c0sminel Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 daca faci aceasta operatiune o sa fii nevoit sa ii pui simeringuri noi! probabil si arcurile sunt obosite! esti sigur ca e de 500, daca e de 500 e model foarte rar! daca vrei amortizoare mai rigide recomand vascozitate de 10W sau 15W da sunt sigur ca este de 500... el revine cand pa apas pe el si ii dau drumu.revine ok dar le vreau mai tari.mai detaliata operatia o pot face eu acasa?am ceva cunostinte de mecanica nu mie frica doar ca vreau sa fiu informat inainte sa stiu la ce sa ma astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 da poti sa faci operatiunea acasa! ai de dat jos furcile din juguri si mai inainte de asta trebuie sa te asiguri ca ai semeringuri noi, ulei pt telescoape si sa lucrezi curat! sunt foarte sensibile furcile daca au chiar si un fir de par pe ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 5, 2012 Share Postat Septembrie 5, 2012 Nu e nevoie sa dai nimic jos. Suspenzi fata motocicletei, chiar si pe cric poate sa o tina cineva. Jos langa axul rotii ai cate un surub pe fiecare parte. Il desfaci cu o surubelnita in cruce si apesi pe telescoape si o sa sara un jet de numa'. Eventual desfaci capacul de sus, sa nu faca vid. Acum, dupa ce a curs uleiul vechi, poti folosi un spray de curatare, sa cureti! Pui surubul la loc, umblii telescopul cu cantitatea de ulei necesara, pui capacul de sus, il infiletezi bine si gata! E cam ca si schimbul de ulei de motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 (editat) si care e cantitatea necesara pentru 3jh? acum mai vreau si mura in gura.si uleiul folosit trebuie hidraulic sau de motor cum zic altii?si o vreau mai tare asta inseamna ca trebuie sa pun cativa ml de ulei in plus? inca o intrebare.in carte este gri-violet la modificari este gri-rosu-violet in certificat este gri-rosu si la observatii culoare secundara violet si vreau sa il vopsescsi nush cum cadru il am gri si jantele albe.nu am carenele laterale si nush daca vreau sa le montez. Editat Septembrie 6, 2012 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 400-450 ml, undeva in zona asta. Nu pui ulei mai mult, pui mai gros. Ai nevoie de ulei pentru telescoape. Poti pune si ulei de motor, nu cred ca strica nimic, insa daca exista ulei de telescop ... Atentie, daca pui prea mult ulei iti vei face o furca prea tare si te va nenoroci pe viraje si denivelari. Nu va fi in stare sa absoarba socul si te va baga in voblaj. Asculta-ma ca stiu ce zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 400-450 ml, undeva in zona asta. Nu pui ulei mai mult, pui mai gros. Ai nevoie de ulei pentru telescoape. Poti pune si ulei de motor, nu cred ca strica nimic, insa daca exista ulei de telescop ... Atentie, daca pui prea mult ulei iti vei face o furca prea tare si te va nenoroci pe viraje si denivelari. Nu va fi in stare sa absoarba socul si te va baga in voblaj. Asculta-ma ca stiu ce zic. 400-450 de telescop?si o parere de cum trebuie sa fie vopsita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Da, de telescop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 am rezolvat.aveam cate 150ml de telescop ) si culmea simerignurile sunt foarte bune si nu curg.poate cine lea schimbat nu a stiut cat ulei trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 150, atat de putin?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 150, atat de putin?? da cam atat era.... Daca cineva are nevoie de pompa frana fata si maneta ambreiaj am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 acum de care ulei ai pus? cum se simte? spune-ne parerea la rece si la cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gh0sT21 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 Salut baieti am si eu un FZR din 91, si am o problema la care apelez la voi, deci imi curge ceva lichid din suspensia fata (unii zic ca e lichidul hidraulic) va rog daca imi puteti da un sfat (scuzati de scris imi merge inca greu romana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 da iti curge uleiul din furci! trebuie sa-ti schimbi semeringurile si sa bagi ulei nou 10W sau 15W! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gh0sT21 Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 da iti curge uleiul din furci! trebuie sa-ti schimbi semeringurile si sa bagi ulei nou 10W sau 15W! mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 (editat) am bagat 15w la rece e ok.culiseaza bine acum se aude si acel fasait daca te lasi pe ea si ii dai drumu.inainte se lasa la maxim aveam probleme.la cald deocamdata nu pot sa zic ca nu am permisul dar din caz de vro iesire revin cu pareri stie cineva codul de culoare? Editat Septembrie 12, 2012 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 Un FZR 600R 4jh in STARE IMPECABILA!!!! CAT E DE FRUMOASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flubber26 Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 am avut si eu un FZR la fel de impecabil care nu mai stiu nimic de soarta lui............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 am avut si eu un FZR la fel de impecabil care nu mai stiu nimic de soarta lui............ tu sa taci - sa nu te prind pe aici... R6 ti-a trebuit ) acu-ti pare rau dupa el, inainte iti era rusine cand altii iti ziceau ca-i batrana... da acu iti e dor de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 batrana si mai rezistenta.Duminik am iesit cu mobra la o tura sa vad ce poate si daca e sigura...furca e impecabila si la cald si la rece nu face probleme la curbe sau la drum cu denivelari nici la 50/h nici la 180/h prima iesire la un drum mai lung sa zicem.Roman-Piatra Neamt-Roman-Trei iazuri(IASI) se comporta bine.viteza maxim 200 cu 2 persoane(doar o portiune de proba).Si asta este mombra mea readusa partial la viata(am cumparato-o fara bot) urmeaza vopsita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Buna treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 ce misto e shark-u acela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 ce misto e shark-u acela o cunosti mai bine ca mine casca:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 multumit de ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 da sunt multumit.are un vajait suportabil dupa 130 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 salutare,o intrebare:cine are manualul de reparatide ptr FZR600 3HE.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate