Inger`Albastru Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 Mi-am comandat o pereche de gume si vreau sa stiu unde le pot schimba ... Imi trebuie o vulcanizare sau service unde sa aiba stander deoarece RF-ul meu nu are cric central. Locatii doar in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat Mai 11, 2006 Share Postat Mai 11, 2006 da... am luat un fly-er de la smaeb... da cred ca e scump la ei... era undeva spre pitesti pe autostrada al doilea pod... parca daca vrei neaparat ma duc sa caut fly-erul... dar...era scump! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 eu le-am schimbat la autozone de fiecare data. Este langa Mc Donalds's-u de la piata matache. Te costa 30-35 RON schimbarea rotii pe spate. Am mai sunat si la RaznaMotors, da' ei iti pun roata in bratze si te lasa sa te descurci singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip Postat Mai 12, 2006 Share Postat Mai 12, 2006 Poti si la sama service pe plevnei, aproape de intersectia cu witting. Au stander, si mecanicul era ok. Am schimbat la o aprilia pegaso acum 2 sapt. In schimb preturile mi s-au parut foarte mari, fiecare operatiune este 30RON. Daca schimbi ambele pneuri si vrei si echilibrat te va costa 150 - 180RON :-) . Cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carbone Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Poti si la sama service pe plevnei, aproape de intersectia cu witting. Au stander, si mecanicul era ok. Am schimbat la o aprilia pegaso acum 2 sapt. In schimb preturile mi s-au parut foarte mari, fiecare operatiune este 30RON. Daca schimbi ambele pneuri si vrei si echilibrat te va costa 150 - 180RON :-) . Cip decat sa schimbi la astia mai bine iti iei alt motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Cine nu vrea sa murdareasca pe manutze, plateste.Normal, nu? Altfel, daca ai cheile trebuincioase ca sa dai tu singur roata jos si sa le-o pui in brate celor de la vulcanizare, te costa schimbatul gumelor in jur de 5 lei pe Dudesti sau pe Fundeni la Auto-Soft sau orice vulcanizare de cartier unde cunosti baietii. Nu ai nevoie de stander, poti sa folosesti cu incredere cricul hidraulic de la vulcanizare. .(asta in ideea ca ai cricul lateral) Spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DR DOOM Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 are cineva idee de unde pot lua un cauciuc pt o aprilia rs 50? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 Off-topic dar in acelasi timp on-topic: De la un magazin care comercializeaza cauciucuri. Daca spuneai ce fel de cauciuc vrei ( dimensiuni/SH sau Nou/Strada-Circuit-Ploaie) si mai ales NU PE TOPICUL ASTA poate aveai sanse sa gasesti. Acum PA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Am si eu ac problema azi ca trebuie sa incalt domi cu bocancei noi Deci, dupa ce ne luptam acasa si scoatem rtotile, le luam la pachet si le ducem unde? La Sama e scump, la Autozone iar e scump,......deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 (editat) La Pneurom e 20RON/roata echilibratul si inca 20 RON / roata demontat+montat pe moto. nu stiu cat e incaltatul ca n-am avut nevoie. Editat Iunie 14, 2006 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Am si eu ac problema azi ca trebuie sa incalt domi cu bocancei noi Deci, dupa ce ne luptam acasa si scoatem rtotile, le luam la pachet si le ducem unde? La Sama e scump, la Autozone iar e scump,......deci? pe fundeni, imediat pe dreapa dupa ce cobori podul. 4 lei schimbul de cauciuc pe o roata, program pan la 10 noaptea, lucreaza frecvent la moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Gata, domi are cauciucuri noi. Pentru ca am abandonat motoreta pe o straduta, pana proastei- again m-a salvat Lizuka (Razna motors) trimitandu-l pe Methalgost sa ma recupereze. Recuperat, mers luat cauciucurile, mers la service, schimbat rotile, cauciucurile, spalat si lantul si sprayat, pretul nu vi-l zic ca faceti coada maine. Sa spunem ca la bugetul de austeritate care il aveam, a picat manusa ajutorul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate