma' am sa-ti sfishii numarul.. doar sti cine este fratili tau de nomol.. Cu cine intru eu in prapastie si nu mai iesim de acolo... Ne vedem cat de curand , dar mai intai vin sa studiez noile modificarii aduse . vaia con diod...! Amigo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 De pura curiozitate, a verificat cineva al cui e terenul? Ma gandesc ca, in caz de vine proprietarul, se lasa destul de naspa, dar daca-i al primariei, s-ar putea cere in concesiune pe xx ani si cu bani de la EU un investitor sa faca "coclaul" pista adevarata de motocross cu tot ce-i trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 de interesat nu e greu dar cu investitoru eu prefer sa investeasca in alta parte asa cum e acuma e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 De pura curiozitate, a verificat cineva al cui e terenul? Ma gandesc ca, in caz de vine proprietarul, se lasa destul de naspa, dar daca-i al primariei, s-ar putea cere in concesiune pe xx ani si cu bani de la EU un investitor sa faca "coclaul" pista adevarata de motocross cu tot ce-i trebuie. Si eu zic ca e bine asa cum e. Cine vrea pista adevarata, sa mearga la Ciolpani. Daca se face aici pista, nu o sa mai fie gratis. Cat despre teren, nu stiu daca o sa-l revendice cineva prea curand, fiindca sunt cativa stalpi din aia de inalta tensiune de care nu prea ai cum sa scapi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 (editat) Terenul este concesionat de Electrica. Din cauza nodului de inalta tensiune de acolo nu ai voie sa desfasori activitate (comerciala sau necomerciala acolo). Expunerea la campul electromagnetic de acolo timp indelungat (o constructie permanenta) este strict interzisa. Din cauza asta nu vad nici vreun investitor nici vreun proprietar pe acolo sa faca ceva. Pana mea, numa sa nu va creasca sfarcuri pe frunte de la radiatii... in rest arata foarte misto. Editat Ianuarie 16, 2010 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Pai perfect, asta vroiam sa aflu. Deci practic nu-i niciun fel de ilegalitate, iar daca vine cineva si face gura in afara de politie i se poate da foarte lejer cu flit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 In alta ordine de idei: care vii maine ? O sa fiu pe acolo dupa 11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 eu am fost ieri si a fost bine bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 eu am fost ieri si a fost bine bine Inteleg ca nu ai simtit nevoia de utilitati gen WC-uri, dusuri, terase, restaurante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Inteleg ca nu ai simtit nevoia de utilitati gen WC-uri, dusuri, terase, restaurante? a nu,am avut paket cu mancare de la mama si cand am avut nevoie sa merg la wc am pus motoreta pe crik si dai fratie ce bine a fost la aer fara sa mai caut buda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 17, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2010 Si eu zic ca e bine asa cum e. Cine vrea pista adevarata, sa mearga la Ciolpani. Daca se face aici pista, nu o sa mai fie gratis. Cat despre teren, nu stiu daca o sa-l revendice cineva prea curand, fiindca sunt cativa stalpi din aia de inalta tensiune de care nu prea ai cum sa scapi. nu a fost niciodata gtatis, numai ca unii au pus bani pentru constructie, s-au inplicat, in timp ce altii au venit sa se dea, ca e gratis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 nu a fost niciodata gtatis, numai ca unii au pus bani pentru constructie, s-au inplicat, in timp ce altii au venit sa se dea, ca e gratis... auuuuuuuuuuuu bine spus jumba acum sa speram ca cei care au venit moca o sa se simta si poate o sa ajute pe noul an 2010, respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) Eu ce sa mai zic, ca am bagat 22 de mil numai in motorina plus 6 zile pierdute pe buldozer. Nu ar fii rau daca se face o lista cu cei care au contribuit financiar sau material asa poate recuperam si noi din paguba. Editat Ianuarie 17, 2010 de Dragonu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 legat de treaba asta cu pus osu la ce se face acolo sau dat un ban. io am fo anu trecut de cateva ori. m-am dat. mi-a placut. care vor conditii mai speciale zic sa se intrebe daca aveau nocturna pe maidanu unde bateau mingea cand erau mici. am vorbit si amicii cu care am fost iar concluzia logica e ca, asa spartan cum e, coclaul a halit bani pentru a fi adus la stadiul asta si o sa mai halesca ca sa fie imbunatatit sau macar intretinut. vorbim totusi de o zona amenajata. si nu-s 4 pietre cu care faci portile la miuta. am zis ca hai sa ne facem un sistem si daca se intampla sa ajungem de mai mult de 3 ori pe luna sa ne dam acolea, sa punem de-acum un banut deoparte si sa cotizam si noi. as zice ca nu ar strica sa existe o persoana "desemnata", sa ii zicem, care sa functioneze pe post de casier pentru coclau. si / sau daca is oameni care pot sa ajute si altfel decat cu bani sa aiba un om de contact "oficial". la fel, daca tot m-am apucat io sa ma dau cu presupusu la nivel managerial , as zice ca nu ar strica sa fie formulate in scris un minim de reguli pe care trotinetistii de vin p-acolea sa le respecte. numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 (editat) legat de treaba asta cu pus osu la ce se face acolo sau dat un ban. io am fo anu trecut de cateva ori. m-am dat. mi-a placut. care vor conditii mai speciale zic sa se intrebe daca aveau nocturna pe maidanu unde bateau mingea cand erau mici. am vorbit si amicii cu care am fost iar concluzia logica e ca, asa spartan cum e, coclaul a halit bani pentru a fi adus la stadiul asta si o sa mai halesca ca sa fie imbunatatit sau macar intretinut. vorbim totusi de o zona amenajata. si nu-s 4 pietre cu care faci portile la miuta. am zis ca hai sa ne facem un sistem si daca se intampla sa ajungem de mai mult de 3 ori pe luna sa ne dam acolea, sa punem de-acum un banut deoparte si sa cotizam si noi. as zice ca nu ar strica sa existe o persoana "desemnata", sa ii zicem, care sa functioneze pe post de casier pentru coclau. si / sau daca is oameni care pot sa ajute si altfel decat cu bani sa aiba un om de contact "oficial". la fel, daca tot m-am apucat io sa ma dau cu presupusu la nivel managerial , as zice ca nu ar strica sa fie formulate in scris un minim de reguli pe care trotinetistii de vin p-acolea sa le respecte. numa bine. Cred ca regulile nu fac altceva decat sa strice spiritul locurilor. Peste tot sunt reguli acolo era o zona unde nu existau aceste reguli si de asta cred eu ca venea lumea,asta il facea diferit de Ciolpani sau alt circuit.Alergai de nebun pe campuri veneai cand vroiai si plecai tot asa.in cazul asta ar trebui faca acele reguli ciobanii(tigani) de acolo care pasc oile printre gunoaie si cu care m-am certat de dese ori cand am fost acolo.De fapt ei ar fi indreptatiti sa faca aceste reguli ptr ca,,circuitul,, se afla pe pamantul pe care ei l-au ocupat inaintea motociclistilor. Singura regula care este buna: FARA REGULA Cu prea multe reguli garantez ca lumea isi va gasi un alt coclau pe care sa se dea pana va veni si acolo un istet care sa faca reguli si tot asa mai departe. Faptul ca Dragonu a bagat bani acolo este de laudat dar el a facut asta din hoby,daca incearca sa-si recupereze banii o sa vada ca nimeni nu va plati nimic,el stia lucrul asta cand a inceput sa faca amenajari. Tot nu a inteles nimeni,comunism nu exista,este utopic,ce este al tuturor de fapt nu-i al nimanui si se supune legilor ... ,,nimanui,, Mesaj completat Cred ca regulile nu fac altceva decat sa strice spiritul locurilor.Peste tot sunt reguli acolo era o zona unde nu existau aceste reguli si de asta cred eu ca venea lumea,asta il facea diferit de Ciolpani sau alt circuit.Alergai de nebun pe campuri veneai cand vroiai si plecai tot asa.in cazul asta ar trebui faca acele reguli ciobanii(tigani) de acolo care pasc oile printre gunoaie si cu care m-am certat de dese ori cand am fost acolo.De fapt ei ar fi indreptatiti sa faca aceste reguli ptr ca,,circuitul,, se afla pe pamantul pe care ei l-au ocupat inaintea motociclistilor. Singura regula care este buna: FARA REGULA Cu prea multe reguli garantez ca lumea isi va gasi un alt coclau pe care sa se dea pana va veni si acolo un istet care sa faca reguli si tot asa mai departe. Faptul ca Dragonu a bagat bani acolo este de laudat dar el a facut asta din hoby,daca incearca sa-si recupereze banii o sa vada ca nimeni nu va plati nimic,el stia lucrul asta cand a inceput sa faca amenajari. Tot nu a inteles nimeni,comunism nu exista,este utopic,ce este al tuturor de fapt nu-i al nimanui si se supune legilor ... ,,nimanui,, Pe alta parte cred ca este de bun simt ca fiecare care se da pe acolo si VREA,atentie si vrea,sa dea ceva,sa dea ptr ca Dragonu si altii au muncit si au cheltuit sa amenajeze.Nici la biserica nu iti baga nimeni mana in buzunar dar daca tu consideri ca poti contribuii la ceva cu ceva ptr casa Domnului sau la spritzul popii poti da niste bani si se considera ca ai facut o fapta buna Editat Ianuarie 17, 2010 de cetateanulx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate