Raptoru_alb Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) 21. 06. 2009, un ONU acasa Este adus Ural IMZ 650 intro stare avansata de degradare, a urmat o munca de restaurare completa si incepe acum sa prinda forma, imi pare rau ca nu am avut cu ce sa fac poze pina acum dar acum am sa postez tot la Ce am sa ii mai modific totul se va rezuma la poze si scris, ..??? imi puteti spune cam ce defecte optice observati voi si eu nu le vad  Dar dece nu imi incarca pozele ..? Nu pot sa le uploadez pe forum ...???? Editat Noiembrie 28, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) Dar dece nu imi incarca pozele ..? Nu pot sa le uploadez pe forum ...???? ai incercat sa reduci marimea pozelor? Editat Noiembrie 27, 2009 de Burg_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Daca nu resusesti sa le urci, baga-le pe mail la baiatu si ti le urc eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 21. 06. 2009, ONU ONU acasa Este adus Ural IMZ 650 intro stare avansata de degradare, a urmat o munca de restaurare completa si incepe acum sa prinda forma, imi pare rau ca nu am avut cu ce sa fac poze pina acum dar acum am Sa postez tot La ce am sa ii mai modific totul se va rezuma la poze si scris, ..??? imi puteti spune cam ce defecte optice observati voi si eu nu le vad Dar dece nu imi incarca pozele ..? Nu mai pot sa le uploadez pe forum ...???? : BALDY: [/ Quote] Â Am modificat pozele le-am redimensionat mai mici incerc sa le uploadez ..! Mesaj completat O intrebare ..La alternator mi-sa sters toate semnele care sa imi indice ,DF---+----Masa vreau sa le pun la releul regulator si n u imi dau seama cum sa le leg ,mine revin cu poze la ce am mai facut la motor si cu releul regulator si cu alternatorul care nu se vad semnele.!!! Mesaj completat O intrebare ..La alternator mi-sa sters toate semnele care sa imi indice ,DF---+----Masa vreau sa le pun la releul regulator si n u imi dau seama cum sa le leg ,mine revin cu poze la ce am mai facut la motor si cu releul regulator si cu alternatorul care nu se vad semnele.!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 In ton cu atmosfera de sarbatoare. Ca un brad de craciun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 foarte frumos domnule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Decembrie 1, 2009 Autor Share Postat Decembrie 1, 2009 Revin cu citeva poze cu motor dela, azi am reusit sa vopsesc cilindri si chiuloasa cu vopsea termorezistenta negru mat, si ca vrea sa va intreb cine stie sa imi arate in poza cu alternatorul este si precizati releul de reglementare a-mi unde se leaga firele dela alternator la Rel., si inca ceva amortizoarele le-am taiat sa fie mai mici cu 3 cm, decit erau ele Normale le vedeti in poza si cam atit pt azi ..!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Revin cu citeva poze cu motor dela, azi am reusit sa vopsesc cilindri si chiuloasa cu vopsea termorezistenta negru mat, si ca vrea sa va intreb cine stie sa imi arate in poza cu alternatorul este si precizati releul de reglementare a-mi unde se leaga firele dela alternator la Rel., si inca ceva amortizoarele le-am taiat sa fie mai mici cu 3 cm, decit erau ele Normale le vedeti in poza si cam atit pt azi ..!!! alooo!jos palaria(ca tot se poarta),pentru ce faci,dar tu intelegi ce-ai scris?!sau poate e doar faptul ca te-ai "bucurat"de ziua nationala?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Decembrie 1, 2009 Autor Share Postat Decembrie 1, 2009 INCERC sa mai incarc odata pozele ..! Mesaj completat Scuze pt scris dar asta este treba lui google care este pe trducere [englez-roman] el face toate aceste dezechilibre in scriere deci scuze ca nu la-m dezactivat cind am scris..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 (editat) Uite aici o schema: /index.php?...t&id=547927 /index.php?...t&id=547795 /index.php?...t&id=547796 Editat Decembrie 2, 2009 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Decembrie 2, 2009 Autor Share Postat Decembrie 2, 2009 Uite aici o schema: /index.php?...t&id=547927/index.php?...t&id=547795 /index.php?...t&id=547796 Ms pt scheme astea imi sunt de folos este exact ce cautam..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Ce aripa de fata ai folosit? Adica de la ce motoreta provine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Decembrie 3, 2009 Autor Share Postat Decembrie 3, 2009 [Numele quote valicaddy '= Data = '3 decembrie 2009, după 08:43' = '2215748 ] Ce aripa de fata ai folosit? Adica de la ce motoreta Provine? [/ quote] Aripa este de ural m63 taiata si sudat suportul de prindere facut manual..!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate