Jorj Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Nu stiu daca stiati sau nu, daca s-a mai scris imi asum greseala. Pana pe 30 se depun taloanele, parca. Partea naspa e ca prin conditiile concursului se cam autoexclude provincia - mi-ar fi placut sa traiesc cu speranta ca am o mica sansa sa castig asa o "pesa". Succes la restul!!! http://www.motociclete.com.ro/component/co...mp-competition- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 mai sunt doua topic-uri cu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suru Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 Nu stiu daca stiati sau nu, daca s-a mai scris imi asum greseala. Pana pe 30 se depun taloanele, parca. Partea naspa e ca prin conditiile concursului se cam autoexclude provincia - mi-ar fi placut sa traiesc cu speranta ca am o mica sansa sa castig asa o "pesa". Succes la restul!!! http://www.motociclete.com.ro/component/co...mp-competition- Poti trimite formularul si prin posta. Bafta. George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2009 mai sunt doua topic-uri cu asta... Ma gandeam eu sa mai fie cel putin un topic... eh, pana la urma urmei cred ca e mai util aici, la sectiunea "Motociclete de viteza" decat la rubrica "Bursa>Vanzari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) in formular scrie sambata 30 noiembrie.... oare din ce an e ideea? Editat Noiembrie 18, 2009 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suru Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 E o greseala. Luni 30.11.2009 Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 GRAND PRIZE WINNERS: * The unique, Factory Racing prepared Valentino Rossi replica YZF-R1 winner is: Justina Vilimaite from Vilnius, Lithuania * The one-off, Factory Racing prepared Ben Spies replica YZF-R1 winner is: Milada Simkova from Cary, Slovakia * The exclusive, Factory Racing prepared Cal Crutchlow replica YZF-R6 winner is: Claude Guyot from Aigle, Switzerland Prize winners of Tshirt for Romania Name, Town 1 JULA CRISTIAN, ARAD 2 DUMITRU MIHAI, BUCURESTI 3 VOICULESCU ALEXANDRU, BUCURESTI 4 FILIP FLORIN, ARAD 5 COTOC PAUL, TIMISOARA 6 GAVRILAS IONEL, SEBES 7 TODORAN LIANA, REGHIN 8 GAVAN COSMIN, BUCURESTI 9 DAVID MARIUS, CELARU, DOLJ 10 ILIE EUGENIA, CONSTANTA 11 CRUDU DIANA, PIATRA NEAMT 12 MUNTEANU EMILIA, BUCURESTI 13 RUSU CONSTANTIN, BUCURESTI 14 CHICAN NICOLETA, BUCURESTI 15 DUMITRESCU CLAUDIA MIHAELA, BUCURESTI 16 COMAN ROMEO, BRAILA 17 POPLAHOV DORINA, BRAILA 18 TEODOR ANA, TULCEA 19 TULUMB MARIA, CONSTANTA 20 RAUTA VASILE, NEHOIU 21 BANU IONEL, CONSTANTA 22 CRACIUNESCU CARMEN, BRASOV 23 PERCEC ALEXANDRU, RADAUTI 24 MIHAI VALENTIN, CONSTANTA 25 MANOLESCU MIHAI, CONSTANTA 26 STEFAN ANGHELUS, BUCURESTI 27 DUMITRU NICOLETA, BUCURESTI 28 MIHAILESCU IULIA, VALCEA 29 NEAGU ANDREI, CONSTANTA 30 GHICA VIOREL, BUCURESTI 31 STANESCU VICTOR, CIOLPANI 32 ILIE TEODORA, URICANI 33 SIMIONESCU GABRIEL, BUCURESTI 34 PETRINA IOSIF, BRASOV 35 DICU MIHAI, BUCURESTI 36 BORDEUT OVIDIU, BUCURESTI 37 CONDREA RAZVAN, SF.GHEORGHE 38 VARGYASI JANOS, SINZIENI 39 PARASCHIV GABRIEL, PLOIESTI 40 ANTON GABRIEL, BUCURESTI 41 MOISE MARIUS, BUCURESTI 42 DOBRE CRISTIAN, BUCURESTI 43 PANDARU ION, PITESTI 44 PAVEL ALEXANDRA, BREAZA 45 BADEA EMIL, BUCURESTI 46 BRANDUS MIHAI, BUCURESTI 47 POPESCU DAN, BUCURESTI 48 POPA ADRIAN, TIMISOARA 49 RADULESCU DAN, TULCEA 50 GODEANU LIVIU, CRAIOVA 51 MANOLACHE DANIEL, TITU 52 CONSTANTIN ROBERT, BUCURESTI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Si continuarea listei de mai sus... 53 POLIZU TUDOR, BUCURESTI 54 ZAHARIA CRISTIAN, CONSTANTA 55 BIVOL RADU, BUCURESTI 56 MLADIN SILIA, BUCURESTI 57 DRAGOMIRESCU ALEXANDRU, BUCURESTI 58 POPA FLORIN, BUCURESTI 59 JULA CLAUDIA, ARAD 60 PIRVU MARIUS, BUCURESTI 61 ANTONE CRISTIAN, GIURGIU 62 BANCIOG ANTON, GALATI 63 NECULAI CIPRIAN, BUCURESTI 64 MANEA MARIANA, BUCURESTI 65 COSMIN MARIAN, DAMBOVITA 66 OPRESCU DRAGOS, BUCURESTI 67 ION ISPAS, CORABIA 68 TITA RAMONA, CARACAL 69 SANDRU AUREL, ALBA IULIA 70 NICOLAE VALENTIN, VALCEA 71 DALIU GABRIEL, BUCURESTI 72 MARIAN MARIAN, ILIA 73 ASOLTANEI GHEORGHE, SIBIU 74 TOMA PATRICIA, GHIMBAV 75 DRAGOMIR ANDREI, BUCURESTI 76 GEAMBASU RALUCA, FOCSANI 77 TICLETE FLORINA, CAMPULUNG 78 BUTA ALEXANDRU, BUCURESTI 79 CRISAN PETRISOR, HATEG 80 SOLOC PAUL, BUCURESTI 81 IUGA VLAD, ARAD 82 GHEORGE MARIAN, TG MURES 83 ROGIN PANTELIMON, PIATRA NEAMT 84 CRISTIAN ALEXANDRU BOTA, BUCURESTI 85 MIHOCI MAGDA, BARLAD 86 MIHAILESCU LAURA ALEXANDRA, VALCEA 87 ILIE SANDA SIMONA, URICANI 88 PUNGAN MADALINA ANGELA, TARGU-JIU 89 DARJAN CARMEN, BRAILA 90 SUTEU CRISTIAN, TG. MURES 91 MIREA AURELIAN, TULCEA 92 GAVRILAS ASINEFTA, SEBES 93 MITROFAN BOGDAN FLAVIUS, TIMISOARA 94 BUHOV CALIN, ARAD 95 BATRANA DANIEL MARIUS, ARAD 96 ULITA TRAIAN AUREL, TIMISOARA 97 MICULESCU SORIN, CARANSEBES 98 MEREMZOI IONUT ALEXANDRU, BUCURESTI Eh, daca nu a fost sa fie de-o mobra, e bine ca am castigat un tricou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 sunt interesat sa cumpar de la unul din castigatori un tricou. astept. pm. multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 AM CASTIGAT ,dar numai un tricou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Februarie 9, 2010 Share Postat Februarie 9, 2010 Tricou am castigat si eu, o sa scriu si Honda pe el ca sa nu se supere viespea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate