jawaman Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 VEzi ca esti off-topic! Hushh de-aici poate se ia dreaq!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Esti cumva pasarica ?!? Vezi sa nu te arda astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 (editat) Ia stai asa, cum vine carantina asta ca io nu ma uit la teveu sa vad stiri Adica daca te prinde carantina intr-un loc, aleluia te inchid acolo si nu mai poti sa iesi deloc ? Mi se pare ceva de domeniul SF-ului, totusi traim in RO, 2006 A..... si nu cumva constituie eveniment de forta majora caz in care pot bine mersi sa nu mai merg la servici ? Vreau si eu in carantina P.S. m-am documentat Adeverința medicala, pentru angajați din zonele în carantina(MEDIAFAX) - Locuitorii zonelor în care a fost instituita carantina din cauza gripei aviare vor primi de la medic certificate de concediu medical pentru a-Âşi motiva absențele de la locul de munca, a declarat, luni, Adrian NeacÂşu, directorul Direcției de Sanatate Publica a Municipiului BucureÂşti. [»] In concluzie...cine ma primeste in carantina lui ? vin cu naveta de bere Editat Mai 23, 2006 de Axa cu Scame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 Ia stai asa, cum vine carantina asta ca io nu ma uit la teveu sa vad stiri Adica daca te prinde carantina intr-un loc, aleluia te inchid acolo si nu mai poti sa iesi deloc ? Mi se pare ceva de domeniul SF-ului, totusi traim in RO, 2006 A..... si nu cumva constituie eveniment de forta majora caz in care pot bine mersi sa nu mai merg la servici ? Vreau si eu in carantina P.S. m-am documentat In concluzie...cine ma primeste in carantina lui ? vin cu naveta de bere yhaaaaa!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Vreau si eu in carantina P.S. m-am documentat In concluzie...cine ma primeste in carantina lui ? vin cu naveta de bere Cum cine? eu..... Sau nu iti surade la Codlea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Mah esti nebun !? Esti in carantina si te dai pe net?! Inconstientule, tu n-ai auzit cati virusi umbla pe net? Vrei sa ne infectezi pe toti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 daca nu pui mana pe pasarica, nu iei gripa aviara ... asa ca nu iti fa griji ! PS: Pana azi ne-a rezervat firma camera la hotel,dar cum stiam ca azinoapte se scoate carantina, ieri am mers acasa....asa ca asteptam, dar n-ati venit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate