AS25 Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucaty Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Ieri 20\05 MVI_1060.AVI MVI_1055000.AVI MVI_1055001.AVI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 A fost super bestial din toate punctele de vedere! Eu am plecat de acolo azi-noapte, dupa Phoenix. O sa pun poze dupa ce plec de la munca. Felicitari organizatorilor si o mica observatie: ar fi mai bine daca evenimentul s-ar organiza separat de zilele Ploiestiului ca sa fim numai noi... :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 deshi am ratat vineri seara, pot spune MULTZAM' DAN, MULTZAM "SILVER PISTONS", MULTZAM PLOIESHTI!! 'TILL NEXT TIME! IAR JOCUL DE ARTIFICII, SUPERB! Eu, sincer vorbind, venisem shi pentru o datorie mai veche fataza de Dl.Spio...at'a 'ete!ce sa impartzit, a fost vineri seara, shi am ratat, offf ... C YA AT MOTORROCK IV! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Din pacate doar cateva poze cu telefonul Sper sa va placa fotografia cu motocicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 incepem cu pozele de la ... plecare: POZE DE GRUP DAC MOTORS restul pozelor de maine inc-olo ca-s obosit acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Din ce vad aici nu pot sa zic decat: Laser, frate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 A fost SUPER LASER. A fost prima mea intrunire oficiala si m-am simtit super bine. Atmosfera a fost la inaltime. Distractie cat cuprinde si concerte cu unele din cele mai tari trupe rock romanesti. Timpuri Noi au avut chiar un invitat special, care s-a intrecut pe el insusi, in persoana lui AXA CU SCAMEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! Phoenix a cantat ca-n zilele lor bune iar totul a culminat cu un super foc de artificii. Multumim Silver Pistons si felicitari pt reusita. PS: PAZA A FOST DE NOTA 10+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 laser frate... zic si io.. si .. demential...tin sa-l felicit pe trompetistul '' dement''... care il cunoasteti... sambata .. suzuki albastu fara toba.....MEEEEGA. BRAVO. !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Si pentru mine a fost prima intalnire moto si desi am ratat vinerea in rest distractia a fost super. Organizarea mi-a placut Si acum cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 poze parada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Super intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Awedeule, da-te jos de pe motoreta omului, că... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 esti demential in costumatia aia Geo, te prinde super mai misto decat in piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 pozeee Cool! (era un topic prin alte parti, "cauzatoare de accidente" ) Nitescu la datorie Coplesitor! Cati or fi fost la parada? "Gashca nebuna" din Brasov! Tip "reising" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Execelenta intalnirea Merci de poze ray sunt.... reising Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scooby-DON Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Am pus si yo ceva poze , sper sa va plak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 (editat) Super tare Felicitari Silver Pistons si la mai mare ... adica MotorRock IV La fel si celor care l-au prins si spanzurat pe hotu' de anu' trecut... Editat Mai 22, 2006 de BAlanuS-u' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Multumim tuturor celor prezenti - in trup sau in spirit - la motoRRock III, si multumim celor care ne-au ajutat neconditionat cu securitatea zonei de campare a bikerilor, fratii de la DAC MOTORS. Am estimat/numarat la intoarcere cam 500 de motociclete care au participat la parada. Am strans aproximativ 25 de saci cu jucarii. Am avut o edititie a motoRRock-ului mult mai apropiata de ceea ce ne-am dorit noi sa realizam si am mai invatat cate ceva esential si de aici. Dar acum nu e ora bilantului ci numai ceea a cupei de sampanie.. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 BRAVO PLOIESTI !!!!!!! SUPER INTRUNIRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Super intrunire,super baieti..Multumim Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 PE DEPARTE CEA MAI TARE INTRUNIRE MOTO! ! ! FELICITARI SILVER PISTONS ! CEL MAI TARE WE MOTO PE CARE L-AM AVUT! Tot ce-mi vine in minte cu privire la aceasta intrunire este la superlativ: motoare, muzica, atmosfera, tovarasie, spirit liber. PS: Poze am multe dar trebuie sa fac resize la toate ca sunt mari rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-20-MLK Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Multumim pentru poze sunt super ma regasesc si eu in ele !!! Bravo Ploiesti si multumim organiz atorilor din tot sufletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Intrunire de exceptie. Felicitari Silver Pistons. Am studiat si eu pozele si din fericire nu ma regasesc in niciuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate