q_simi Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 E oficial , AC DC la Bucuresti! https://tickets.acdc.com/ iupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Piata Constitutiei? WOA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 IARASI ? (numai ca data trecuta era pe autostrada?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Decembrie 15, 2009 Autor Share Postat Decembrie 15, 2009 numai ca acum e trecut pe site-ul lor oficial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 IN SFARSIT FRATE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 Bleahhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 hai excitati-va ...excitati-va ..... ) de data asta e chiar real ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 De ce or fi ales piata constitutiei? nu mi se pare deloc o locatie buna pentru asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Da, intr-adevar, nujt ce/cum o sa fie cu acustica zonei - sunt curios. Probabil ca scena va fi fix DUPA gardul casei popoului, peste acea mica constructie de beton ornamentata care da spre piata. Sau poate chiar Pe deasupra gardului, partial pe trotuar, partial in curte. Si O sa inchida iar complet bulevardul urinii. PS: E vreo problema, cumatrule florin v? PS:Mai ai si o semnatura kilometrica cu oferta de servicii. Laser reclama iti faci Editat Decembrie 15, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 PS: E vreo problema, cumatrule florin v? PS:Mai ai si o semnatura kilometrica cu oferta de servicii. Laser reclama iti faci Cumetre? eu? te inseli.....semnatura?? nu iti convine??? selecteaza sa nu mai apara si ai scapat si de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w&feature=fvst :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 15, 2009 Share Postat Decembrie 15, 2009 (editat) Domnu' (@Florin). Sunt o groaza care posteaza "monosilabic" absolut aiurea doar ca sa li se vaza reclama. Ii singura deductie logica pe care o poate face cineva, nu crezi. Acum fi amabil si lasa-ne si pe noi aici sa ne bucuram, fara emoticoane aiurea. Ok?damultumimpalarederedrumbunsatraiesti ! Editat Decembrie 15, 2009 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Decembrie 16, 2009 Autor Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) de aici puteti cumpara bilete eu mi-am luat deja Editat Decembrie 16, 2009 de q_simi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 de aici puteti cumpara bileteeu mi-am luat deja ia si mie.... la varsovia??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 Wow cate concerte anul asta pe domeniul muzical rock-folk:Metallica,Slayer,Ac/Dc,Anthrax,Rammstein,Haggard,Clapton nu mai punem la socoteala si ce o sa fie probabil la BestFest,Peninsula,etc.+intruniri moto. Sa fie oare un reviriment al scenei rock la noi pentru ca am vazut si cluburi ca s-au deschis multe+promovari de trupe noi. Ma insel? Fara suparare, dar ai postat carnatzaria asta identic in 3 topicuri. 11:09 11:20 12:10 Ai vrut sa ne arati ca stii ce inseamna reviriment, sau care a fost scopul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Decembrie 16, 2009 Share Postat Decembrie 16, 2009 (editat) LE: aaa ....era sa uit ..eu doar fac post-uri razand .... Editat Decembrie 16, 2009 de CMIDP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Decembrie 17, 2009 Autor Share Postat Decembrie 17, 2009 ... pai nu a murit si nu o sa moara niciodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 Eventim.ro ofera bilete la AC/DC in rate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Wow cate concerte anul asta pe domeniul muzical rock-folk:Metallica,Slayer,Ac/Dc,Anthrax,Rammstein,Haggard,Clapton nu mai punem la socoteala si ce o sa fie probabil la BestFest,Peninsula,etc.+intruniri moto. Sa fie oare un reviriment al scenei rock la noi pentru ca am vazut si cluburi ca s-au deschis multe+promovari de trupe noi. Ma insel? Asta e partial o dezinformare (ca principiu asa deja mi-am luat deja bilete la AC/DC). De fapt mai exista bilete pentru Eric Clapton & Steve Winwood si mai nou azi pentru Elton John. In rest pentru ferstivalul ala de rock itinerant care ma intereseaza macar pentru primul nume din lista, adica Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax si poate Rammstein discutiile sunt inca deschise si din cate stiu eu inca nu s-a semnat nimic. Eu sper inca sa vad Metallica pe vreme buna, ca data trecuta stiam ca o sa fie vreme nasoala si spre rusinea mea am stat in casa in loc sa ma duc la murat la concert... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 ... pai nu a murit si nu o sa moara niciodata! " roacarii nu moare niciodata .... ei traieste toata viata lor .. " spunea un clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Ahoi! De vanzare un bilet la AC DC pret 135 + transport prin Posta Romana! Detalii la 074475352 intre orele 14-22! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luciani67 Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 In ce zona? (Ma intereseaza "golden circle"). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate