floyota Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 iacata primele imagini. am zis ca idei avem...acum...trebuie sa impacam cat mai multa lume. concursul nu se vrea unul nici de "rupt capu", nici plimbare in parc. e clar ca trebuie sa fie spectaculos pentru cei care se uita si deloc plictisitor pentru cei care au renuntat la un weekend de padure. nu degeaba brandul e "offroad arena-trial urban". e, acuma vine intrebarea unde ar aseza fiecare limitele. evident, parerile sunt diferite si aproape la fel de numeroase ca si participantii. printre inscrisi sunt baieti care se dau numai in jurul capitalei. trebuie sa le dam si lor o sansa. macar sa termine cate un tur. vin si cei mai buni...ei nu vor adormi in traseu. nimic nu e de netrecut. unii insa vor trece mai repede, altii mai incet. unii cu saritura, altii copiat. garantia cursei sta in numele cluburilor care o fac. pentru cei care intreaba daca nu e prea usor...noi avem piloti in club, nu gashte. pentru cei care intreaba daca nu e prea periculos...de cand facem curse nu au existat evenimente majore. ne vedem in weekend...hai sa aratam publicului avizat si neavizat ca enduristii sunt tipi cernutzi prin site fine, au caracter, testicole(chiar daca sunt fete) si stiu sa faca spectacol. ps...evident vor aparea detractori imediat (baietii care stau in traseu deja au strans primele pareri. dani a facut o rampa pe urcare, au aparut doi trei care au zis ca e oribila...apoi a sarit-o de cateva ori si deja i-a auzit pe pufaitori spunand ca se putea mai greu...asteptam argumente atasate ciupiturilor de fund...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 cam tremura chilotii pe mine de frica si nerabdare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) e bine bine maine din cat am inteles se pune banda totul este in program si sincer toti baieti muncesc la greu chiar isi dau interesu si plus ca totul este calculat,gandit respect Editat Noiembrie 26, 2009 de g3o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) daca e 1000e premiu or sa vina destui enduristi buni sa-l ia. nu de distractie restu is umplutura . diferenta cit de cit reala intre aia buni se face punind obstacole mai grele si mai multe Editat Noiembrie 26, 2009 de oake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 astazi a fost frumos.. maine va fi si mai si jeorj . .maine iau aparatul da-te naiba ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 da maine prezent imi iau costumu de balerina si sa vezi poze toate ca toate o sa fie frumos rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 moderatorii sau cine se ocupa de asta ,reparati linkul din bannerul de pe prima pagina a forumului ptr ca e bulit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 ce am facut azi ! motorul meu incredintat lui g3o fiindca recuperarea genunchiului meu e greoaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 salutare baieti! va rog sa faceti poze si la traseul ATV;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 sincer eu nu am dc nu ai spus maine vezi pe viu traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 in curand o sa pun si poze de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 in curand o sa pun si poze de azi multumim! din pacate nu am putut ajunge si nici maine nu ajung! Era misto cu quadu:( aveti poze de pe traseul quad/atv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 deci e geo sau nighwish? , oricine ar fi insa, se cam stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 deci e geo sau nighwish? , oricine ar fi insa, se cam stie. din cauza unei fracturi de menisc ce a impiedicat participarea mea ,i-am incredintat motorul meu+ echipam , unui foarte bun prieten "g3o" < aici pe forum l-am injectat cu microbul asta de vreo 2 luni incoace .. eu sunt in recuperare .. asadar poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupu' shui Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Citeva poze de la calificari si de la joaca de dupa... Succes miine tuturor! P.S.: Stie cineva pe la ce ora putem vedea la tv. ceva din concurs? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 29, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2009 superbe poze, multumin! azi o sa iasa tzircus mare dupa ploaia de aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 dap, cand am vazut ca picura am zis gata o sa iasa si mai si,bai am fugit ca e tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 mda.. f misto.. bafta concurentilor astazi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAMQuadistul Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 salutare!!! foarte misto, nu prea am vazut participantii categoriei mele(quad/atv) decat o poza cu RAZVAN Irimescu! uitati un clip de 10-12minute pe PROTV http://stirileprotv.ro/video/cei-mai-talen...piilor/60391544 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Pe langa ineditul concursului si spectaculozitate, fapt pentru care merita felicitati organizatorii precum si concurentii, 2 pareri : 1. daca organizezi in oras si il si popularizezi cum trebuie(ceea ce s-a si intamplat acum), automat te astepti la spectatori multi. Asa ca trebuie sa le organizezi si locuri de "belvedere" sau macar sa-i indrumi catre niste zone cat de cat amenajate unde se poate vedea ceva. Daca-i pui sa ocoleasca aiurea dupa garduri printre caini morti si gunoaie, fii sigur ca majoritatea isi vor baga picioarele si vor pleca. Am fost in ambele zile si multi faceau cale intoarsa din cauza asta: locuri putine de unde puteai vedea ceva, noroaie, etc. Nu te astepta ca "orasenii" sa se bage pentru spectacol in noroaie pana-n gat doar ca sa vada cocotati de pe un colt de gard o masina in departare. Fa-le locuri unde sa vada si vor veni si alta data si mai multi si vei avea numai de castigat. 2. siguranta spectatorilor si concurentilor: sareau unii gardurile ca la demonstratii in '90. Agentii BGS erau insuficienti si nu pazeau decat caile de acces ale masinilor si cam atat. Acolo alta belea, ca veneau masini fara ecuson si se blocau ca nu aveau unde intoarce. Mai mult - intrarea si iesirea de la parcul masinilor/mobrelor erau pazite, insa inspre parc erau doar 2 benzi intinse pe-acolo pe care lumea, daca venea pe niste alei mai mici (cum am venit noi cu cel mic), nu se intalnea cu ele. Si noi ne-am trezit dintr-o data langa masinile ambalate insa eram cu cel mic in brate si ne-am retras imedia, insa unii parinti daca-si pierd copiii din ochi, pot aparea belele. Per total frumos ca prima editie si succes cu editiile viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) fiecarui participant la clasa moto i se promisese la inceput un set de placute de frana de cei de la Yamaha. pacat ca in urma concursului si acordarii premiilor , la acestia n-a mai ajuns nimic intelesesem ca Ciprian le-a dat organizatorilor o punga cu cele promise , cu numele fiecaruia scris pe ea ...etc , insa placutele in cele din urma au facut picioare prin parc ..sau prin alta parte sper ca le va da cineva de urma si nu va da uitarii acest aspect oricum nu sta nimeni intr-un set de placute....distractia si atmosfera facuta de cei inscrisi a fost BEEETON ! Editat Noiembrie 29, 2009 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g3o Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 a fost super ii multumesc sponsorului [stie el cine] in rest sa ne vedem cu bine la urmatorele evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 un clasament ceva pls? din ce am vazut nush ce treaba are cu trialu ...e concurs de cross cu premii faine probabil vreun crossist o si cistigat la moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
www.patrickmoto.ro Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Felicitari Julian, Ervin si Paul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Inafara de filmul de la ProTv nu mai sunt altele? Voi care ati fost pe acolo, sau ati participat si ati avut prieteni in public, nu aveti nimica filmat? Dupont a mers si el pe traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate