skvj Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Pff, sunt departe de acolo. Nu mi-am cumparat inca nici un consumabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 si mie miar trebui placute fata dar mai merg jumate de sezon cu ele:D:D si ceva protectii la picioare,pantaloni sau genunchiere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theodor.ladar Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Salut, Ca guma de spate pentru FZR ar merge oare si asta? http://www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=51&pid=2882 130/80-18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theodor.ladar Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Super. Am una noua la 345 RON daca te intereseaza - desi am impresia dintr-un alt post ca ti-ai pus ceva mai lat, de 150. Eu le prefer pe astea mai inguste, sunt mai manevrabile si nu-mi pun probleme ca nu ar oferi tractiune suficienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 am avut 160 pe janta de 3.5j acum am pus janta de 4j tot de fzr si o sa pun 150. si aveam tractiune destula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Poze din vacanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 (editat) Salut, Ca guma de spate pentru FZR ar merge oare si asta? http://www.mitas.eu/index.php?stranka=300&scid=51&pid=2882 130/80-18 De cand are FZR jante pe 18? Din cate stiu pe 600 au fost doar de 17. Edit : My bad, vad ca primele modele aveau pe 18 pe spate... doar ca talonul ala de 80 mi se pare imens Editat Ianuarie 14, 2013 de armandot55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 La o anvelopa de 130 e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 ultimile piese.preturi rezonabile.... SKVJ am facut rost de bujonul la ulei.ma cauti cand vezi anuntul.0760833513 nu poti primi PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 pentru posesorii de YZF 750,FZR 1000,YAMAHA TDM 850 SI DUCATI...vand 4 membrane vacuumatice in stare excelenta..fara gaurele,fara rigiditate,4 cuie pontou noi,plutitoare ,diferite jicloare si o-ringuri din carburatoare MIKUNI BDST 38 ..preturi cu mult bun simt...pentru cei interesati da-ti PM sau : bica_box2000@yahoo.com sau 0749304829 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 Ce J are janta spate la fzr 4jh?Si ce janta intra inafara de aia(de la ce model sau motor), cu un J mai mare incat cauciucul de 180 sa stea cum trebuie pe janta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 la 4jh cred ca are 5j.da ti-ai pus problema daca iti permite bascula sa pui janta mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
armandot55 Postat Ianuarie 20, 2013 Share Postat Ianuarie 20, 2013 (editat) Pai de asta intrebam daca imi permite bascula sa pun un 5.5J sa intre un 180 si sa stea cum trebuie pe janta. Editat Ianuarie 20, 2013 de armandot55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Ianuarie 23, 2013 Share Postat Ianuarie 23, 2013 posibil sa fie de 4.5 janta de fzr 4jh. a mea la fzr500 a fost 3.5 si am pus de fzr 600 de 4j, posibil ca la fzr 4jh sa fie de 4.5. mie janta mia venit perfect pt ca jumate de j se duce doar de pe fanta unde vine balonul.la 5 j posibil sa fie mai lata din butuc si o sa fii nevoit sa pui alte distantiere.suportul de la etrier si sa aliniez pinionul de atac cu foaia.e mult de munca..si dupa sa constati ca iti atinge cauciucu in bascula sau in suportul de la etrier(acea teva care vine din fata)..poate gresesc dar eu am vazut aceste aspecte utlimile piese de vanzare...repede ca vine caldura...piese foarte ieftine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 Au venit in scurt timp are sa vina si vopseaua aplicata pe motocicleta si peste vopsea stickerele! DUPA DOAR LACUL!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 astept sa vad cum o sa dea cu stickerele te-as sfatui sa pui stickerele pe vopseaua matuita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
..:::ZAR:::... Postat Februarie 9, 2013 Share Postat Februarie 9, 2013 vopseaua o sa fie metalizata si peste cu MULT MULT MULT LAC!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 succes in noul proiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Salutare baieti! vin si eu cu o problema, poate gasesc rezolvarea impreuna cu voi. Am mai postat si la service si intretinere curenta. problema este cam asa: Deci...am ajuns acasa in sfarsit, m`am apucat si am montat motorul cat sa stea pe roti...Ce am observat momentan este: contact distrus, este la locul lui dar butucul e facut terci n`ai unde baga cheia (intra degetul) apoi la cutiuta cu sigurante, in jurul unei sigurante este prajit plasticul,...am mai vazut ca la CDI sunt inadite 2 fire pana sa intre in mufa...momentan atat pe azi, voi revenii si cu poze Am mai descoperit inca ceva, am scanteie pe fiecare fisa doar cand pun plusul pe baterie...Adica in momentul in care ating plusul de baterie imi da cate o scanteie pe fiecare bujie si atat...cand dau la automat, nu mai am nimic...si alceva ar mai fii un ticait, atunci cand pun plusul pe baterie se aude un ticait intr`un releu...aveti idee cam ce ar putea fii?:-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulnipru Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 salut.caut o carena lateral stanga pentru un fzr600 din 91.detalii pe pm.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burimarian Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Salutare FZR-risti Ca tot vine primavara i-am adaugat niste accesori FZR-icei mele cum ar fi o toba sport (scurta) kit bi-xenon,buji,filtru aer, filtru ulei+ulei. Mai am nevoie de o guma spate si de... Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K8th Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 salutare!!!....m-am reapucat si eu de motorisca......i-a schimbat gumele noi noutze......am reschimbat uleiul pt k ii pusesem ravenol 10w40...si nu-mi placea cum se aude motoru....i-am facut o aerisire la frane....mai am sa intaresc urechile de prindere la carene sa iau un spray ungere lant si sa fac rost de un set de oglinzi!!....in rest..sa vina caldurica....si asfaltul uscat...deja am dat o tura scurta de 5 km!...nu mai am rabdare......intre timp fac si niste cursuri pt a deveni instructor moto....sper sa fie de folos mai tz!! Numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George2013 Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Cumpar TCI, Digital Ignitor YAMAHA FZR400, orice detaliu, poza e binevenita, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
K8th Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Salut!Poate sa-mi spuna si mie cineva cat de stranse trebuiesc sa fie suruburile de la ambreiaj.....adik trebuiesc stranse la maxim sau trebuiesc lasate mai slabut in tensiunea arcului?!?!....teoretic orice surub ar cam trebui sa fie STRANS insa ma gandesc ca aici fiind arcurile acelea..nu stiu cum ar trebui!?!? Numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate