reptile Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Acum 2 minute am vazut pe ProTv ca in judetul Arad a avut loc inca un accident,ziceau ca motociclistul nu s-a asigura si l-a luat un Cielo in plin,am incercat medici sa-l resusciteza dar degeaba.Ii un chef de motociclisti in Ghioroc sper ca nu ii unul dintre ei .Nu stie nimeni mai multe detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Am vazut shi eu la shtiri.. shtie careva mai multe? RIP... shi condoleantze familiei shi prietenilor... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 R.I.P. mai nou e ziua si decesul...offffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Zona timis Arad are 2 decese din 3 accidente in 3 zile, Bucurestiul am vazut ca la fel... Dumnezeu sa-l odihneasca iar noua sa ne dea intelepciunea de a scapa vii din orice incidente, oricine ar fi de vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Not again!!! Dmnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 era un "ciclomotor" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Din ce au spus la stiri au rezultat urmatoarele: -Respectivul conducea un moped -Era sub influenta alcoolului (venea de la pescuit) -Nu s-a asigurat si a fost luat din plin de o masina care mergea regulamentar... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Ai dreptate Pepsi Man. Si eu am descoperit astea mai tarziu... Azi dimineata am prins mai tarziu stirea , si ce era sub rotile Cielo-ului era greu de recunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Ce conteaza ce conducea...conteaza ca era baut ! Oricum...R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Ciclomotor sau motocicleta tot pe doua rotzi a fost, insa la faza cu alcoolul nu are nici o scuza. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bibiloi Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 D-zeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meee20 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 miam facut username doar ca sa va scot din dilema.... pe baiat il chema paul, era din ghioroc si avea 27 ani...nu era beat... accidentul s-a intamplat exact la o bariera...era bariere si sa format coloana de masini si pe un sens si pe celalalt..baiatul cu motorul nu a stat la bariera si a trecut iar cetatzeanul cu masina nu a mai avut rabdare sa stea la coada la bariera si sa intors inapoi , baiatul cu motoru o intrat in el din plin si si mptorul a luat foc...practic cetatzeanul cu masina i-a taiat calea si baiatul cu motoru a gresit pt ca nu s-a oprit la bariera...asta a fost tot... atat stiu eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Iarasi din neacordare de prioritate?!? Si tot la o bariera... Ar trebui sa invatam toti din asta. Atentie marita la depasirile de acest fel. Condoleante familiei si prietenilor. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mst Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 miam facut username doar ca sa va scot din dilema.... pe baiat il chema paul, era din ghioroc si avea 27 ani...nu era beat... accidentul s-a intamplat exact la o bariera...era bariere si sa format coloana de masini si pe un sens si pe celalalt..baiatul cu motorul nu a stat la bariera si a trecut iar cetatzeanul cu masina nu a mai avut rabdare sa stea la coada la bariera si sa intors inapoi , baiatul cu motoru o intrat in el din plin si si mptorul a luat foc...practic cetatzeanul cu masina i-a taiat calea si baiatul cu motoru a gresit pt ca nu s-a oprit la bariera...asta a fost tot... atat stiu eu... mestere, ai gresit, topicul despre accidentul respectiv este mai jos. aici din pacate este vorba despre alt accident. uite aici /index.php?showtopic=44888 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate