kristi Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 caut simson in orice stare dar complet ca piese .ofer pret bun dar plata in rate cu sau fara garantie..preferabil pe langa Timisoara sau apropieri. rog seriozitate.asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 9, 2009 Share Postat Decembrie 9, 2009 Succes!Stai putin.., plata in rate, dar cat dreaku poa sa ceara pe un amarat de Simson, ah , stiu eu un prieten care da cu 15 mil un Simson cu nr noi stare optica si tehnica foarte buna, ce zici? Am vrut eu sa-l iau dar mi sa parut scumpsor, daca te coafeaza da un semn si e al tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristi Postat Decembrie 10, 2009 Autor Share Postat Decembrie 10, 2009 Succes!Stai putin.., plata in rate, dar cat dreaku poa sa ceara pe un amarat de Simson, ah , stiu eu un prieten care da cu 15 mil un Simson cu nr noi stare optica si tehnica foarte buna, ce zici? Am vrut eu sa-l iau dar mi sa parut scumpsor, daca te coafeaza da un semn si e al tau! suna bine ce spui tu ,dar nu cred ca o sa dispun sa fac plata pe lok eventual daca poate omul sa puna o poza doua cu motorul as putea sa ma pronunt..ms mult ori cum astept raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Succes!Stai putin.., plata in rate, dar cat dreaku poa sa ceara pe un amarat de Simson, ah , stiu eu un prieten care da cu 15 mil un Simson cu nr noi stare optica si tehnica foarte buna, ce zici? Am vrut eu sa-l iau dar mi sa parut scumpsor, daca te coafeaza da un semn si e al tau! jeane asta-i un prieten de-al meu (kristi) si e tot din Timisoara ca si mine, e cam departe bucurestiu de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 10, 2009 Share Postat Decembrie 10, 2009 Ehh, pe la Piata Operei erau vreo 3 batranei care vindeau Awo cu vopseaua originala si numere noi la 200, 300 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Ehh, pe la Piata Operei erau vreo 3 batranei care vindeau Awo cu vopseaua originala si numere noi la 200, 300 de lei. E vorba de Piata Operei din Timisoara sau din Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Din BuucreÂşti! Dar s-au dat ca pîinea caldă, pînă să vii tu de la serviciu, de-aia nu i-ai mai prins p-acolo. Ultimul s-a dat în fața mea, cu suprapreț: 320 de lei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristi Postat Decembrie 11, 2009 Autor Share Postat Decembrie 11, 2009 Ehh, pe la Piata Operei erau vreo 3 batranei care vindeau Awo cu vopseaua originala si numere noi la 200, 300 de lei. cea ce spui tu este aur,eu nu sper la asa giga castane.si totusi nimeni de pe langa TM cu ceva simson ?astept totusi o oferta.salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alident Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Succes!Stai putin.., plata in rate, dar cat dreaku poa sa ceara pe un amarat de Simson, ah , stiu eu un prieten care da cu 15 mil un Simson cu nr noi stare optica si tehnica foarte buna, ce zici? Am vrut eu sa-l iau dar mi sa parut scumpsor, daca te coafeaza da un semn si e al tau! M-ar interesa Simsonul tau, da-mi PM te rog Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Ehh, pe la Piata Operei erau vreo 3 batranei care vindeau Awo cu vopseaua originala si numere noi la 200, 300 de lei. aveau ITP, asigurare, astea? la pretul asta ar cam fi trebuit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 cum adica la pretul asta ar cam fi trebuit? la 300 de lei vrei itp asigurare? tu nu stii despre ce vorbesti cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinesku73 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 ...iar tu nu stii de gluma...peace, man! ai reusit sa iei simsonul ala de la GL? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate