rock88rul Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 care mai vine la intrunire??? ne adunam si noi? yo-s din valea jiului!! care e in trecere hai sa ne strangem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock88rul Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 hey daca suntem cativa care venim cu trenu... vine cineva cu masina dupa noi la gara?? sa ajungem si noi la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 Aici s-au ascultat manele!!! Anul acesta am mai depistat o masina in care s-au ascultat manele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 e una din actiunile pregatite pentru participanti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 e una din actiunile pregatite pentru participanti? CLAR!!!!!!! DISTRUGATORUL!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 vreau si eu o harta clara cum ajung la locul de intalnire ! voi veni pe traseul petrosani - arad - timisoara . Ideea e dupa ce ies din arad si merg spre tm cum ajung la locul de intalnire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riverjoy Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 care mai vine la intrunire??? ne adunam si noi? yo-s din valea jiului!! care e in trecere hai sa ne strangem! Mergi la "Barock" in Petrosani, este f. posibil sa se organizeze ceva acolo, cu masina de inchiriat and stuff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 la barock motociclisti?? nu cred ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 (editat) vreau si eu o harta clara cum ajung la locul de intalnire ! voi veni pe traseul petrosani - arad - timisoara . Ideea e dupa ce ies din arad si merg spre tm cum ajung la locul de intalnire ! Intri in Timisoara,la al doilea semafor pe care il intalnesti faci stanga si la urmatorul iarasi stanga..tot drept si ajungi in Dumbravita. Din pacatenu reusesc sa atasez o harta..:-( Editat Iunie 14, 2006 de arian46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 14, 2006 Admin Share Postat Iunie 14, 2006 Urmaresti indicatoarele de Lipova, Dumbravita e prima localitate inspre Lipova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy_tm Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 De "VREMEA REA" nu cred ca va fi cazul sa va faceci griji: http://apps.tion.ro/tools/weather/timisoara.shtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Sa-ti fie gura aurita, Willy Merg pe mana ta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy_tm Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Sa-ti fie gura aurita, Willy Merg pe mana ta . 80-90% stiam inca de anul trecut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predator Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Voo-doo... "A ship in harbor is safe, but that is not what ships are built for." (William Shedd) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduro_mania Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Stau in fata monitorului si citesc ce scrie aici intre timp mai bag si un pahar de bere ..............imaginatia mi-a luato razna abia astept sa ajung la tm chiar daca numai sambata........ va pup pe toti si ne vedem acolo.....!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Aici s-au ascultat manele!!! Anul acesta am mai depistat o masina in care s-au ascultat manele... ...pe aia de anul trecut eu am inceput-o!!!! ...o vreau si pe asta de anu asta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Am vrut sa nu merg,dar dupa 3-4 beri la 4 dimineata am hotarat sa mergem Dumbravita here i come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Pretul de intrare va fi ca si la Cluj, 20 RON. Veti primi o bratara, un ecuson si un pahar de whisky din partea clubului . Bratara si ecusonul le-am primit. In loc de paharul de whisky am primit un pliant de la Nomad (magazinul de piese si accesorii) probabil au aceeasi valoare, dar sigur nu si acelasi efect Cu tot cu "virgule" eu m-am simtit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Mie mi-a placut,si am primit si whisky O fosr super drumul dar la intoarcere m-a cam luat somnul (eram mahmur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lali Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Mi-a placut si mie ! A fost prima data ca particip la o intalnire de motocicleta in Romania de cand sunt in aceasta tara. Se enseamna la intalnirii in Franta : Muzica, bere, motocliclete, burn, tuning, parada, distractie placute, etc... In afara de o lucru : in Franta nu sunt mici !!!! Pe curand. Lali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate