XCS911 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Gusturile nu se discuta se respecta!am cerut doar niste pareri! crezi ca ma ajuta cu ceva parerea ta prietene? pot sa imi pun 1000 de semne de nike te incanta cu ceva? abtine te te rog de la comentarii stupide! Iarta-ma. Am reactionat in felul asta pentru ca sunt frustrat ca n-am avut nicio motocicleta cameleon. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Nenorocitilor, voi realizati cati cameleoni sunt ucisi pt cateva grame de vopsea ? tare rau Trotinel era sa cad dupa scaun de ras PS : nu face gixxeru cat vopseaua... tu incepator fiind sansele de a aseza pe "burta" sunt mari . cad motociclisti cu experienta ,cu cauciuri care se preteaza la un anume stil de mers dar un incepator... asa cum a zis un coleg mai sus las-o asa ,vezi despre ce e vorba si dupa vopseste-o cum vrei tu! Editat Noiembrie 19, 2009 de christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2009 De asta imi e si mie frica de cazaturi! in rest daca la pret ar fi cat de cat ok m-as baga... mai astept poate pe la vara-toamna daca raman la aceasta idee! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KillTheMF Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 (editat) Nu inteleg ce treaba are manelele cu vopseaua asta , peste tot in lume sunt masini / motociclete vopsite asa , si in plus arata si bine. Se numeste pearlescent sau mai simplu cameleon , n-are nicio treaba cu ficatu cameleonilor. Editat Noiembrie 20, 2009 de KillTheMF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nchivu Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 Superba conserva! chiar isi merita banii pentru o masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Tipule . Du-te la un magazin care comercializeaza vopsele. Explici omului ce doresti, iti comunica un pret. Cel mai simplu, fara cameleoni,fara ficati etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OveR Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Sincer eu zic ca e oribila culoarea si mai ales pe o motocicleta .Dar daca astea sunt gusturile tale .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 (editat) Singura problema e ca vopsea cameleon am mai vazut. Ce zici de vopsea de care nu mai vezi la nimeni, la propriu? Uite aici. Vezi numai sa lasi o parte nevopsita sa o poti gasi. Editat Noiembrie 23, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) Nenorocitilor, voi realizati cati cameleoni sunt ucisi pt cateva grame de vopsea ? ce tare ai fost la faza asta sincer si eu am un srad dar al meu e din 98' si cum ai scris mai sus "Gusturile nu se discuta se respecta" sincer,arata fain cu culoare pearlescent (perlate) sau cum spui tu "cameleon" dar XCS911 cam are dreptate,daca doamne fereste o sa cazi sau o sa faci un accident eu garantez ca ori mergi sa te imbeti si plangi, ori plangi si mergi sa te imbeti Editat Decembrie 3, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 peste tot in lume sunt masini / motociclete vopsite asa , si in plus arata si bine. Mie mi se pare ca arata ca dracu' . La urma urmei , fiecare cu gusturile lui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) vezi tipule ca pe site la " Alte servicii" ai sa gasesti vopsea de asta.... Editat Decembrie 3, 2009 de revolt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate