lil debul Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) Hai sa ma bag si eu aiurea in seama. Inclin sa cred ca-i bobina de inductie si coclenderu' ala din virf e o protectie a fisei , care eventual se desurubeaza si poate de aia are striatiile alea ca de elice. Sau poate sint eu fraierPS. Da KOKKINA FEGARIA ce o fi ? Care te dai frate grec , sa ne traduci si noua . Editat Decembrie 22, 2009 de lil debul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 uite si poza se vede clar piesa ... e portocalie Se vede foarte clar ca ai absolvit Starfleet Academy. Demential Ps: Astia de la KTM se pare ca fac si piese de Warp drive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Hai sa ma bag si eu aiurea in seama. Inclin sa cred ca-i bobina de inductie si coclenderu' ala din virf e o protectie a fisei , care eventual se desurubeaza si poate de aia are striatiile alea ca de elice. Sau poate sint eu fraierPS. Da KOKKINA FEGARIA ce o fi ? Care te dai frate grec , sa ne traduci si noua . Pai asa e, ce destept esti, e KOKKINA FEGARIA in plm!!!!!! Nimeni nu a vazut pana acum, noroc cu ldbl... Am incercat cu gogle translator in engleza si nu iese nimic, tot kokkina... dar eu initial asa am dedus.. kokina e un fel de bobina mai pe moldoveneste asa, si fegaria e frigaruie care te frige... asta e!. e boghina cari frigi, deshi di inductii Mesaj completat pffffffffuuuuuuuuuuuuuuu kokkina fegaria e ala de-a pus clipu. http://www.youtube.com/user/KOKKINAFEGARIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Al dreacu' Kokkina asta , daca ne ia la misto si baga o piesa inexistenta ? Eu asa asi proceda. Poate kokkina fegaria inseamna , de fapt "ce v-am ars , fraierilor" , pe greceste sau polineziana veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Al dreacu' Kokkina asta , daca ne ia la misto si baga o piesa inexistenta ? Eu asa asi proceda. Poate kokkina fegaria inseamna , de fapt "ce v-am ars , fraierilor" , pe greceste sau polineziana veche. sau "la cocina fraierilor!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 sau "la cocina fraierilor!" warp speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Dar aceasta piesa ce este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Dar aceasta piesa ce este? intrucat dimensiunea prezentarii este redusa nu putem decat sa ne pierdem in detalii. la prima vedere ar fi un tablou executat in blond si metal, cu titlul : neuron mort pe tocatura de metale , cu luneta zeiss Editat Decembrie 23, 2009 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Hai , ca decit sa zic vre-o prostie , mai bine il intreb pe nea Kokkina , am inteles ca -i implicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Dar aceasta piesa ce este? se numeste chopperpussy. vezi definitia: http://en.wikipedia.org/wiki/chopperpussy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Hai sa ma bag si eu aiurea in seama. Inclin sa cred ca-i bobina de inductie si coclenderu' ala din virf e o protectie a fisei , care eventual se desurubeaza si poate de aia are striatiile alea ca de elice. Sau poate sint eu fraierPS. Da KOKKINA FEGARIA ce o fi ? Care te dai frate grec , sa ne traduci si noua . E un nume,iar kokino inseamna rosu din cate imi aduc aminte. Traducerea numelui cred ca ar fi Rosulet Frigaruie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate