cria_p Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 ...p.s. acum am venit de la o petrecere! * o petrecere, doua petreceri, trei petreceri... ohohooh! gata? s-au terminat? zi, zi, zi! ce cadouri ai primit? le-ai desfacut pe toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 * o petrecere, doua petreceri, trei petreceri... ohohooh! gata? s-au terminat?zi, zi, zi! ce cadouri ai primit? le-ai desfacut pe toate? Vineri seara mergeti in Alter Ego la petrecerea de deschidere de sezon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) * in sfarsit! ...Zburatorul a iesit de la iernat totul functioneaza perfect, mai trebuie doar sa-i fac tratamentul "cosmetic" cand ajung acasa. curand... deea, aaaa, cum spuneam, multumesc ca l-ai omenit peste iarna! Turcia e la o zvarlitura de bat, asa se vede la mine pe harta. Editat Martie 19, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Multumim lui foxbat pentru sedinta foto @cria: Sa-mi bag in comenzile tale avansate...cum naiba mergi cu chestia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Multumim lui foxbat pentru sedinta foto @cria: Sa-mi bag in comenzile tale avansate...cum naiba mergi cu chestia asta? va rog frumos sa nu va suparati ca intreb, ..eu sunt din provincie ,de la Ploiesti ,..nu ma prea pricep la motociclete d-astea ce brand e acest cioper ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 (editat) @cria: Sa-mi bag in comenzile tale avansate...cum naiba mergi cu chestia asta? * hm, daca "bosorogii" aia pot, pot si eu. got , baby? ...te obisnuiesti (cu greul), dupa un timp. Mesaj completat va rog frumos sa nu va suparati ca intreb,..eu sunt din provincie ,de la Ploiesti ,..nu ma prea pricep la motociclete d-astea ce brand e acest cioper ? * pai ti-am zis ca-l cheama Zburatorul, adica are aripi. nu vezi?! ...cand zboara, nu-l mai prinzi! traiasca provincia! Editat Martie 19, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Iulian si jpegurile deja consacrate Ala si zburatorul sunt mici copii pe langa fluturii din capul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 Iulian si jpegurile deja consacrate Ala si zburatorul sunt mici copii pe langa fluturii din capul meu. * ha! cand iti vor cadea in stomac, sa nu zici ca nu ti-am spus ..sau i-ai inghitit deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Buna dimineata, Deoarece am de terminat o bere, Cria, don't ask, pls, va anunt ca si-a revenit forumul...putem vedea cine e pe topic...sper ca nu e o treaba temporara si ca nu e nici de la bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Buna dimineata, Deoarece am de terminat o bere, Cria, don't ask, pls, va anunt ca si-a revenit forumul...putem vedea cine e pe topic...sper ca nu e o treaba temporara si ca nu e nici de la bere. * da, da, da, asa e! vad! acum sunt eu pe topic! ...si dans ai vazut rasaritu', blondo? (nici eu n-am dormit, dar pe mine ma dureau ochii deja si nu i-am mai deschis) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Buna dimineata tuturor (celor care merg in Turcia cu Marele Disparut!). Niste baieti au facut o tura de acomodare, sambata, la Veliko-Arbanasi. Ca atare, datorita tineretii din suflete(!)- vezi fluturi cap deea, totul a fost super, dar se pare ca "tineretea" din sale astazi isi cere tributul. Eu sper ca de coloana m-a tras curentul si nu burta! La buna vedere cu gasca finala de Turcia (sambata a fost gasca nebuna: Mae, DeltaX, Plescoi, Dans, Manuel, Florin si DanB-fara nick-uri, new commers). Marele Disparut n-a venit cu noi, ca pilot de incercare, a preferat sa "incerce o conserva". Pa! PS. Cele mai bune ganduri pentru tataita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 .... PS. Cele mai bune ganduri pentru tataita! * si de la mine un gand bun lu' Mihai si insanatosire grabnica. ne trebuie un "batran" cu noi la drum, nu se poate fara! P.S. sa va fie de bine plimbarea, bre! ...desi mi-ar fi placut sa fiu EU la Veliko, ma bucur ptr. VOI. lasa, ca salele se repara, fa si tu mai mult exercitiu acasa, asa n-o sa mai ai probleme la drum. ..ha! as fi dat mult sa-l vad pe Mae pe Banditul ala de 600! neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 * si de la mine un gand bun lu' Mihai si insanatosire grabnica. ne trebuie un "batran" cu noi la drum, nu se poate fara! P.S. sa va fie de bine plimbarea, bre! ...desi mi-ar fi placut sa fiu EU la Veliko, ma bucur ptr. VOI. lasa, ca salele se repara, fa si tu mai mult exercitiu acasa, asa n-o sa mai ai probleme la drum. ..ha! as fi dat mult sa-l vad pe Mae pe Banditul ala de 600! neatza! ...iti spun eu: parca avea intre picioare o trotineta cu sa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 ...iti spun eu: parca avea intre picioare o trotineta cu sa! .jpg? aaah! ..poate n-o vinde pana vin gata cu distractia, la treaba! si pentru ca e luni, va dedic o melodie, asa, ca sa vedeti ce fac oamenii la lucru: http://www.youtube.com/watch?v=DNT7uZf7lew (Land down under - Turcia!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 ...CINEVA(!!!) si-a luat astazi de la Bavaria un K1200R nou si verde! Ghici cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 ...CINEVA(!!!) si-a luat astazi de la Bavaria un K1200R nou si verde! Ghici cine? * ha! ...sa nu zici ca vreunul dintre cei doi preferati ai mei(!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 L-am vazut si eu...pe K, nu pe proprietar. E bestial! Poate ne spune si noua...sa nu-i stricam surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 gata! l-am ginit... azi e la rodaj, adica nu s-a dus in Bulgaria. deci ...cine nu s-a dus in Bulgaria? ...hai ca-i simplu! eu - nu m-am dus deea - nu iulian - nu plescoi - nu(?) mae - nu cred ianachim - nu ...mai e cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 gata! l-am ginit... azi e la rodaj, adica nu s-a dus in Bulgaria. deci ...cine nu s-a dus in Bulgaria? ...hai ca-i simplu! eu - nu m-am dus deea - nu iulian - nu plescoi - nu(?) mae - nu cred ianachim - nu ...mai e cineva? Deductii logice, fata desteapta. O fii Mae, care a parasit momentan "the adventure type bike" pentru un BANDIT? Poate a dat Banditul si a trecut la un super bike (desigur BMW). Dupa cum stiiti, Mae a fost posesorul unui NINJA de 1000 cubic tzanti! O fi trecut la 1200 cm3? Stima, Dans PS. In Bg am fost doar 2, Manuel si subsemnatul. Am bagat ca Berila si la 17.30 intram in Bucuresti. Traseu: Buc-A2-Drajna-Calarasi-Silistra-Dobric-Balcic-Cap Kaliacra (mancat diverse cu scoici la ferma-carciuma pe malu' marii)-Vama Veche (arata dezolant dar cu asphalt)-Mangalia-Constanta-Cernavoda-A2-Bucuresti-Dans socrii Corbeanca-Manuel Breaza casa proprie maine Florii ziua finutei Iris si a maica-sii Florica! Deci peste 700 Km, Manuel 800! Tare de tot, ajungeam la Chanakale sau Constantinopole. Sa fiiti iubiti, noi suntem antrenati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Deductii logice, fata desteapta. O fii Mae, care a parasit momentan "the adventure type bike" pentru un BANDIT? Poate a dat Banditul si a trecut la un super bike (desigur BMW).Dupa cum stiiti, Mae a fost posesorul unui NINJA de 1000 cubic tzanti! O fi trecut la 1200 cm3? Stima, Dans PS. In Bg am fost doar 2, Manuel si subsemnatul. Am bagat ca Berila si la 17.30 intram in Bucuresti. Traseu: Buc-A2-Drajna-Calarasi-Silistra-Dobric-Balcic-Cap Kaliacra (mancat diverse cu scoici la ferma-carciuma pe malu' marii)-Vama Veche (arata dezolant dar cu asphalt)-Mangalia-Constanta-Cernavoda-A2-Bucuresti-Dans socrii Corbeanca-Manuel Breaza casa proprie maine Florii ziua finutei Iris si a maica-sii Florica! Deci peste 700 Km, Manuel 800! Tare de tot, ajungeam la Chanakale sau Constantinopole. Sa fiiti iubiti, noi suntem antrenati! * hm, nu e mae, pentru ca nu i se potriveste. votez pe inachim, desi nu merita (a parasit topicul, huoooo!). am amintiri placute de la ferma aia, mi-ai facut pofta (si de scoici!). sa va fie de bine plimbarea! aha! sunteti antrenati ...la ce, mai precis? la iubit? nu pot decat sa ma bucur ptr. voi. noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 27, 2010 Autor Share Postat Martie 27, 2010 dans + k 1200 r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 dans + k 1200 r * da, iar ala cu camera foto (coltzul drepata jos) esti tu, jupane. diversiune! (te dezmostenesc! ...ai dat GS-ul, nu se poate!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 dans + k 1200 r Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 * deci dam de baut in Turcia? ...sau inainte? deeeeeeeeeeea! cand facem grataru'? P.S. stie cineva pe unde umbla Iulian? ...lipseste de cateva zile, mne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 28, 2010 Autor Share Postat Martie 28, 2010 IA MAI TERMINATI.VA CU CHESTIA ASTA AM FOST PANA LA BAVARIA SI AM FACUT SI EU UN TESTDRIVE CU UN K 1200 R SI ACUM TOTI SARITI A FOST DOAR UN TEST CRIA NU DAU NICI UN GSA STAI CALMA AUZI LA EI .... IMI SUPARATI..."PRIETENII" INVIDIOSI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate