Sari la conținut

Detinatori de Yamaha FZR

ray
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut,

Ca guma de spate pentru FZR ar merge oare si asta?

http://www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=51&pid=2882

130/80-18

De cand are FZR jante pe 18? Din cate stiu pe 600 au fost doar de 17.

Edit : My bad, vad ca primele modele aveau pe 18 pe spate... doar ca talonul ala de 80 mi se pare imens :blink:

Editat de armandot55
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru posesorii de YZF 750,FZR 1000,YAMAHA TDM 850 SI DUCATI...vand 4 membrane vacuumatice in stare excelenta..fara gaurele,fara rigiditate,4 cuie pontou noi,plutitoare ,diferite jicloare si o-ringuri din carburatoare MIKUNI BDST 38 ..preturi cu mult bun simt...pentru cei interesati da-ti PM sau : bica_box2000@yahoo.com sau 0749304829

Link spre comentariu

posibil sa fie de 4.5 janta de fzr 4jh. a mea la fzr500 a fost 3.5 si am pus de fzr 600 de 4j, posibil ca la fzr 4jh sa fie de 4.5. mie janta mia venit perfect pt ca jumate de j se duce doar de pe fanta unde vine balonul.la 5 j posibil sa fie mai lata din butuc si o sa fii nevoit sa pui alte distantiere.suportul de la etrier si sa aliniez pinionul de atac cu foaia.e mult de munca..si dupa sa constati ca iti atinge cauciucu in bascula sau in suportul de la etrier(acea teva care vine din fata)..poate gresesc dar eu am vazut aceste aspecte

utlimile piese de vanzare...repede ca vine caldura...piese foarte ieftine

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Salutare baieti! vin si eu cu o problema, poate gasesc rezolvarea impreuna cu voi. Am mai postat si la service si intretinere curenta. problema este cam asa: Deci...am ajuns acasa in sfarsit, m`am apucat si am montat motorul cat sa stea pe roti...Ce am observat momentan este: contact distrus, este la locul lui dar butucul e facut terci n`ai unde baga cheia (intra degetul) apoi la cutiuta cu sigurante, in jurul unei sigurante este prajit plasticul,...am mai vazut ca la CDI sunt inadite 2 fire pana sa intre in mufa...momentan atat pe azi, voi revenii si cu poze

Am mai descoperit inca ceva, am scanteie pe fiecare fisa doar cand pun plusul pe baterie...Adica in momentul in care ating plusul de baterie imi da cate o scanteie pe fiecare bujie si atat...cand dau la automat, nu mai am nimic...si alceva ar mai fii un ticait, atunci cand pun plusul pe baterie se aude un ticait intr`un releu...aveti idee cam ce ar putea fii?:-??

Link spre comentariu

salutare!!!....m-am reapucat si eu de motorisca......i-a schimbat gumele noi noutze......am reschimbat uleiul pt k ii pusesem ravenol 10w40...si nu-mi placea cum se aude motoru....i-am facut o aerisire la frane....mai am sa intaresc urechile de prindere la carene sa iau un spray ungere lant si sa fac rost de un set de oglinzi!!....in rest..sa vina caldurica....si asfaltul uscat...deja am dat o tura scurta de 5 km!:D...nu mai am rabdare......intre timp fac si niste cursuri pt a deveni instructor moto....sper sa fie de folos mai tz!!

Numai bine!!

Link spre comentariu

Salut!Poate sa-mi spuna si mie cineva cat de stranse trebuiesc sa fie suruburile de la ambreiaj.....adik trebuiesc stranse la maxim sau trebuiesc lasate mai slabut in tensiunea arcului?!?!....teoretic orice surub ar cam trebui sa fie STRANS insa ma gandesc ca aici fiind arcurile acelea..nu stiu cum ar trebui!?!?

Numai bine!!

Link spre comentariu